Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moj današnji obisk pri sodelavki doma

Moj današnji obisk pri sodelavki doma

Popoldne sem se slučajno znajdla v bližni doma sodelavke in sem se odločila, da jo grem pozdravit. (nisem še bila pri njej, sem jo pa ene dvakrat peljala domov po službi, ampak me ni nikoli povabila na kavo). Vendar je bila zelo čudna, ko mi je odprla in me ni niti naprej povabila. Ampak na vratih pa res ne mislim stat in sem pač stopila notri.
Potem sem videla zakaj je bila čudna, ker so bili glih pri kosilu in ji je bilo zgleda nerodno, ker so jedli makarone potresene samo z mleto papriko in zeleno solato, samo njen mož je imel še kos piščanca zraven. Midve sva malo poklepetale, ampak me sploh ni povabila, da se usedem (saj niti ne bi jedla) tako da sem se potem kar poslovila.
Ampak stvar, ki mi zdaj ne gre iz glave je kako je ona vedno zrihtana kot iz modne revije, doma pa jejo makarone z zmleto papriko. Pa tudi kuhinja je neka totalno zastarela in tudi celotno pohištvo kar sem uspela na hitro videt.
To je pa to, ko ženske dajo vse nase, doma pa otrokom ne privošči koščka mesa in si ne zrihta vsaj kuhinje, ampak raje živi z zastarelim pohištvom, samo da je namalana in načičkana. Ubogi mož, ubogi otroci. Sem brez besed.

Vazno, da se ti povabis k njej in potem razlagas na monu…

Kaj hodiš (se vsiljuješ!) po tujih domovih nepovabljena??!

ps: vi ste pa ziher imeli makarone z drobtinami 🙂

nova
Uredništvo priporoča

Je opazit:-)

hja, kaj pa če so bolj za ajnfag kosila? Vsaj med tednom…saj mi med tednomtud ne kuhamo nekih hudoh zadev, pa nobenemu nč ne fali

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Po mojem nihče od njih ni bogi in ne trpi. Boga si ti in tvoji ki te prenašajo.

Je opazit:-)[/quote]

hahahahahahha, Raglja tale komentar je pa na mestu :)))))))))))))))))))

Kaj je narobe z makaroni, potresenimi s papriko? Da jima mogoče meso ne paše, pa nisi pomislila?

Mh ,makaroni z zmleto papriko, moram pogledat kako se to napravi, bi bilo za probat, hm…mogoče sploh ni slabo, ja njam. Frrrr piščanca zraven, a !!

včasih jemo špagete polite z kislo smetano. bi mislila tudi za nas, da smo kao revni?? ker smo tud fensy oblečeni. kr neki. brigaj se zase

Meni so ene od boljših testenin aglio, olio, peperoncino.

Torej pašta prelita z prepraženim česnom in potresena s feferončkom + olivc. Da niso to imeli za kosilo?

Potem pa res verjamem da te ni povabila k mizi. To je specialiteta. Ma kaki piščanec.

Pa še nekaj. Jaz imam tudi staro, sklumpano kuhinjo. Pa ne načrtujem nove, ker ne nameravam vlagat denarja v notranjo opremo, ampak vase in družino. Je pa res da tudi na neko obleko ne dam kaj veliko. Pač kaka stvar iz Mirelle.

Ni je enkrat povabila k sebi nikdar. Ni je povabila, niti, ko se je na vratih pokazala. Ni je povabila, da se usede, tudi, ko je stopila skozi njena vrata.

In kako naj bi to zgledalo, da ti stojiš pred vrati in kar uletiš notri – ti je vrata razširila kot kraljični, kar je pomenilo, da si vabljena v njen dom ali si jo skoraj od firbca podrla na tla, samo da prideš notri? Če nisi povabljena, vdiraš v tuje domove, si vsiljiva in vprašanje, če te je sploh kdaj prosila, da jo pelješ domov, ker si se sama tako vsilila, da si bila kot tečna muha, ki jo niti s pispsom ne odženeš.

Zdej bodi pa tako dobra, pa se pojdi spravit kuhat, lepo zavij in ji zjutraj nesi v službo. Pa glej, da ji ne boš prinesla od včeraj popoldan kosilo, ki bo že vso postano, katerega boš mogoče pogrela prej v mikrovalovki, da reva uboga ne bo opazila, da že mal smrdi ob ne tako hudi vročini.

Poleg tega pojdi jutri še v nabavo, naroči nobel kuhinjo, nobel pohištvo, ti pa vmes malo h kozmetičarki zavij, pa malo na kakšen trening, skratka vmes še kaj nase daj.

