Moj ati je čuden
Meni se tudi zdi, da ne bi na takšno stvar mogla gledati kot na nekaj, kar se mene res čisto nič ne tiče. Navsezadnje bi zamerila tudi enemu xy človeku, če bi moji mami naredil kaj hudega, ali na primer bratu, sorodniku…, in najbrž bi tudi očetu.
Nimam pa pametnega nasveta zate, Petra. Prek sebe najbrž ne moreš. Pa se posveti svoji mamici, mogoče jo kdaj objemi in ji povej, da jo imaš rada.
Ti si otrok in bodi to..oče je oče in karkoli bo naredil ali je, ti je le oče. mamica ni ravnala pravino, če ti ga je že očrnila, bi ti morala povedati celo zgodbo! Nikoli ne gre nihče kar tako zato, ker doma vse klapa v naročje k drugi ženski, torej je kriva tudi mamica in zato pravim, da ti tega ni razložila na pravi način. če želiš, veš, da moraš povedat, da se morate pogovoriti, ju dobi oba skupaj in jima povej kaj čutiš, da ne moreš tako in se enkrat do konca pogovorite in nato pusti vse to za seboj in živi dalje!
Po mojem, si ti sploh kaj prebrala? Mamica ga je očrnila? Kdaj, kje? A misliš, ker je povedala po resnici?:-))) Druga tvoja trditev, da sta za varanje potrebna dva, tudi ne drži. Če doma ne štima, se ne gre k drugi v naročje, loči se, če ne gre drugače in potem razgleduje za novimi. Očetu pa je bilo in mu je še lažje lagati, ker še ni prepričan, da bo odšel od doma, špara si mesto doma. Hinavec. Dve nateguje.