Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJ AKT ;)

MOJ AKT ;)

Eh … ma neeeeee … Nič ne uvažamo … Pri nas je tak zrak, da stvari kar rastejo … in rastejo .. in rastejo … :))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Sakramenski pujsi….obe!Žverči in Shaky!
Da vaju ni sram!
🙁
Sp

A ti je žal, da nisi več majhen?

Samo najavi svoj prihod, pa bom potegnila tiste medenjake od Božiča na plano… saj vem, da nisi tako izbirčen. Kladivo pa tudi imam.

Pri vas takšnega zraka ne more bit, ker ga burja odpihne ;))))))

Vi uvažate one polizane, naželirane italijnske lulčke pardon lučke ;)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ma neeee … tisti se švercajo čez mejo … sam … mi jih ne jebemo … :)))) ;))))

Drugače pa … ravno na burji rastejo taki ta pravi lulčki … … ups … lučke … (mater … ej … zdej si me pa čist zmedu s tistimi zgornjimi lulčki) :))))) …

LP, bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

nisem te jaz zmedo, ti si se pustila zmest ;)))))))

samo tisti vaši, vzgojeni na burji, so nagjeni v eno stran ;))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Uh … a je važno če so mal nagnjeni … tisto je še tolko boljše … :))) … zdej si pa sam predstavljaj za kaj … :))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))

Lp, Bgv

seri…a zdaj se boš pa pustil na sladkarije ujeti…….

eh pa sem mislil da si dec……..

pa-pa

prid raje k men….bova kaj boljšega počela………

leta letijo - iščem stevardeso.....

ja če se s sankami spustiš po poševnem, pol je res fajn……drugače pa ni koristi ;)))))))))

Če je čist raven ko ga daš v usta sili direktno tja proti grlu … in ga ne moreš dat celega v usta, ker ti gre na bruhanje … Če je pa poševen se najprej tako prijetno zadeva ob stene ust … in počasi lazi nazaj nazaj nazaj … :)))))) …

LP, Bgv

Če je čist raven ko ga daš v usta sili direktno tja proti grlu … in ga ne moreš dat celega v usta, ker ti gre na bruhanje … Če je pa poševen se najprej tako prijetno zadeva ob stene ust … in počasi lazi nazaj nazaj nazaj … :)))))) …

LP, Bgv

Shaky?
A mi pošlješ prosim še enkrat sliko tvoje fantastične ritke?
Prosim!
Hvala
😉
Sp

Kdaj sem ti jo pa že?

Ufa!Pa jo zdaj pošlji!
😉
Sp

dobro da si mi pomagal….skoraj bi nasedo:((

tak je prav da drug na drugega pazimo, da nas babe ne zapeljejo s svojim traktorjem :)))))

pridem raje k tebi :)))

(http://www.shakira.com/pictures/image8.html)

se midva še govorima o sladolledu ????

itak se počasi topi, pa ni frke kam je nagjen :))))

Nisem dobro napisala. Pa daj copy-paste!

Ne….umetnic imam jaz zadost!
Jaz bi rad vas…..naše bejbe!
Cmokija!
😉
Sp

Ja ja … mislim, no … da je še vedno debata o sladoledu … :)))))))

No … tej naši sladoledi se res počasi topijo .. tako da je užitek reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees dolg … :)))))) ;)))))

Lp, Bgv

pri nas se sladoledi jejo pozimi, pa se sploh nočejo prav topit ;)))))))))

…Sinsovega tiča………smo nardil hudiča!
Since!Če bi tolk fakal,kolkr je tu postov………..si rešen za vse življenje s tem problemom!
😉
Sp

Pa a te ne pol grlo boli … od tolikega užitka? :)))))

Lp, Bgv

Pa kaj zdaj bluziš? Saj si me že videl.

New Report

Close