Pa ne pozabi vsega tega jutri v službi obesit na oglasno desko.

Je opazit:-)[/quote]

hahahahahahha, Raglja tale komentar je pa na mestu :)))))))))))))))))))[/quote]
:))) res si faca, Raglja:) Po moje se tudi avtorica te provokacije veseli tvojega duhovitega komentarja.:))

jaz sem samo receptor v varnostni službi (na minimalcu) pa se vozim z mečko SL 450 letnik 2013 ☺
da so otroci v zašitih cunjah, jemo samo prežganko in dobivamo vse možne socialne transferje si pa štejem v to, da dobro gospodarim z denarjem ☺

zato te nikoli nisem povabila, služba je služba in se ne hodi kar tako na dom!
drugič te bom nadrla!

Ti misliš, da te ni povabila noter, ker se sramuje kuhinje in kosila, pomoje ji je šlo pa samo na živce, da si ji nenapovedano uletela na vrata in jih zmotila med obedom. In še čudno se ti zdi, da te niso zraven povabili za mizo? Jaz bi se na tvojem mestu že na vratih opravičila, da motim, in odšla.

Uboga sodelavka, ki ima tebe za sodelavko. Sem brez besed!

Meni se zdi, da se je tvoji sodelavki zdelo neumno in precej nevljudno od tebe, da si se kar sama povabila naprej in jim svetila pri kosilu. Pa ni ji bilo nerodno zaradi kosila samega, ampak si ji gotovo dvignila pritisk s svojim vtikanjem nosu v njihov dom. Takšne opravljivke, ki špijonirajo po tujih domovih seveda niso ravno nekaj, kar bi človeka spravilo v dobro volj, zato jo povsem razumem, da se ni pretirano veselila tvojega obiska.

Si te kar predstavljam…. Ding – dong, in v stanovanje planeš ti, opravljivi babji firbec z očmi na pecljih, z glavo toliko, da ne zlezeš v krožnike, obenem pa vrtiš glavo in ocenjuješ pohištvo, posodo, krožnike…., z izbuljenimi, zlobnimi očmi….. Jaoooo……

No, če bi takole pozvonila pri meni, v stanovanje nepovabljena gotovo ne bi prišla.;)

Samo res, uletiš ji med kosilom, uštuliš se not in te ni nič sram, da jih zmotiš med kosilom? Meni bi bilo tud minmo, da se je v današnji dobi mobilnih telefonov tako težko najavit! In ti še uspeš buljit v njihove krožnike????? Pa verjetno kuhinje nimajo ravno pri vhodnih vratih, a ne, torej si se pošteno uturila not brez vsake slabe vesti?!? Ja jaz bi bila tudi “čudna”, da mi nekdo to naredi!! Halo?!?!?

Itak. Jaz tudi svojim ne dam glih dobro jesti,ker drugače se ne bi mogla fancy oblačit.
zato jedo samo kruh,mleko,testenine in riž.

Še nikoli nisem šla h nobeni sodelavki kar tako – nenapovedano in v času kosila. In tudi če bi šla, ne bi vohljala, kako ima, kakšna je kuhinja, kakšno pohištvo, ali je pospravljeno in kaj je na krožniku.
Ljudje jedo tisto, kar jim paše. Tudi h meni, če bi včeraj kdo prišel, bi videl, da jemo pašto z zelenjavno omako in polpete iz kuhane govedine. A bi morali vsak dan jesti zrezke in pohanje, da bi bilo O.K.?
In zakaj pravzaprav bi moralo biti pohištvo po zadnji modi? Ljudje smo različni. Nekateri so radi lepo oblečeni, drugi bi dali vse za lep, nov avto, spet drugi za kaj drugega.

Mislila sem, da si šla na obisk K NJEJ, ne k njenim makaronom in kuhinjskem pohištvu?! Se motim?
Jaz nenapovedanih obiskov tudi ne vabim noter- tudi, če sploh nismo pri kosilu, ali če jemo kaviar, ali pa polento.

Ah, makaroni… še dobro, da niso bile hrenovke zraven…..

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

BTW, a veš da je možno, da je tale tvoja gištelasta in lepa sodelavka na ločevalnem prehranjevanju in ima danes OH dan?

Vidiš, pa ima postavico, kot je ti nikoli ne boš imela, ker natepavaš krompir in zrezke skupaj.

Tole pa mora biti provokacija, ker si res ne predstavljam, da obstaja tako noro samo zagledano opravljivo bitje brez kančka olike in takta, ki sama sebe smatra za normalno.

New Report

Close