modrica
sem že slišala, da je tudi maslo učinkovito, vendar mi vedno namažemo z margarino in še nikoli ni bilo modrice. tudi sedaj je ni na čelu, kamor se je udaril. mi je pa zelo čudno, zakaj ima sedaj modro na učku, ker se tja ni udaril. pa tudi včeraj zvečer je bilo vse o.k., malo rdeče čelo in to je to. danes zjutraj pa takšen revež. bomo jutri poskusili malo prekriti s pudrom. drugače pa sem razmišljala in prišla do zaključka, saj je otrok in tisti, ki imajo otroke, razumejo, tisti, ki pa jih nimajo, naj si pa mislijo, kar hočejo.
Pri padcu na glavo, ko gre za majhnega (kar štiriletnik je) otroka VEDNO, nemudoma šla na pregled zdravniku, nikoli ne veš, otrok ima na glavi kar nekaj let precej mehke kosti in preden se vse skupaj zaraste je precej občutljivo in tvegano, praviš, da ima vijolično in rdeče nad očmi????
Jaz bi šla TAKOJ, zdravniku, kakšna margarina in maslo, ma lepo vas prosim???!!!!!! bi mi mogoče kakšna pametnjakovička svetovala da namažem z Nutello, da bo dišalo, al pa bolje z majonezo? Meni je ta nasvet butast do amena…….