Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj moški – obožujem ga

Moj moški – obožujem ga

Zanima me če je tukaj še kakšna taka ženska, ki tako čuti ob svojem moškem.

Torej, skupaj sva 15+ let, turbolentna veza od vsega začetka. oba sva temperamenta, ognjevita, polna življenja. Oba sva visoka, jaz 180, on 195, ravno prav grajena, on temen, jaz malo svetlejša. oba imava zelo samozavesten nastop, ne vpliva se kontakta z ljudmi, nimava težav z nobenim nacinom komunikacije, se znova tudi skegat. imava močna glasova, v družbi zvenita najina glasova drugače pa ostalih, bolj globoko, bolj polno

skratka, svojega moškega že od samega začetka občudujem. včasih šefica na vernasi, on kaj dela, si recimo strize nohte ali brska po telefonu. jaz ga od strani opazujem in me pograbi neizmerna želja, da bi mu šla pod kožo. da bi se stopil z njim, da bi postala eno z njim. zanima me kako je biti on, kakšen občutek je biti on, kako se on počuti v svoji koži.

kadarkoli ga takole gledam ali premišljujem o njem si neizmerno zazelim stopiti se.z njim, biti on. seveda, noro mi je, da sem kraljica njegovega srca, da me ima tako zelo rad, da ima vse vrline ki si jih pri moškem želim, ampak jaz bi rada vedela kako je biti on, prav biti on.

doživljam ga kot močnega testosteronca, kar tudi je, hkrati pa poznam njegovo nežno, otroško plat. poznam njegove travme, njegove rane, vem kje in kdaj ga boli, ampak kadar sva skupaj v javnosti je on tak izrazit moški, izstopa z nastopom, gibi, globokim glasom. ce lahko , se včasih odkradem na stran in od strani obcudujem njegov nastop vidim kako ga gelsajo ženske, vidim kako ga dozivljajo moški, obožujem vse to. obožujem njega.

To je to…, kar bi moralo biti pri vseh parih.. Bi o tem pisal iz moje kilometrine ampak je preveč trolov, ki bi naredili Štalo..

in srečnež ker te ima.

Draga moja, verjetno si že v klimakteriju in imaš zdaj OVULACIJO – plodne dneve – zato te tako razganja in si vsa potrebna.

Čudim se, da te tvoj Božanski moški ne porihta vsestransko, tako da bi zdaj  (namesto da pisariš esej in ga opevaš) prijetno omamljena lahno dremuckala v postelji in ne bi potrebovala nobene pozornosti,  ker bi v sebi čutila, da si izpopolnjena.

Pa še to … ti ne obožuješ svojega Moškega, ampak si odvisnica od odnosov.

Kdor hje srečen v sebi, je notranje zadovoljen in pomirjen, ter nima želje, niti potrebe to razlagati Anonimnežem, na nekem forumu.

Recimo … šolski primer tega je Naš Desi, če bi bil on v sedmih nebesih s svojo novo zaročenko, se ne bi ukvarjal z bivšo in z nami na Monu, ampak s svojo Ljubeznijo.

No, saj vemo kako je Desi opeval svojo prelepo, čudovito, popolno in prekrasno Lepooko … pa ga danes vprašaj, naj kaj pove o njej.

Tako da, nismo vsi po vroči župi priplavali …

Odgovor na objavo uporabnika
poznamo mi take, 05.11.2024 ob 14:08

Draga moja, verjetno si že v klimakteriju in imaš zdaj OVULACIJO – plodne dneve – zato te tako razganja in si vsa potrebna.

Čudim se, da te tvoj Božanski moški ne porihta vsestransko, tako da bi zdaj  (namesto da pisariš esej in ga opevaš) prijetno omamljena lahno dremuckala v postelji in ne bi potrebovala nobene pozornosti,  ker bi v sebi čutila, da si izpopolnjena.

ni vse v sexu in v spolnosti niti približno ne. najin sex je vrhunski, energijsko sploh. zato mi vsa ta leta tudi ko sem Bial nekaj mesecev stran od njega, ni prišlo nikoli na misel, da bi šla a kom drugim. obožujem weks z njim, njegove poljube, roke, božanje, njegov penis, celo njegovo telo in ja, kadar ga bozam, golega, na trebuhu … si zaželim, da bi moj duh prešel vanj. tudi takrat si to zaželim, tudi takrat imam to noro željo, postati res eno z njim. ampak ni sex vse.

obožujem njegov glas, pa kadar ne spravi v žalost s kakšno svojo neumnostjo in si prisežem, da nikoli več … ko sva se spoznala, ko sploh še nisva vedela, da bova kdajkoli par, mi je zavrtel pesem U svakom slučaju te volim in točno tako je z nama.

ob njem si želim biti ženska. rada mu skuham kosilo, rada pospravim, čeprav to vse zna in dela tudi on.

kadar kaj dela na vrtu in se preznoji … mmm… ta njegov vonj … dobesedno pojedla bi ga.

nima noben klimakterij veze s tem, to traja že celo najino vezo. kadar oblečem kako njegovo oblačimo si predstavljam da sem on. hahaha itak da nisem, ampak vonj po njem … ne znam opisati, lahko bi pa napisala knjigo o tem.

Mislim, da si ti predvsem nor nase. 😉

Več kot 15 let skupaj, imava otroke, še vedno zatrapana do ušes.

.https://youtube.com/shorts/3N7l2z7n2Ac?si=NOG7SzEtdGVCZG0L

Tudi jaz svojega ljubim z vsem kar sem. Želim si, da bi ostala tako srečna do konca.

