Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj fant

moj fant

Včeraj zvečer ga je začelo zelo zebsti, boli ga grlo, predvsem pa toži, da ga bolijo kolki in kolena.Počuti se zelo slabo. Morda katera ve kaj bi mu bilo? Prehlad ali kaj več? Hvala

Heroinska kriza…

Doživljala par dni nazaj. Ker mi vročina ni zelo narasla in ker je bilo po dveh dneh boljše, nisem šla k zdravniku, saj imam dopust. VELIKO tekočine in počitek, zgleda podobno virozi. Če bi bil drug letni čas, pa bi rekla prvi simptomi gripe…

kh saj ne morem verjeti, da obstajajo take smeti kot ti. Ona lepo sprašuje, ti pa takšne prizadete pišeš. a kaj če bi otroka to bolela bi itsto napisala?

je imel kakšnega klopa? simptomi borelije so lahko takšni kot za gripo pa v kosteh te dolbe in še mnogo drugih….

no meni se zdi odgovor khm prav simpatičen 🙂

Veliko je zasvojenih, pa partnerji tega ne vedo. To so tudi znaki zasvojenosti oz. simptomi ko nastopi abstinenčna kriza. Tako, da starši naj bodo pozorni na te simptome pri svojih otrocih. Velika verjetnost je, da gre v tem primeru za navadno virozo, vendar sem hotela cinično opozoriti tudi na narkomanijo.

Ma daj no, khmmmm. Kakšne veze ima bolečina v grlu in boleča kolena s heroinsko krizo? Verjetno te takrat res vse boli, vendar po tem, kar sem jaz brala, prevladujejo bolečine v želodcu, bruhanje, potenje in občutek splošne nemoči.

Picaro, pri takih simptomih je možnih veliko bolezni. Lahko gre samo za virozo, lahko za kaj resnejšega, kar se bo ugotovilo po parih dneh. Če bo stanje čez dva ali tri dni še nespremenjeno ali se bo poslabšalo, naj stopi do zdravnika.

Frca. in ostale hvala za nasvete, vendar se stanje naglo slabša (slabost, kljuvajoč glavobol) tako, da greva že sedaj k dežurnemu zdravniku. upam, da ni kaj resnega.
Glede khm in heroinske krize… skupaj sva že deset let imava čudovitega otroka in zaenkrat lahko rečem, da sva zasvojena oba…drug z drugim.Hvala bogu!
Lepo in mirno nedeljo vam želim

Upam, da bo vse ok, javi, ko bosta nazaj

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

Angina. Znaki kot pri meni pred 3 tedni.

Točno inf. bo pa zvedel pri zdravniku.

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

New Report

Close