Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek modrčki za močnejše

modrčki za močnejše

Preverjeno včeraj. Bila v trgovini Felina v BTC-ju hala A in odšla zeeeeeeelo zadovoljna saj sem končno dobila modrčke, ki mi postavijo pokonci moji korenjakinji.Gospa v trgovini zelo zelo prijazna in se spozna na svoje delo. Svetovala mi je in res sva izbrali modrčke da se šika.Priporočam vsem ne samo tistim z velikimi dojkami pač pa tudi tistim z malo manjšimi.
Še enkrat priporočam, pojdite pogledat. Jaz bomsigurno vsak mesec tam.

Živi in pusti živeti.

Kaj pa cene ?

Hja, modrci so že fajn, ampak cene so pa adijo pamet. 🙁

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Cena je okoli 50 eur za enega. Imam raje manj modrčkov pa tistega super kot pa cel kup ki niso za nič.

Živi in pusti živeti.

Jaz bi pa raje manjše joške. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Po tvojemu odgovoru predvidevam,da imaš manjšo številko modrčka. Ker če bi imela večjo bi vedela kakšni so problemi z nošenjem in iskanjem kvalitetnih modrčkov.
Če ti paše naredi z njimi kar hočeš.

Živi in pusti živeti.

No, saj če preračunaš ceno modrcev, v nekaj letih privarčuješ za operacijo.

Po tvojemu odgovoru predvidevam,da imaš manjšo številko modrčka. Ker če bi imela večjo bi vedela kakšni so problemi z nošenjem in iskanjem kvalitetnih modrčkov.
Če ti paše naredi z njimi kar hočeš.[/quote]

Jaz za to ceno dobim že 2 preko ebaya od firme Triumph.

Ja vam je pa res težko v tem življenju. Mislim, da samo iščete razloge in vzroke na kaj se lahko pritožujete.
Nekaj časa nazaj je bil problem, kje se lahko dobila res kvalitetno svetovanje pri nakupu modrčkov, sedaj ko pa dajem preverjen podatek ste se pa zapičile v ceno.
Ne moreš verjet

Živi in pusti živeti.

Če ti paše naredi z njimi kar hočeš.[/quote]

Jaz za to ceno dobim že 2 preko ebaya od firme Triumph.[/quote]

Tudi jaz sem do sedaj imela Triumph-ove a ni primerjave s temi. Kvalitetra je enaka sam izgled dojk pa ni primerjave.

Živi in pusti živeti.

Glej, saj kvalitete jim ne oporekam, ker so res dobri. Tudi jaz nosim le njihove modrce, ker drugih v primerni velikosti pač ne dobim (Triumph ne dela tako velikih). So pa, roko na srce, predragi. Ja, nudijo dobro oporo, ampak kljub temu me bolijo ramena, pa tudi ko dam modrc zvečer dol, niso prsi nič manj povešene. In za modrc dati od 50, 60€ naprej je meni pač celo bogastvo.

Zato papravim, da bi bila srečna z manjšo košarico, ker bi potem ne samo ceneje, ampak tudi lažje prišla skozi kar se tiče bolečin povezanih s tem “bogastvom”. O operaciji sem že precej premišljevala, pa se zaenkrat nisem odločila, sem preveč zajc, ta operacija pa tudi ni ravno samo rutinska.

LP

Miša, ne se razburjat. Nihče jim ne oporeka kvalitete izdelka in postrežbe (BTW – tudi v centru so prodajalke zelo ustrežljive in prijazne), cena je pa pač tudi pomemben faktor, a ne? 🙂

LP

O kakšnih števlkah modrčkov pa govorimo?

Žogica Nogica se opravičujem

Živi in pusti živeti.

Jaz govorim o G in H košari.

LP

Imajo tudi F

Živi in pusti živeti.

To je sicer zelo res in tudi okrevanje je dolgotrajno, samo tudi operacija hrbta po dolgoletnih bolečinah ni mačji kašelj.

Kako vsak mesec, a vsak mesec rabiš nov modrc?

Ne glede na ceno si bom vsak mesec kupila kakšnega. Pa saj ne morem imeti samo dva modrčka.

Živi in pusti živeti.

Miša26 hvala za informacijo. Zelo mi bo prišla prav. Sem že iskala po monu v iskalniku, pa so bili sami stari datumi.

HVALA

Pozdravljeni,

Jaz imam tudi pogosto težave z modrčlki, saj sem se v zadnjem času kar precej zredila in nosim 95 J, pa sem dolgo iskala in nisem nič našla, sedaj pa sem našla spletno trgovino, kjer imajo široko ponudbo modrčkov za močnejše, ki so zelo ugodni in sem zelo zadovoljna z kvaliteto.
Tukaj sem kupila dva modrčka, ki ju nosim že nekaj časa in sem z njima zelo zadovoljna: http://www.vildisi.net/

New Report

Close