Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj moški ima 30 let – darilo???

moj moški ima 30 let – darilo???

Kaj ste svojim partnerjem kupile za 30 let ????

tecaj, za katerega si drugace ne bi vzel casa, ga je pa zelo veselil:)

Predlagam ti kakšen romantičen vikend v dvoje , ali pa kakšno presenečenje: ga pelješ na rafting, jadranje z jadralnim padalom (v tandemu), polet z balonom, canyoning, pa še kaj bi se našlo!

Uspešen izbor! Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

jaz sem mu (takrat) kupila uro….
danes bi mu pa ziher kaj bolj odbitega 🙂

vprašaj se, kaj ga veseli…mal potipaj…mogoče ima kakšno željo, ki mu jo lahko izpolneš.

moj je mi je povedal, da je v osnovni šoli strastno igral fliper – na enemje imel celo rekord (se še spomnite tistih starih fliperjev, včasih so jih imeli v lokalih, tilt!)

Za 30 rojstni dan sem ga presenetila, in v dnevni sobi ga je čakalo nekaj velikega, pokritega z belo rjuho. Izročila sem mu le ključe (od predala kamor padajo kovanci). Potem smo imeli fajn žur s turnirjem v fliperju.

Za 35 rojstni dan pa sem prekosila samo sebe – točno na njegov rojstni dan sem se vrnila iz porodnišnice z DVEMA sinčkoma.

Obe darili iskreno priporočam, je bil zelo vesel :))))))

N:))

moje je dobil pa digitalni fotoaparat, s katerim je par mesecev kasneje prvic slikal svojega sinkota, do zdaj naredil ze vec kot 1000 slik – ja, saj veste kdo je skoraj na vseh!

:)))
ta je pa res izvirna ideja :)))))

le kje ti je ratalo stauhat to mašino?

Za 30 se ne spomnim več.

Za 40. RD je dobil Walkman CD + MP3 player. Je bil prijetno presenečen, ker ga je imel namen kupiti in sem ga prehitela.

Letos (42) je dobil dve karti (seveda eno tudi zame :)))) za koncert Marka Knopflerja – zdi se mi, da še nobenega darila ni bil tako vesel.

Nataša

V Salomonu se vse najde 😉

Ups, dolgujem dodatno pojasnilo!

Fliper (star, seveda) sem našla v Salomonu.
Po dvojčke je bilo treba v porodnišnico :)))))

LOL

ma ja, saj na dojenčka se pa niti spomnila nisem :))))

A tam se dobijo dvojčki? – a za

Pomotoma pritisnila na “pošlji” –

bom drugič rekla za dva, so mi dali zadnjič samo enega:))

… kabriolet???

Tečaj varne vožnje.

Za “ta-pravo” darilo pojma nimam – je že tolk nazaj, pa itak je bilo nekaj po njegovi želji (je moral prej malo namignit). Je pa dobil mene oblečeno v veliko mašno 😉

Priznam pa, da pridno kukam semle in prebiram ideje – moram počasi pogruntat kaj mu bom dala za 40. – bo prav kmalu.

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Jaz sem mu kupila digitalno kamero s fotoaparatom. Je bil full navdušen. V Big Bengu imajo vedno neke akcije, pa sem jo tam dobila ugodno za cca. 125.000 Sit, pa še na obroke ti dajo, če hočeš.

Vanja

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close