Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj moški

Moj moški

Jaz bi ti svetovala, da slediš srcu. Če ni zgolj tvoj ego prizadet, ampak ga imaš res rada, ga poišči. Ampak stori to kmalu.
Vso srečo ti želim.

Dva dni nazaj, si odprla temo in ocitno tega se nisi naredila. Vsak dan je izgubljen. Daj mej jajca in pojdi ze do njega in mu izli duso. Vec kot zavrnit te ne more. Ljudje si tezje odpustimo stvari, ki jih ne naredimo, kot tiste ki jih pa se ne iztecejo kot smo zeleli. Zivljenje tece hitro, prehitro. Zato dosti jajcanja in tuljenja v nebo in akcija. Srecno, drzim pesti.

Pa. Nočem se zaletavat. Zdaj se ukvarjam z vprašanjem, kako v drugo občino😉, pa kako naj zvem kdaj ga samega dobim. Kakšen detektiv tukaj iz Štajerske? To je bolj poskus heca.

Pusti ga… Jaz mam isti primer samo da je obratno… Me ima rad a se nezna odločiti… Jaz pa enostavno nimam več energije…. A veš kako je to boleče ko ti nekdo reče da te ima rad in se imaš lepo z njim in res ga čutiš… Po drugi strani ti pa potem tako zabije… Se počutiš nemočnega in ne zaželjenega…. Jaz vem da če bi mi še med karanteno to naredil bi naredila isto… In izključno samo zato ker trpim potem jaz. In ja vrjamem da se je ohladil… Najdel je eno ki mi da to kar si želi. S časoma mu bo to bolj pasalo kot ti. Zdej a još bo imel rad ali ne je pa njegov problem

Ves kaj, solit se pojd…
Kr neki…
Poskus heca..pa bruh ce ma drugo
Pa razmisljas, da ne bi
..
Dej ne zajebavi…ce si tako pocela z njim, res ni cudn, da je tako,
kot je…
P.s. konc je z drzanjem pesti…adijo

Pusti ga… Jaz mam isti primer samo da je obratno… Me ima rad a se nezna odločiti… Jaz pa enostavno nimam več energije…. A veš kako je to boleče ko ti nekdo reče da te ima rad in se imaš lepo z njim in res ga čutiš… Po drugi strani ti pa potem tako zabije… Se počutiš nemočnega in ne zaželjenega…. Jaz vem da če bi mi še med karanteno to naredil bi naredila isto… In izključno samo zato ker trpim potem jaz. In ja vrjamem da se je ohladil… Najdel je eno ki mi da to kar si želi. S časoma mu bo to bolj pasalo kot ti. Zdej a još bo imel rad ali ne je pa njegov problem
[/quote]
Ja, razumem zdaj to. Prej nisem. Zmanjka moči. Mi je šola. Ne bi več tega počela.

[/quote]

On je imel rad samo tvoje “koristi”; ne pa tebe, kot osebo ( tako karakterno, kot telesno). To moraš dojeti.

Tvoja napaka oziroma razlog da si ga izgubila je bilo cincanje oz neodlocnost. Sedaj pocens ravno to. Daj bodi odlocna, pokazi mu da ti ni vseeno in se napake zavedas. To je to.

On je imel rad samo tvoje “koristi”; ne pa tebe, kot osebo ( tako karakterno, kot telesno). To moraš dojeti.
[/quote]
Koristi je imel zelo malo od mene te dni. Tako da, vem kako in kaj. Ni zrel za določeno stvar. Bo ko bo tako kot v tem primeru prepozno… Kaj bo potem ko bo me nebo več zanimalo.

Za vse, kar se ti je zgodilo, si sama kriva. Kar si skuhala, zdaj pojej. Nikar pa se ne smeši in se ponižuj ter piši pisma ali celo hodi okoli njega. S tem se boš pri njemu še bolj oddaljila in še bolj bo vedel, da je naredil prav, ker te je dal na čevelj. Ne zaslužiš si dobrega moškega, ker si navadna avša. Tudi prvi mož ni bil dober dovolj? Ostani sama, ker nisi primerna za nikogar. Pa odrasti že. Ubogi otroci ob taki mami!

Tal logika mi je pa všeč. Ja, njemu je všeč, če je ženska odločna. Hvala za to mnenje. Je pa sranje, če je zaljubljen. Proti temu se pa ne da boriti.

Koristi je imel zelo malo od mene te dni. Tako da, vem kako in kaj. Ni zrel za določeno stvar. Bo ko bo tako kot v tem primeru prepozno… Kaj bo potem ko bo me nebo več zanimalo.
[/quote]
Težko je, vem. A je poročen?

