Modrivrag ne odpiraj tem, ker ti bo v temo lepljen DREK
@Modrivrag v več letih si namenoma napadal in uničeval teme ljudem. Tudi, če so bile izredno pomembne za avtorja ali pa tudi za ostale, si namenoma v temi napadal avtorja in druge komentatorje v totalnem nasprotju s temo, brez vsakršnega razumevanja, argumentacije in obzirnosti. Celo preko meje zakonsko dovoljenih meja. S tem si ljudem povzročil več gorja, kot si bedak lahko sploh misliš ali pa si celo ponosen na svojo pokvarjenost in podlost.
Zato se bo redno v tvoje, teme, ki jih boš odprl in se bodo kazale, da ti ljudje komentirajo v njih lepilo fotografije DREKA, kar ni v namen, a bi komentatorji bili neupoštevani ampak je namen tega, da se ljudem tvoje teme zagabijo, kot si ti storil, da so se še tako pametne teme, osebne izpovedi, molbe ljudem in drugo ljudem, zagabile po tem, ko si ti namerno uničeval teme z osebnimi napadi ali izprovociral avtorja in sodelujoče, da je tema postala drek in ne tisto kar je bila.
inna594, 13.11.2024 ob 12:07
Meni je modri vrag všeč. Je inteligenten, zanimiv. Če je kdaj tečen, mislim, da je ogromno pretrpel zaradi hudobnih ljudi in razvil samoobrambo. V sebi pa je topel, dober človek.
trol
napad na ljudi, ki ti niso nič hudega storili in ti nočejo škodovati ni obramba
..https://www.youtube.com/watch?v=C-Gyl_Gf0Xo&list=RDP0P4vvQU0cs&index=27..
sprosti se tud izven sikreta, na kakece se bomo navadli počasi.
To bi morala biti odgovornost zaposlenih na zavodu, ki kršijo mnogo zakonov! Že predlani sem se pozanimala, koliko tožb bi lahko vložili, a jaz osebno nisem šla v to, ker ni bilo časa. Se je pa Milan mnogim ljudem zameril. Jim grozil in jih ustrahoval, tako da res samo vprašanje časa …
Ve se tudi, kdo podpira Milana in da Milan sam sebi piše hvale z novimi vzdevki. To mi je jasno, ker ko grem računat koliko ljudi je gor, koliko aktivnih tem in kdaj in ob kateri uri kdo odpiše, mi je vse jasno.
Sem pa večkrat napisala, da vadi sovražni komentarji delajo škodo vam in ostalim, ki to berejo. Ni pa Milan edini škodljiv na forumu. Zato čim manj bit gor!
crazyfrog, 13.11.2024 ob 12:19
..https://www.youtube.com/watch?v=C-Gyl_Gf0Xo&list=RDP0P4vvQU0cs&index=27..
sprosti se tud izven sikreta, na kakece se bomo navadli počasi.
ne dvomim v to, da se nekateri rade volje navadite na ogabo in jo tudi sami podpirate, kar tudi vas označi zanjo konec koncev
Hahah907, 13.11.2024 ob 12:31
To temo je odprl kurjek psiho tudi njega bi bilo treba naprej blokirat
Zakaj bi on to odprl, saj pa javno pove, da mu je modri ok, je skor malo obseden z njim, tut mene ne drka več.. hitro so se podpisale v temo oprode drekaškega umetnika. Js sm sam povedala, da ga sprejemamo, takšnega kot je 🙂
crazyfrog, 13.11.2024 ob 12:33
To ogabo katero sem omenila, da se bomo navadli, sproduciraš ti. To veliko pove.. Kaj se zdaj zapletaš 🙂
Tema ni namenjena diskusiji SPLOH.
Je le obvestilo.
Tebi pa če odgovarja biti v podnožju Modregavraga pa glej DREK, ker očitno ga rad agledaš in ti je domače ob njem in lepo.
