Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek modni nasvet

modni nasvet

Ker sem malo od zadaj z modo, me zanima če bodo letos moderne svetle kavbojke? Videla sem ene tričetrt kavbojke za poleti, ampak imajo samo svetlo modre. Sicer mi je bolj všeč temno modra, ampak če se bo noslo svetlo tudi kupim. Torej, kak je letos s tem?

Pa še to , lani sem rodila in ker mi je bila kikla premala sem si vseeno kupila. Kupila sem malo večjo številko 38 (pa še to mi je bila premala), no zdaj imam spet 36 pa mi je malo prevelika. Skratka, od spodaj ima črne rože, drugače pa je kikla bela. Potem sem tu prebrala, da se rože letos ne nosijo več. Je to res?

Hvala za nasvete!

Letos je vse rožasto in pikčasto, pa tudi črtasto. Kavbojke bodo pa tudi svetlo modre OK.

lp

a če se pa letos rože kao ne nosijo več je pa ne boš nosila?

Sploh v čb kombinaciji so vse cunje “in”, tko da ti kr z veseljem nosi svojo kiklco 😉 Svetle kavbojke se bodo pa tud nosile – pokukaj malo po kakšnih on-line katalogih, v glavnem majo modo, ki naj bi se nosila poleti.

Ne bit preveč sužnji modi in nosit točno to kar je v eni reviji napisala ta in ta. Saj ne moreš pa lih komplet garderobe zamenjat……. (vsaj jaz ne, ker mi denarnica tega ne dopušča).

če ti je krilo preveliko, ga prodaš?

Ne, ne prodam ga.

New Report

Close