Modrijan Rok Svab
Sem lani zivel v istem bloku kot on… Hvalabogu smo se odselili. Ta druzina je primitivna, mislijo si, da lahko pocnejo vse in da se jih hisni red ne tice. Parkirajo kjerkoli se jim zazdi, okna vedno nastezaj odprta, ven pa nabija goveja muzika. Otroka sta nevzgojena, preklinjata, razbijata po skupnih prostorih. Tudi starsa se kregata pri odprtih oknih, da se vse slisi ven. Smeti puscajo po hodniku, nekajkrat so zgodaj zjutraj ali pozno ponoci nabijali glasbo ala ne moze nam niko nista. Familija na ven (fb) super, popolna… Ko pa vidis kako dejansko zivijo in kaksne so njihove vrednote, pa te sili na bruhanje. Aja, pa kot je ze nekdo zgoraj napisal… In on in ona baje drajsata druge…vsaj koliko je bilo slisat iz njune kregarije.
Sosedi za bruhat, 03.05.2022 ob 20:03
Sem lani zivel v istem bloku kot on… Hvalabogu smo se odselili. Ta druzina je primitivna, mislijo si, da lahko pocnejo vse in da se jih hisni red ne tice. Parkirajo kjerkoli se jim zazdi, okna vedno nastezaj odprta, ven pa nabija goveja muzika. Otroka sta nevzgojena, preklinjata, razbijata po skupnih prostorih. Tudi starsa se kregata pri odprtih oknih, da se vse slisi ven. Smeti puscajo po hodniku, nekajkrat so zgodaj zjutraj ali pozno ponoci nabijali glasbo ala ne moze nam niko nista. Familija na ven (fb) super, popolna… Ko pa vidis kako dejansko zivijo in kaksne so njihove vrednote, pa te sili na bruhanje. Aja, pa kot je ze nekdo zgoraj napisal… In on in ona baje drajsata druge…vsaj koliko je bilo slisat iz njune kregarije.
Pa porkaflek, to ni za v blok za sobivat, no – to je psihično mučenje, da morajo sosedje to poslušat, če še žvijo od tega Modreca familija v bloku. Pa sem glasbenica sicer – moji inštrumenti so lahko “silent” in tudi na slušalke; npr. klavir za 45.000 EUR ima vgrajen tudi modul Silent- pojem ne.
Na oglasno desko mu nabit tole, naj si nabavi – harmoniko na slušalke ali pa naj se preseli:
.https://www.limex.eu/sl/produkte.php?produkt=elha
Bjorge, 03.05.2022 ob 20:31
Jaz pa njegovo poznam. Zenska je psihopatka, na tabletah baje. Alkohola je v potokih pri njih, baje ga krivi za vse slabo v druzini. Kregarija prek in prek.
A je to ta gospa? Profil je javno odprt, da ne bo pomote.
.https://www.facebook.com/petra.mesaric.79