Modrost o ljubimcih
hahaha, vse je možno, nobene stvari se ne sme v življenju izključit, veš.
Lahko se bo kdaj zgodilo, da bo to “mojo” flaško kdo samo mal pretresel, tolk da se bo vsebina “razburkala”, potem jo bo pa vrgel v kanto za smeti.
vse se lahko zgodi.
To je življenje.
Ker si resno vprašala, sem resno odgovorila.
Ponavadi pa heca in resnega nekako ne mešam.
:-))))
:-)))
ja..se mi je zdelo..
ker drugače bi imela prav slab občutek:-)))
ker toliko kot tukaj berem, da vi sexate, se meni zlepa ni nikoli dogajalo :-))))))))))))))
Ha, ha, ha, a tisto si že slišala: So ga bila sama usta! Al’ pa tisto: pes, ki laja, ne grize … in tako dalje in tako naprej !
Ha, ha, ha! Ja,seksamo pa seksamo, kako in kje … še dober, da je v glavi za to dovolj prostora !
Tudi moja, mi jo nese postrani, tole glavo, ko hočem vanjo še kaj vtaknit, je pa res, da je blazno prilagodljiva in raztegljiva, kot v hlačah in v krilu. Vse imam na elastiki in potem gre … do konca … takrat pa se vprašam: ali manj tega ali menjat elastiko. Pa se zgodi, da se še vedno da kaj not zbasat in spet vse skupaj malo raztegnit!
Seveda … le hoteti je treba, malo znati, pa biti potrpežljiv, pa sposoben prenašati nemogoče stvari … in naš um v vsej svoji veličini … zaživi !
Ja, ja, ja, ej, Stephi, ko že govorimo o čistilnih sredstvih, anede, pa o flaškah s čistili, anede, a veš, jest pa pucam tut z omelcem, ali pa z uno krtačko za flaške, a veš …… ha,ha, ha, in sem zdejle pomislila, kolk kotov je za prečistit ……………. pa po teh kotovih prideš zmeraj le s kakšnim takim sredstvom, ki je malček upogljivo …