Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Moderna oblačila za močnejše

Moderna oblačila za močnejše

Pozdravljeni!

Ker imam dosti kilogramov preveč, prav zdaj pa delam na tem, da jih počasi izgubljam, bi si kljub temu rada kupila po zmerni ceni (saj ko bom izgubila nekaj kg in mi bodo ta oblačila prevelika – upam- bo treba spet po nakupih) nekaj kosov oblačil, ker sem razvlečenih puloverjev in kavbojk že sita. Zato me zanima, kje vse se da kupit moderna oblačila za mlade, saj sem stara 27 let in ne bi ravno rada hodila naokrog v pisanih srajcah in kostimih. Obiskala sem že Adesso, kjer imajo kar ugodne cene, ampak ne toliko izbire, ter Evans, kjer pa je bolj za starejše. Poznate mogoče še kakšne druge trgovine v Lj ali kje drugje, kjer bi prodajali “dokaj” moderna oblačila za močnejše.

Hvala vnaprej za odgovor!

Spoštovana Kaja!

Že sami ste navedli dve trgovini za močnejše postave, vendar vam nobena ne ustreza popolnoma. Kakšnega novega imena vam tudi jaz ne morem predlagati, morda pa bodo to storile bralke tega foruma in na podlagi svojih izkušenj sporočile kakšno uporabno novico.

Lep pozdrav, Suzana Šisernik

Ker imam enake tezave bi prosila, ce mi poveste kje je trgovina Adessa (ali Adesso)?
Pozdrav

Oblačila Acman nasproti Gospodarskega razstavišča.

Trgovina Adessa je ena blizu Leclerca na Rudniku, ena pa v Emporiumu v kleti. Acman pa je po mojem mnenju bolj za starejše, hlače majo tako starokopitne, pa tud rožaste bluze še ne bi rada začela nosit (kljub vsemu).

New Report

Close