Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modra Mercator Pika kartica

Modra Mercator Pika kartica

Ali katera ve?

Modra Mercator Pika kartica velja za gotvinska plačila. Ali lahko plačaš tudi z gotovinsko kartico ali se to ne šteje več v gotovino?

Thanks!

to potem ni več gotovina. Samo keš velja.

Ta kartica sam pike nabira, ne moreš pa z njo plačat kot z zeleno. Na kartico lohk še vedno plačaš in pike ti gor naložjo.

tudi jaz imam eno vprašanje glede pike! sedaj imava z možem vsak svojo! ali se lahko dobiva skupno piko (vendar, da imava vsak svojo kartico)? rada bi modro piko, ne zelene!

Sej to sem hotela vedeti, ker ne želim imeti odloga plačila, zato bi vzela Modro, ampak ravno keša pa ne nosim s sabo ampak bi plačala z gotovinsko kartico npr. BA.

Ne, to ne gre, vsaj v mojih poskusih mi to ni nikjer uspelo.

Ne moreš plačat z drugo kartico.
Če hočeš pike, moraš plačat s kešem.

Sem zdajle na istem. Obstaja družinska varianta. Ti imaš plačilno, mož je pooblaščen in jo ravno tako dobi. Pike so skupne, plačaš kljub temu lahko z denarjem in se ti pike nabirajo. Če bi pa s kartico plačevala oba (vska s svojo), se trga, oz. dobiš potem položnico samo ti, ki si lastnica kartice.

Modra kartica pa ni prenosljiva, oz. jo ima lahko samo ena oseba.

Moja modra pika kartica, se mi je zlomila, dala sem zahtevek, za novo . Prepisala sem tudi gor moje stevilke, modre pike katrice, ki sem jo uporabljala. Na njej je ze nanbranih, kar nekaj pik, iz vasih Mercator trgovin. Zanima me samo, če ob ozdaji , nove modre pike kartice z isto stevilko, se bojo, že pridobljene pike naložile na novo izdano kartico z mojo isto številko!
Hvala vam za odgovor!
Lep pozdrav, Sabina Cvelbar.

Da.

Tole pa ni res. Tudi če plačaš s katerokoli kartico, dobiš pike na modro kartico
Enako pa velja tudi za zeleno kartico, s katero pa imate lahko tudi družinsko kartico – to pa z modro kartico ni možno.
Sploh ne razumem, zakaj želite imeti modro kartico, saj ima zelena Pika kartica vse funkcije modre, samo še dodatno možnost plačila z njo.
Modra je le za tiste, ki nimajo rednih dohodkov…
Če torej ne želite nikoli plačevati s Pika kartico, si vseeno pridobite zeleno kartico in dodatne družinske kartice. Tako se pike seštevajo ob vseh nakupih, tudi ob plačilu z gotovino in vsemi drugimi karticami, tudi Maestro (kot gotovina iz računa).
https://www.mercator.si/pika/pika-kartice/

Pozdravljeni,

Modra Pika kartica je namenjena za zbiranje in unovčevanje bonitetnih pik, in sicer ob plačilu z gotovino ali katerokoli drugo plačilno kartico. Ne da pa se z Modro Pika kartico plačevati.

Lep pozdrav,

Spletno uredništvo Mercator

Pozdravljeni,

Dve osebi lahko zbirata in unovčujeta Pika na istem računu le z zeleno Pika kartico. Z modro Pika kartico to žal ni mogoče.

Lep pozdrav,

Pozdravljeni,

Vaša kartica se bo obnovila v okviru istega računa. Že zbrane pike se vam bodo prenesle na novo kartico.

Lep pozdrav,

New Report

Close