Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj ima majhnega

moj ima majhnega

In prosim , povejte mi, v kakšno pozo naj se spraviva, da ga bom malo bolj čutila in ga ne bo kar naprej ven metalo ?

Zakaj pa nič ne prakticirata? A misliš,d a bodo drugi bolje vedeli od vaju? ja za vraga, kaj se nič ne pogovarjata??????

Kako boš vedela če ne vprašaš, ampak najprej daj njega.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

He, he, Primož, tole ti je pa mal pritisk dvignilo!?!
No, sicer pa imaš prav – vaja dela mojstra!
Lp, Mateja

Svetujem ti, da svojemu ticfiriču nabavis en ornk dolg podalsek ki jih je v eroticnih trgovinah dovolj na izbiro…tko ga vsaj vn ne bo metal ce ze druzga ne:)

Moj bivši tud ni imel prav velikega. Je bil pa mojster glede tehnik. Tko da se je kvantiteta kompenzirala s kvaliteto.

Povšerčke pod ritko, medenico dvigni in bosta čist skupaj tako da ne bo mogel več ven padati.

ne nič mi ni pritisk dvignilo, samo svetoval sem, naj najprej njega vpraša. No mogoče bi jo moral lepše napisati, če je že vprašala svoje fanta?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kako pa naj bi zgledal ta razgovor?
“Dragi, veš zdi se mi, da imaš zelo majnega, kaj misliš, kaj bi pomagalo, da ga bom vsaj malo čutila? A imaš kakšno idejo ali izkušnjo?”

Mislim, da po takem razgovoru fant ne bi imel samo problem zaradi majhnega, ampak tudi mehkega.

Nasvet s povštrom bo najbrž pomagal. Sicer pa ni treba tako hudo skakat, da kar pade ven, pri normalnih gibih po moje ne bo? občutek imam, da se tudi preveč obremenjuješ z velikostjo in premalo uživaš v občutkih…

:))) dober odgovor

Jejhata na, lahko mu rečeš, da imaš ti veliko. Potem zagotovo ne bo poleg majhnega še mehak, hehehe…..
Oprosti, danes sem mal nagajiva.

Cmoka, gor se spravi.

🙂

a si tole mislila :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close