Moderna stanovanja
Ni domače, ni dodatkov, ker nič ne paše, karkoli kje pustiš, pa naj bo to kozarec vode, šalica čaja, pisker na štedilniku, časopis ali knjigo, skratka kakršno koli osebno stvar pustiš kje, podre čisto linijo in skazi cel izgled.
Ta moderna ureditev je za ljudi, ki nimajo otrok in ki imajo zelo malo stvari, pa še te disciplinirano pospravljajo takoj po uporabi.
Meni je sicer stil všeč, ker je moj opozit, ampak jaz sem človek, ki mora imeti svoje drobnarije na dosegu roke in ne v omarah in predalih, zato ostajam pri starem lesenem pohištvu brez praholovcev
Meni je všeč hipaško romantični slog, tako malo skupaj nametano pohištvo različnih stilov, žive, izrazite barve, praholovcev pa tudi jaz ne maram.
Ali pa v bistvu karkoli, da ima osebno noto in ni copy paste iz revij in ponudbe mainstreamovskih trgovin zadnjih nekaj let.
Sem bila na obisku pri nekom, kjer so imeli v prostoru vse osnovne barve – kavč npr. modre barve, tepih zelen, miza rumena, kuhinja rdeča … v tem stilu vse in je bilo mega.