Moderna oblačila za močnejše
Pozdravljeni!
Mene pa zanima, predvsem tiste ženske sprašujem, ki imajo kar nekaj kilogramov preveč, kje kupujejo relativno moderna oblačila zase. Sem še namreč mlada, pa se že skoraj celo življenje ubadam z odvečnimi kilogrami. Resda delam na tem, da jih počasi izgubljam, tako da takšnih nasvetov a la shujšaj, pa boš lahko oblekla karkoli modernega, niti ne potrebujem. Počasi je dosti bolje kot na hitro, ker enkrat sem že izgubila ogromno kil, pa je šlo bolj ali manj vse nazaj. V glavnem, tudi sama bi bila rada oblečena bolj ali manj moderno (normalno da vem, kaj lahko oblečem in kaj ne, npr. normalno da vem, da kakšne oprijete majčke ne bom dala gor), pa nekako ne najdem npr. črnih hlač (mal bol ozkih zgoraj, pa malo na zvon spodaj) ki niso kavbojke (teh mam že poln kufer), ki ne bi ble tiste klasične za stare mame (pa naj mi oprostijo) z gumico na pasu. Ima kdo kakšen predlog, kje imajo oblačila za mlade z močnejšo postavo po ZMERNIH cenah?
Hvala za odgovore!
če si pa pri 160 cm in 60 kg debel, potem pa res ne vem kaj je danes debelost.
Še ena, oprosti opazki, vendar mislim, da pri tvojih merah ne moreš govoriti o debelosti.
Mia, v hali D (pod Emporium-om) je ena trgovina, ki ne vem kako se imenuje, je pa namenjena za močnejše (stranski vhod, drži se levo, cca 5 trgovina), poglej tam, pa boš videla če je kaj primernega.
no ja 🙂 hvala verjetno…
je pač tko, da naj bi po razpredelnicah imela 50 kg…
in rito ter stegna imam kar obsežna in trebuh tud sigurno ne tak, da bi hodila okol v kratkih majčkah… michelinke pač.. pa kratke noge… In moram res paziti kaj dam nase, da skrijem kar je za skriti in pokažem kar lahko pokažem. In hlač par let nazaj tudi jaz tudi pod razno nisem dobila; vse je bilo na korenčka, kar mi je naredilo stegna še močnejša – v tej modi zvoncev pa nimam več teh problemov.
To je povedano čisto nesamokritično, ker sem čisto zadovoljna s tem kar sem – samo se pač zavedam kje je česa preveč in da ni ravno estetska postava, ko hodim v kopalkah naokoli…