Jaz mojega tudi obožujem. Nekako sva rastla skupaj, vedels kaj hočeva, sploh pa nisva bila obcutljiv

Toliko hepi, pa vseeno nimas pojma, kako je biti v njegovi kozi, oz. si zeleti biti kot on. Le zakaj, to ni normalno, najmanj pa srecno.

obstaja knjiga Okus po moškem. https://www.bukvarna.net/izdelek/okus-po-moskem-slavenka-drakulic/ preberi si jo, mogoče boš potem razumela se koga drugega, ne samo sebe

Adijo pamet, pa nauc se pisat. Drgac pa men to meji na obsesijo.

Je tuk vzhičena nad svojim testosteroncem, da sploh črk ne vidi dobro. Samo dve stvari sta: ali je čist mokra – ali pa jo je njen pred kratkim res vrhunsko kresnil.

😇

nora nanj, 05.11.2024 ob 14:22

ni vse v sexu in v spolnosti niti približno ne. najin sex je vrhunski, energijsko sploh. zato mi vsa ta leta tudi ko sem Bial nekaj mesecev stran od njega, ni prišlo nikoli na misel, da bi šla a kom drugim. obožujem weks z njim, njegove poljube, roke, božanje, njegov penis, celo njegovo telo in ja, kadar ga bozam, golega, na trebuhu … si zaželim, da bi moj duh prešel vanj. tudi takrat si to zaželim, tudi takrat imam to noro željo, postati res eno z njim. ampak ni sex vse.

obožujem njegov glas, pa kadar ne spravi v žalost s kakšno svojo neumnostjo in si prisežem, da nikoli več … ko sva se spoznala, ko sploh še nisva vedela, da bova kdajkoli par, mi je zavrtel pesem U svakom slučaju te volim in točno tako je z nama.

ob njem si želim biti ženska. rada mu skuham kosilo, rada pospravim, čeprav to vse zna in dela tudi on.

kadar kaj dela na vrtu in se preznoji … mmm… ta njegov vonj … dobesedno pojedla bi ga.

nima noben klimakterij veze s tem, to traja že celo najino vezo. kadar oblečem kako njegovo oblačimo si predstavljam da sem on. hahaha itak da nisem, ampak vonj po njem … ne znam opisati, lahko bi pa napisala knjigo o tem.

A ni to malo čudno? Kaj pa vem …

h. jobert, 05.11.2024 ob 17:37

A ni to malo čudno? Kaj pa vem …

Tebi je čudno, le zakaj?

Marsikdo ni nikoli občutil take globoke ljubezni in težko razume. Ni to obsedenost, ampak iskrena ljubezen. Zelo globoka povezanost in občudovanje. Z leti ne pojenja, ampak postaja še močnejša..

Avtorica, BRAVO !! To je to. Jaz do  mojega sicer nimam tako močno  intenzivnih čustev in močne strasti,  vseeno pa kljub 25 let kar sva skupaj, lahko iskreno  rečem, da sem izbrala najbolje zase. Ne predstavljam si sebe s komurkoli drugim moškim, samo z možem.  Nikoli mi niti noben ni bil všeč do mere, da bi razmišljala o prevari. Isto mislim da velja za mojega

Monovec, 05.11.2024 ob 17:40

Tebi je čudno, le zakaj?

Jaz sem jaz, on je on. Da si nekdo predstavlja, da je un ta drug? Le za to :-).

Avtorica, če nimate tak značaj, ki ne prenese, če mu kdo ugovarja, pove svoje mnenje, ki misli, da je vseved in samo njegovo mnenje nekaj pomeni, četudi  kdo umirjeno pove svoje mnenje in je odnos vaših staršev zares zadirčen in nesramen, potem je res bolje, da greste na svoje. Ampak, če finančno zmorete.

Anonimno 10292, 05.11.2024 ob 18:19

Avtorica, če nimate tak značaj, ki ne prenese, če mu kdo ugovarja, pove svoje mnenje, ki misli, da je vseved in samo njegovo mnenje nekaj pomeni, četudi  kdo umirjeno pove svoje mnenje in je odnos vaših staršev zares zadirčen in nesramen, potem je res bolje, da greste na svoje. Ampak, če finančno zmorete.

??? Tole pa ni namenjeno v to temo, ali pač?

V druzbi  morta biti najbolj glasna, imate potrebo po nadvladi, sta brez olike, sori. Pa koka se zanima, kako ga ti imas najraje notri in to odrasla oseba. Toliko o besednem zakladu, to ni nivo ene dame. Spomnem se ene znanke, ko je tolk opevala, sicer bolj na subtilen nacin, prevaral jo je s sosedo iz tretje hise. Pol leta ga je morala gledat, kako se vozi mimo njihove hise do tanove, dokler si ni nadla stanovanja. Pazi, da se tebi, kaj takega ne zgodi.

Je čisto OK, če ljubiš svojega partnerja, si ga želiš itd. Samo to, kar ti opisuješ, je pa bodisi obsedenost ali pa si zaslepljena kot una kokoš, ki je doživljala kozmično ljubezen, dokler ni prišlo ven, da bo šel njen oboževani klavir špilat. Ali pa uni Desi, ja. Same krasne zgodbe.

Kakorkoli, če bi o meni nekdo nekaj takega pisal, bi pobegnila daleč stran, zamenjala identiteto, mogoče bi si šla celo kirurško obraz spremenit za vsak slučaj.

Tudi midva z ženo … sva že dobrih 10 let skupaj, pa se imava še vedno zelo rada. Ona zaupa meni vse, jaz pa njej. Če se kdo s čim ne strinja, iščeva rešitve tako dolgo, da so obema všeč na koncu, imava pa na srečo skoraj isti okus za vse – od pohištva, okolice, hrane, filmov itd …

New Report

Close