Moj bog ..
Spiker na radiu Hit ( tole je zdej moja postaja do nadaljnjega ) je povedal zdejle da v južni sloveniji sneži . Kristus , moj bog….konkretno Ribnca , aleluja to je noro.
Janiiiiiiiii , ukrepaj ! Ljudje se ne morejo matrat sedaj še s prevoznostjo poti in cest !
Na TV so kužki ..kako mili pogledi in iščejo nov dom. V milem pogledu živali , tudi kravic se moje srce stre, Vem da to nima povezave s snegom , si pa lastim pravico to napisat ….
Medtem ko perla sonce posluša dalmatinske songove , je zajček predan drugi vrsti muzike . Laibach je dal ven nov komad Raus se imenuje 🙂 je smešno a mi paše.
Si predstavljate zajčka ko paradira u himlerjevem slogu z čelado na kepi in puško na rami v strumno odzbanjajočem koraku ? Mmm , to mi paše.
Mariči mi bo sedajle na mail nasula par krepkih , me povprašala po zdraavju :)) kako se bom zvlekla ne vem 🙂 je pa to…točno to…super so !
allora ne poslušam sladkih refrenov v stilu tako te volim i želim , ne buljim več v luno zvečer in ne vidim več lepot narave.
tko zdej grem
Ne bom ti jih nasula, kje pa. Saj sem v isti godlji, kot ti. Tudi mene lunca ne zanima več, razen v smislu, da moram zaradi njenega vpliva na “bolj šibke” jaz križe prenašati.
Drugače pa sem dobila “befel”, da moram pazit nate, ker si postala prav prosojna, ker si kot dobri duhec! Tak ta mi se malo pazi, duša moja. Če ne, se zdejle vsedem in pribezljam in te s skutnimi cmoki, pa pohanimi piščanci in krompirjem nafutram.
Uha , lahko bi zajček vedu , da je ne bo odnesu kar tako. Presneto hehe ! Se mi bi moralo vsaj sanjat , da niti en moj korak ne bo brez posledic ” rentgenskih oči ” in poročil. Sem pa vseeno presenečena:)))))) hehe za crknt :)))))))
O bemu raih :)))))))))))))9
ne , ne , ne , ej mićken boljše je za 1 kg:))))))
se pa počutim tko fino , je lahoten moj korak čeprav videz porazen. Menda sem že duševni bolnik. hehe
kar se lune tiče in narave in ne najdejoč več smisla , ja to pa je hudo. Tuki ne vidim , vsaj trenutno rešitve. Sem se tu zgubila tudi jaz. In ker iščem in ko najdem smisel ti ga posredujem veš Mariči*