Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “moderna” muslimanska moška imena

“moderna” muslimanska moška imena

Pozdravljene!
Potrebujem čimveč idej za moderna muslimanska moška imena čimprej!

mohamed

ja tega pa že poznam, ta je že kar precej star (pravilno je muhamed) – v vednost

mirsad

____________________ Fantasy does not deliver.

senad,farik,davud,fadil,sinan,haris

šemso

hvala vsem , res ste “duhovite”, ni kaj

Mogoče pa tule kaj najdeš:

bibabubabaja ful ti hvala. Našla sem zelo lepo kratko moderno muslimansko ime- TAJ.

Hvala ti še enkrat!

…za ostale pa…… sem brez besed! Kakšna nezrelost !

Moji sosedje imajo Maid-a. Tamali je ful luškan.

Iana, jaz se nisem zezala, resno sem mislila. Oprosti, če si tako razumela. Mirsad je lepo ime, no, vsaj meni.

____________________ Fantasy does not deliver.

Iana, ma kaj se jeziš? vidiš,da so se pohecale majčkeno. ČE bi vedele bi ti zagotovo napisale. Taj- muslim. ime? LP

aid-kar pomeni junak

alan

Tako je Lorena. Ime Taj sem našla na eni od spletnih strani, ki mi jih je posredovala BibaBubaBaja. Moram priznati da je tudi mene presenetilo, da je to muslimansko ime, ampak je. (moderno 🙂 Moram priznati da mi je zelo lepo, kratko…všeč mi je, res.

se mi zdi, da bo tale TAJ dal misliti mnogim “modernim” mamicam – verjetno niso vedele, da je muslimansko.

Mehdi, Rayan, Amin, Hichem (hišem), Yanis (je tudi grški ime, po herbejščini pomeni božji dar).

METKAMARJETKA, NAJBOLJ, DA DAŠ NEKO OBVESTILO V JAVNOST, NAJ GREDO VSE MAMICE TAKOJ V TEM TRENUTKU SPREMENIT OTROKU IME.
KAJTI, DA IMA OTROK MUSLIMANSKO IME…TO JE PA NEZASLIŠANO!!!

SEM BREZ BESED, NI KAJ…

iana, mislim da se boš morala metkimarjetki opravičit, saj imam občutek, da si narobe razumela njen post.

Mislim, da ga nisem narobe razumela, točno vem kam je “ciljala”

Če pa sem jo slučajno !!!! narobe razumela se ji pa takoj iskreno opravičujem. Pa brez zamere.

No jaz sem to razumela, da se mamice trudijo biti moderne! in da zdaj ko bodo v vsej tej modernosti zvedele, da taj ni novodobno angleško, ampak muslimansko ime, bojo dobile po glavi svojo modernost, ampak to velja za njih, ne za metkomarjetko, ker vsaj jaz sem dobila občutek, da se njej ne zdi nič narobe, če ima kdo muslimansko ime. Sicer pa naj pove sama 🙂

Tako je, ja naj pove sama kako je mislila.

Jaz pa sem “začutila” – da tudi ona misli tako, ker ji je pač to sploh prišlo na misel. Dobila sem tak občutek, da bi se tudi ona ful zasekirala, če bi bilo njenemu otroku ime Taj in bi danes izvedela da je to muslimansko ime. Mogoče se motim, ne vem.

Naši sosedi letos na morju so imeli dva čudovita sinova: Tarika in Faruka.

Kaj pa Ermin?

Safet, Hašim, Senad, Armin, Tarik, Tarek, Sait, Asir…..

New Report

Close