Anonimno 6437, 13.11.2024 ob 11:56
@Modrivrag v več letih si namenoma napadal in uničeval teme ljudem. Tudi, če so bile izredno pomembne za avtorja ali pa tudi za ostale, si namenoma v temi napadal avtorja in druge komentatorje v totalnem nasprotju s temo, brez vsakršnega razumevanja, argumentacije in obzirnosti. Celo preko meje zakonsko dovoljenih meja. S tem si ljudem povzročil več gorja, kot si bedak lahko sploh misliš ali pa si celo ponosen na svojo pokvarjenost in podlost.
Zato se bo redno v tvoje, teme, ki jih boš odprl in se bodo kazale, da ti ljudje komentirajo v njih lepilo fotografije DREKA, kar ni v namen, a bi komentatorji bili neupoštevani ampak je namen tega, da se ljudem tvoje teme zagabijo, kot si ti storil, da so se še tako pametne teme, osebne izpovedi, molbe ljudem in drugo ljudem, zagabile po tem, ko si ti namerno uničeval teme z osebnimi napadi ali izprovociral avtorja in sodelujoče, da je tema postala drek in ne tisto kar je bila.
Pa ti vseeno povem, da si močno bolan, zaostal, retardiran, ničvreden, zabit smrad, kateri se verjetno še lastni mami gnusi. Kako pa naj se ji ne bi?
Edina resitev zate je, da te Styria iztoži do brezdomstva in posledičnega samomora, ker prej ti ne bo čisto nič bolje, nisi sposoben tega, boš pa iz foruma odgnal še zadnje tri normlane (kot tudi oglaševalce), ameba zarukana. Talo da upam, da se kočno zmigajo iz riti in v akcijo.
V kolikor te ne mislijo pravno preganjati, kar bi sicer bilo povsem upravičeno in celo pošteno, bi ti lahko vsaj onemogočili dostop.
54213, 13.11.2024 ob 12:36
Tema ni namenjena diskusiji SPLOH.
Je le obvestilo.
Tebi pa če odgovarja biti v podnožju Modregavraga pa glej DREK, ker očitno ga rad agledaš in ti je domače ob njem in lepo.
Aja ups, grenivka me je zavedla, js sm ti pa hotla sam vest olajšat 🙂 Tebi videt paše prežat zalogo shita v roki in čakat nanj, ne se zdaj name hudit. Js pr njemu ne najdem vzorčne povezave z drekom.
Anonimno 2347, 13.11.2024 ob 12:40
Pa ti vseeno povem, da si močno bolan, zaostal, retardiran, ničvreden, zabit smrad, kateri se verjetno še lastni mami gnusi. Kako pa naj se ji ne bi?
Edina resitev zate je, da te Styria iztoži do brezdomstva in posledičnega samomora, ker prej ti ne bo čisto nič bolje, nisi sposoben tega, boš pa iz foruma odgnal še zadnje tri normlane (kot tudi oglaševalce), ameba zarukana. Talo da upam, da se kočno zmigajo iz riti in v akcijo.
V kolikor te ne mislijo pravno preganjati, kar bi sicer bilo povsem upravičeno in celo pošteno, bi ti lahko vsaj onemogočili dostop.
Se pravi ti napeljuješ ljudi k samomoru. Klopčič se odvija počasi. Anonimno …
Uboga ženska, ki psihopata manipulatorskega sprejema takšnega kot je.
Nobena ženska se tega ne zaveda, dokler ni prepozno. V past psihopata na podlagi njegovih laži in igranja žrtve se ujamejo ženske, ki so utrpele hujše travme in zato ne prepoznajo, da imajo opravka s psihopatom.
V dotičnem primeru je tudi bivša od polarne lažnive driske to prepozno spoznala in pretrpela ogromno nasilja, policija je bila reden gost zaradi groženj in nasilja, ki ga je izvajal polarni vrag.
To je bilo le moje dobronamerno sporočilo. Odločitev in odgovornost pa je na strani posameznika.