Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Mogoče imam cirono

Mogoče imam cirono

Dva dni me je bolela glava,danes smrkam in sem utrujena,nimam vročine,se,a to corona?

Daj jezik ven, da pogledamo.😁

Daj Viharni,zresni se malo no.Mohoce bodo medicinci po tebi povzeli in bomo kazali jezike,namesto palck vnos,super ni kaj.

sigurno imaš korono, ker zdaj že 1 leto ni več gripe, nobenih respiratornih obolenj ni več, samo gripa. Tako pravi naša veleNEcenjena stoka, oprostite stroka.
Kdaj bomo dobili gripco nazaj, pa ne povedo, pravijo da o tem ne smejo govorit, kdo jim je preprečil pa ne povedo. Če mi daš tvojo telefonsko se lahko slišiva, jaz namreč vse vem.
Tudi pričevanje za na sodišče pripravljam, da to stoko zjebemo, sory stroko.

Za vsak slučaj se pojdi testirat, ali še bolje, pokliči zdravnika. Tako boš najhitreje izvedela in primerno ukrepala.
Glede na simptome in potek je možno.

Mene samo po želodcu šraufa, sedim na sekretu, predno vem, da spet 130 kg šefico le pozdravim, majje mila od petka so danes seiska, kee se bo gospa izvolila iz doma, j* v službo. P& 130 kil, da ti visi + 130, na je 500, v matematiki slaba, ampak ven, koliko ima en kot, ki je naravi prijazen, koliko je pa hudiča v celem obsegu množice 🤣
Ne dohtar, nimam heart attack, nimam perforacijo dvanajsternika. Tišči me zaradi ljubosumja in stresa. Dva dni vsaj driska, da bo jutri mir, ko spet 130 kilsko šeflo zagledam. Pa da hodiš pol še po jajcih, ker je sam hudič od ljubosumja. Ne dajajte vse v virus. Ampak ona pa je, pain in the ass, when you get a so valled virus 😂, coz you just heard and deal with it. Its more likely, I get pass off her and virus wont be an issue. F morons of fat she people. Evil rocks i wont give up. But she is a a f devol. F it. . And she need to take care of her child, Yeah grandparents indeed, f mororon of so called lady. F shit. I dont need that àñd Im a woman. If I posted that, you can laugh of that kinda.
Ok, my toilet is invaited me, f 🤣😂☺☺☺🙋‍♀️😅🙄😅😅 All world will do 🙋‍♀️😊🤗😂😂😅, I have only 8 hours left. So toilet sweet toilet, see corona is left in different places, even when you dont have it and your crying coz eyes are so drained. Živela koròna. Nehajte težiti, da se lakše diše i kroz Brohi bonbone. A bo sedaj bolj jasno? Arabski pa še ne znam, indijci rečejo čaj kot mi, napišite sami, saj ste doma 🤣😆😆😂😂😂🤣😂😂☺☺☺☺ Iz postelje dirigirati je nekaj najlepšega, kar vam je nekaterim koròna prinesla. F shit. Pa še bonbončķe. Ohjajasmej se dokler lahko, ta jamr tu gor.
Počakajte posledice, morons of some.

New Report

Close