Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modrost o ljubimcih

Modrost o ljubimcih

DOBER LJUBIMEC JE KOT SREDSTVO ZA ČIŠČENJE:

DELUJE HITRO,
PRODIRA GLOBOKO,
NE PUŠČA SLEDI,
LEPO DIŠI IN
NE STANE VELIKO.

Drage dame…veliko sredstev za čiščenje vam želim :))))))

Saško.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

He, he ok – a temu se zdej tko reče ? :))

Imam pripombo 🙂 zna se zgodit da pusti globoko sled , praske na površini duše. Ampak saj tko je pri vsaki stvari anede , nič ni ziher .

bemti da res!!
Jutro obema…heheh:)))

se strinjam.
Vse je res.
le da flaško s čistilom po uporabi lahko postavim nazaj v omaro .-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ja , ja , al pa odvržemo stran če nismo zadovolni z njenim efektom hehe….

a ni potem flaška boljš ?!!
:-))
upam, da bo tole Saško prebral .-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Steff , kaj če ti flaška če je vsebina za en ….

hahaha, vse je možno, nobene stvari se ne sme v življenju izključit, veš.
Lahko se bo kdaj zgodilo, da bo to “mojo” flaško kdo samo mal pretresel, tolk da se bo vsebina “razburkala”, potem jo bo pa vrgel v kanto za smeti.

vse se lahko zgodi.

To je življenje.

Ker si resno vprašala, sem resno odgovorila.

Ponavadi pa heca in resnega nekako ne mešam.
:-))))

Ja štef , mi tukaj ponavadi mešamo :)))))) vse..

:-)))
ja..se mi je zdelo..

ker drugače bi imela prav slab občutek:-)))
ker toliko kot tukaj berem, da vi sexate, se meni zlepa ni nikoli dogajalo :-))))))))))))))

že v redi, že v redi, ampak vsazga
čistila 1x zmanjka, pa kako poli reklame devat,

kak pa lepo prosim pol šele zveni: dane spere Čarli?

da u unih iz sp. pa zg. Kašlja Bi ne:)

aja še tu, kva pa nardiš s higienofobi?

Ha, ha, ha, a tisto si že slišala: So ga bila sama usta! Al’ pa tisto: pes, ki laja, ne grize … in tako dalje in tako naprej !

Ha, ha, ha! Ja,seksamo pa seksamo, kako in kje … še dober, da je v glavi za to dovolj prostora !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

notranjost moje glave je zelo elastična:-))

Tudi moja, mi jo nese postrani, tole glavo, ko hočem vanjo še kaj vtaknit, je pa res, da je blazno prilagodljiva in raztegljiva, kot v hlačah in v krilu. Vse imam na elastiki in potem gre … do konca … takrat pa se vprašam: ali manj tega ali menjat elastiko. Pa se zgodi, da se še vedno da kaj not zbasat in spet vse skupaj malo raztegnit!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

saj…če hočemo , je lahko naš um, zavest, srčnost….ogromna kot vesolje:-))

Seveda … le hoteti je treba, malo znati, pa biti potrpežljiv, pa sposoben prenašati nemogoče stvari … in naš um v vsej svoji veličini … zaživi !

mariči, ti rabiš nekoga, da te bo cel dan žgečkal po podplatih :-))))

Ni šans, me nikjer popolnoma nič ne žgečka, nikjer, tudi po podplatih ne!!!
Resnično. Sem človek, ki se na žgečkanje žal ne odziva !

hehe, men pa tko strašn paše:-))

Ja, ja, ja, ej, Stephi, ko že govorimo o čistilnih sredstvih, anede, pa o flaškah s čistili, anede, a veš, jest pa pucam tut z omelcem, ali pa z uno krtačko za flaške, a veš …… ha,ha, ha, in sem zdejle pomislila, kolk kotov je za prečistit ……………. pa po teh kotovih prideš zmeraj le s kakšnim takim sredstvom, ki je malček upogljivo …

nehi mariči, ob omembi vseh hm…”kotov”, me je začelo zvijat od smeha .-))))

Pa pravijo takole…dokler se bodo ženske poročale bomo imeli vedno delo:)))

…še postlo v kopalnico djat mu,a ne…

Škartek !!!

…drgač pa nimam prou dost za puvedat zdelele…

New Report

Close