Moj moški
Poskusit sicer ni greh, je pa tako,… “play stupid games, and you’ll win stupid prizes”. Ne poznam situacije ampak predvidevam, da ti je bil samoumeven…, cena pa je potem navadno visoka in je tak vzvod iz ene skrajnosti v drugo čez noč res težko uravnotežit. Če se skušam provizorično postavit v njegove čevlje, bo prvo kar bo zagotovo pomislil, kako je bilo prej in kako je zdaj z novo. Če bo ugotovil da je bilo prej “krneki”, jah…, potem je verjetno prepričan, da se mu je končno postavilo vse na svoje mesto, in da je s teboj zapravil veliko svojega dragocenega časa in energije…, kar pomeni, da ima po novem velik odpor in ob misli na preteklost zgolj grenak okus na jeziku.
Želim ti vse dobro, v prihodnje, torej naslednjega pa bolj cenit.
Sem prebrala vseh 9 strani… In tu je treba vzet v zakup mosko psihologijo… Zenske smo custvene in bi pisale pisma… Ampak iz mojih izkusenj z moskimi je res to zelo neumna ideja… In zelo se strinjam da bi verjetno prebral prve 3 stavke, razen ce spada med 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moskih ki so bolj emocionalni…
Da bi sla do njega in mu povedala ajde… Tudi ce ji ni panike se ponizat… Gres se dasta dol alpa tudi ne, dvomim pa da se kaj spremeni… In potem kolko krat se tako? Nikoli ni zakljucena stvar… Pol pa razmisljas kaj je njemu sex pomenu, al zdej to pomeni da se vracava? Alc ne? Moski more priti do zenske pod svojimi pogoji…
Jaz sem 2x imela resno zvezo… In pred obemi sem bila zelo aktivna na trgu… Ze v prvi mi je bilo cudovito, ker sta me 2 bivsa klicala za kavo in sem jim z veseljem povedala da pac ne morem… Ko sem zacela s sedanjem je bila tudi podobna zadeva, ampak sem se dobivala z malo vec tipi… Vsi so me klicali in sem vsem veselo povedala da sem v vezi… En pa nikakor… Pa sem bla kr mal zamorjena zaradi tega… Pa kako nisem nardila impacta nanj… Pa je le spisal sms po enem letu…
Point te zgodbice je, da vsi nekako cincamo na starih vezah, quickijih, custvih, kaj ce… Ampak to nima smisla…
Ce moras to naredit, naredi… Ampak daj si dolocene cilje postavi in se potem pomakni naprej, z njim ali brez…
Pa kaj ti je no.
Prej so ga zavračala, že veš zakaj globoko v sebi… Zdaj v istem trenutku, ko pa ima drugo, pa bi mu šla klečat pred vrata, ga vzela nazaj, se opravičila.
Mater, a nimate nič samospoštovanja in hrbtenice.
Sram te bodi, kako si sploh prišla do 45.
Pa saj nima zlatih jajc in ni edini na svetu, ti pa tudi samo mrcneš ko bi katera druga njega rada.
Tudi naslov si falila, on ni nič tvoj…
Pojdi dalje. Posveti se sebi, odkrij kaj te zadrzuje, da se ne predas. Odkrij samo sebe. Nihce drug te ne more osreciti, ce ti sama ne ves, kaj te osrecuje. Cakal te je leta, jih zapravil zate, ti pa nisi odreagirala, ker ga nisi jemala resno in ga imela za nekaj samoumevnega. Srecno in najdi sebe, svojo radost.
A bi lahko rekla, da v bistvu ti ke bil res všeč in si ga imels res rada, ampak po drugi strani te pa vseeno ni dost privlacil v necem, da bi se mi čist prepustila. Zdaj, ko ti je pa dal vedet da je konec, si ga pa zacela pogresat, ker ni vec unega v mislih, da je nekdo, ki te čaka. In zdaj razglabljaš in uživaš ali je vseeno bolje tako, čeprav te vseeno na njem nekaj privlači, pa vseeno globoko v sebi veš, da ni to to?
😄😄😄 Lepo, da si navdušena.😉 Včasih sem rada in dobro pisala. Tudi zgodbe in pesmi.
No tale je resnična. Žal. Ker boli. Ampak, če bi jo pa napisala od začetka 🙂, bi bilo pa dosti več strani. Žal pišem samo o koncu. Je pa zanimivo. S tem ko pišem, se praznim. In vse postaja nekako manj resnično. Pa še ta karantena, uf, uf. Še huje bo, ko bo življenje steklo normalno, pa se bova videla kdaj vezano na službo. Raje ne mislim. Tako zelo sem utrujena.
Ne, za ljubezen se ne da prositi. Lahko se pa opravičiš, obljubiš, lahko upaš, da ljubljena oseba spozna..kaj je ljubezen.
Veš, verjetno si mlajša, mlajši, ampak jaz vedno bolj spoznavam, da je popolna odprtost, pa čeprav jočeš, prosiš, poveš…znak poguma in ne šibkosti. Jaz pri 20-ih tega nisem zmogla.. zdaj lahko. Dobesedno za ljubezen pa ne. To pa res ni mogoče.
Ne, za ljubezen se ne da prositi. Lahko se pa opravičiš, obljubiš, lahko upaš, da ljubljena oseba spozna..kaj je ljubezen.
Veš, verjetno si mlajša, mlajši, ampak jaz vedno bolj spoznavam, da je popolna odprtost, pa čeprav jočeš, prosiš, poveš…znak poguma in ne šibkosti. Jaz pri 20-ih tega nisem zmogla.. zdaj lahko. Dobesedno za ljubezen pa ne. To pa res ni mogoče.
[/quote]
Sedaj pa lahko že nehaš s to svojo zgodbo.
Mislim, da je nepravično, da sedaj, ko to želiš samo ti, posegaš v njegovo zasebnost v novi zvezi. Če ga imaš res rada, mu pusti, da je srečen (s tabo vsekakor ni bil) in naj ti bo to dobra izkušnja iz katere se nauči, da ne smeš biti prasica do nekoga, ki te ima rad. S takšnim odnosom kot si ga gojila v tej zvezi boš hitro zamenljiva tudi v naslednji!