Nisi primerna za življenje v dvoje in tudi zdaj ne bi ravnala drugače, samo misliš da bi. Takoj ko bi se vrnil, bi bilo vse isto. Ti raje živi sama in ne gnjavi moških okoli, nisi zanje. žal.

Ma daj pokaži zdaj to odločnost, da bi vse naredila zanj… Govori lahko vsak… Trenutno nič manj ne cincaš, kot zadnjih 8 let, moški, ki ga baje ljubiš pa je vsako minuto bolj nedosegljiv. Na koncu boš tako dolgo cincala, da bo prepozno. Za nekoga, ki trdi, da bi naredil vse, da popravi svojo napako, delaš zelo malo.

Pravica skazica, Uničila si namerno dve družini, zdaj je prišel račun za to. Edino pravilno. Si zaslužiš. In nimaš popravnega izpita.

Težko je, vem. A je poročen?
[/quote]
Je ja

[/quote]

Ne velja samo za “te dni”, buča. Za ves čas, kolikor sta skupaj. Razen, če je bil občasnik za kratek čas.

Ne velja samo za “te dni”, buča. Za ves čas, kolikor sta skupaj. Razen, če je bil občasnik za kratek čas.
[/quote]

Aha, priležnica si – poročen je si zapisala, beremo v zadnjem tvojem gornjem odgovoru. Potem je vse jasno, kaj mu predstavljaš 🙂

Je ja
[/quote]
Uf, hudo, hudo. Grozno, vem. Ampak ni tako brezupno. Poznam tudi srečne konce, veš. Sledi srcu, dokler zmoreš. Imej svoj lajf. Moja znanka ga je čakala 15 let. Rodila vmes njunega otroka. Ko je bil skupen otrok star 3 leta in otroci iz prvega zakona odrasli, se je preselil k njej. 16 lej zdaj že srečno živita skupaj. Je pa res ona zelo močna ženska.

Ja..ok, samo povej KAKO? Naj se na vratih pojavim? Evo, to rabim, kako naj v nekaj dneh pridem do njega na samem? Kako bi ti?

Ja..ok, samo povej KAKO? Naj se na vratih pojavim? Evo, to rabim, kako naj v nekaj dneh pridem do njega na samem? Kako bi ti?
[/quote]

A ti za vsako stvar v življenju rineš tako z glavo skozi zid? Še nisi dobila dovolj pametnih nasvetov in odgovorov tukaj? Daj odrasti, letom primerno. It is over.

Se mi je kar zdelo, da si štajerka. Tipična. Zdaj želiš biti še trajna zalezovalka? Tudi če te bo vrgel čez prag, boš čez par dni nazaj, ker spet ne boš ziher, da ti je dal nogo. Ženska trapasta! Hvala bogu, da se te je rešil!

[/quote]Verjemi, da se te čez en mesec niti spomnil ne bo, kaj šele kaj drugega.

Uf, hudo, hudo. Grozno, vem. Ampak ni tako brezupno. Poznam tudi srečne konce, veš. Sledi srcu, dokler zmoreš. Imej svoj lajf. Moja znanka ga je čakala 15 let. Rodila vmes njunega otroka. Ko je bil skupen otrok star 3 leta in otroci iz prvega zakona odrasli, se je preselil k njej. 16 lej zdaj že srečno živita skupaj. Je pa res ona zelo močna ženska.
[/quote]

Jaz ne verjamem temu da je tako… Res… A veš kaj je 15 let bit sam.. če prej ni zakaj takrat? Ker bivša žena ni prenesla da ima otroka z drugo in ga je zabrisala ven… Ne hvala… Naj gre potem kamor želi k meni ne… Če se sam nezna odločiti naj bo kr tm kjer je… Se bom pa jaz namesto njega… Ga imam rada in vse… Ampak nebi mogla živet s tem da ni mel kam in po 15 letih prišel k meni…

Jaz ne verjamem temu da je tako… Res… A veš kaj je 15 let bit sam.. če prej ni zakaj takrat? Ker bivša žena ni prenesla da ima otroka z drugo in ga je zabrisala ven… Ne hvala… Naj gre potem kamor želi k meni ne… Če se sam nezna odločiti naj bo kr tm kjer je… Se bom pa jaz namesto njega… Ga imam rada in vse… Ampak nebi mogla živet s tem da ni mel kam in po 15 letih prišel k meni…
[/quote]
Ni bilo tako, tega se ne da tukaj pisat. Hočem reči samo, da življenje ni črno belo. In niso vsi tisti, ki varajo grdi in ljubice uboge in brez upanja. Vsaka zgodba je drugačna. Verjetmo si dosti mlajša od mene. Vse razumem, ker sem bila v vseh pozicijah. In tudi ta moj moški se je ločil zaradi mene. Seveda, če pa zmoreš, je pa najbolje se ne zapletati v take odnose.

New Report

Close