moj moški ima 30 let – darilo???
Predlagam ti kakšen romantičen vikend v dvoje , ali pa kakšno presenečenje: ga pelješ na rafting, jadranje z jadralnim padalom (v tandemu), polet z balonom, canyoning, pa še kaj bi se našlo!
Uspešen izbor! Lp,Kristi*
moj je mi je povedal, da je v osnovni šoli strastno igral fliper – na enemje imel celo rekord (se še spomnite tistih starih fliperjev, včasih so jih imeli v lokalih, tilt!)
Za 30 rojstni dan sem ga presenetila, in v dnevni sobi ga je čakalo nekaj velikega, pokritega z belo rjuho. Izročila sem mu le ključe (od predala kamor padajo kovanci). Potem smo imeli fajn žur s turnirjem v fliperju.
Za 35 rojstni dan pa sem prekosila samo sebe – točno na njegov rojstni dan sem se vrnila iz porodnišnice z DVEMA sinčkoma.
Obe darili iskreno priporočam, je bil zelo vesel :))))))
N:))
Za “ta-pravo” darilo pojma nimam – je že tolk nazaj, pa itak je bilo nekaj po njegovi želji (je moral prej malo namignit). Je pa dobil mene oblečeno v veliko mašno
Priznam pa, da pridno kukam semle in prebiram ideje – moram počasi pogruntat kaj mu bom dala za 40. – bo prav kmalu.
LPM
Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/