Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modrce, gate – v isti barvi?

Modrce, gate – v isti barvi?

Ženske, nosite vedno gate in modrc v isti barvi?

Ali pa nosite tudi reicmo bele gate in črn modrc?

Redko v isti barvi.

Ni se mi dalo več komplicirati in imam vedno v isti barvi, črni. Občasno bež ali beli pod svetlimi oblačili.

Zelo redko. Nikoli namenoma, če slučajno rata.

Vedno, tangice in push-up modrc v živordeči barvi, povrh pa bele pajkice polprosojne, pa prav tako belo majčko.

Odgovor na objavo uporabnika
belo črno, 26.05.2025 ob 09:15

Ženske, nosite vedno gate in modrc v isti barvi?

Ali pa nosite tudi reicmo bele gate in črn modrc?

Ne, s tem se res ne ukvarjam.

Nikoli v isti barvi ker nimam kompletov.

Nekoč sem brala, da se to nosi v isti barvi…

Ja, imam tudi jaz probleme s kompleti. Gate najraje bele, da lahko skuhajo. Bele modrce pa ja, je težje prati.

Pa včasih gledam modre gate, zelene, všečne, pa nimam modrca v isti barvi. Zdaj bom kupila tudi kake modre, zelene gate pa zraven črn modrc :).

Sicer se trudim imet oboje v isti barvi pa ne gre vedno. Gledam pa toliko, da ne dajem recimo črnega modrca pod svetlo majico.

Kje pa. Gate imam v 80% v črni in beli barvi, enako modrce. Ostalo je pa random. Nikoli ne pazim na barvo, ne vidim smisla. Gate itak menjujemo dnevno, modrček zdrži kak dan več. Imam par kompletov, ampak jih redko oblečem, to so bolj posebne priložnosti. 😉

Najprej gledam da je eko bombaž ali bambus, šele nato barvo. Veliko imam v bež barvi ravno zaradi naravnih materialov. Nikoli ne kupujem v kompletih. Se tudi ne ukvarjam ali je črn modrc pod belo majico, ker nimam prosojnih majic in hlač.

Razen za zdravniški pregled.

Mi na misel ne pride. Mama ene dva bolj “nobel”kompleta to je pa to.

Ne. Kdo pa te bo gledal v gate in modrc? In zakaj bi moralo biti v isti barvi? Jaz niti kopalk nimam v isti barvi, spodnji del so mi všeč ene, zgornji pa druge in sem kupila ločeno. Imam tudi en kompletek, ki pa je vedno samo rezerva in ga sploh še oblekla nisem.

Pa tristotič: zakaj še vedno mislite, da se črnih BOMBAŽNIH spodnjih hlač ne da kuhat?

Odgovor na objavo uporabnika
2o2929, 26.05.2025 ob 12:47

Pa tristotič: zakaj še vedno mislite, da se črnih BOMBAŽNIH spodnjih hlač ne da kuhat?

Samo res, jaz črne perem na 60, kakor je na etiketi, vsake toliko na 90. In so prav ok. Ne rabijo bit bele za to.

Ja, no, je že lepo, če je komplet. Jaz sem se v mladih letih taga precej držala. Kupiš modrček in dvoje hlačke iz iste serije (hlačk pač porabiš več). Zdaj nosim večinoma gladko perilo (brez čipk in okraskov) in tudi če ni komplet, se ne tepe med sabo. Barvo pa prilagodim zgornjim oblačilom, tudi če niso prosojna (just in case). Večinoma nosim v barvi kože in črno, nekaj lepših kompletov je pa še vedno zakopanih na dnu predala 🙂

skoraj vse perilo imam v črni barvi, najbolj simple,

pa 2 kompleta v svetli za pod svetlo garderobo.

New Report

Close