Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka modre rožice

modre rožice

Živjo?
Ima katera izkušnje z modrimi cvetlicami? Modro-belim šopkom?

? kašne izkušnje naj bi pa meli? 🙂 ne vem kaj te zanima

Zanima me, če ste mogoče že videle takšen šopek? Moj bodoči ima namreč modre oči in sem si zamislila modrobeli šopek. Nisem se pa še nič menila s cvetličarjem, kako bi to sploh izpadlo.

Ena mi je namreč povedala, da moder šopek privleče vso pozornost in potem nevesta ostane v drugem planu.

jaz bi koj imela šopek iz modrih vrtnic pa kako belo vmes…ful bi zažigalo, sploh če imata vse v modri, recimo on modro srajco in kravato, pa ti kak moder dodatek, recimo čevlje…midva sva prvotno hotela to kombinacijo, a sva potem raje rdečo ubrala 🙂 pa mislim da rdeča bolj privablja poglede kot pa modra! se mi pa modra zdi ful elegantna, pa nevem zakaj 🙂

lp, lara

modre vrtnice puščajo barvo!!!

V cvetličarni ANA v Murgle centru sem videla fullll lep šopek v modri barvi. Imena rož se ne spomnim, je pa narejen iz tistega cvetja, ko imajo eni na vrtovih take grmičke v modri in različno roza barvah. Taki veliki cvetovi iz sklopa malih cvetlic.

Pojdite v cvetličarne, tam največ vedo kakšne rože obstajajo določen mesec oz. letni čas, pa po velikosti in barvi….

Drugače pa zakaj pa ne v modri barvi, to je pa res odločitev vsake posameznice, če si tako želite tudi glejte, da boste uresničile svojo željo, saj je to vajin dan. Blestele bomo pa tako ali tako, ne glede na barvo šopka. HALOOO!!

OK pa srečno

sama sem enkrat že naročila tak šopek za nevesto (ki mi je zaupala celotno zadevo, ne da bi vedela kakšen bo šopek), ki je imela čevlje v modri kombinaciji, pa vabila v modrem, pa ženin je imel modro kravato…skratka se modri nismo mogli izognit, in je bil šopek res fantastičen – modre cvetke (vsaj treh različnih rož, ki jih ne poznam, drobni cvetki) so bila kombinerane s šmarnicami (kar je bilo meni super lepo) in temno zeleno barvo. Šopek je bil tak, za v revijo – in nič ni preveč potegnil pozornosti od neveste, v bistvu nasprotno… je pa res da je bila nevesta (oz. je) temna – črni lasje in oči pa tudi temna polt, mogoče zato.

drugače pa je kombinacija super.

lp kati

http://www.modernbride.com/planning/food/?wd_s_cakesmbl0802.html

poglej si še tukaj na tem naslovu, šopki v vseh mogočih barvah.

New Report

Close