Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj moz

Moj moz

Sediiva z mozem, in mi pove, kako zelo je bil pri 14 zaljubljen v eno punco. Pisal ji je sporocila in vsi so vedeli, da je cist nor na njo.

Ona ga ni jebala pet posto.

Pred 2leti sta se srecala na veselici in je ona prisla po moza za ples.

In moz mi pove.. ko je prisla pome za ples, sem bil ves hepi.

Jaz nisem vedla kaj naj recem ni mi bilo vseno. Pred 2leti je bil ves hepi,da je prisla punca ki jo je imel rad, ponj za ples.

A jz pretiravam , ker mi ni bilo prav, to mi povejte.?

odvisno koliko sta stara? Ker če je prišla čez 50 let prosit za ples, je bil hepi, ker ga ravno takrat ni prostata dajala, ne pa zaradi plesa.

V bistvu je zelo enostavno. Redki so poroceno z zenskami, ki so jim hepi hepi, eni si pac najdejo servis in v trenutku navala emocij povejo kar je povedal tvoj.

Ce dobro razmislis, pa mogoce tale vajina relacija res ni bog ve kaj?

Mogoce mu kdaj poces, da se tu se hudicvo sline cedijo po nekem tipu, ker je bil seks nepozaben.

Potem pa uzgita iskreno debato in se zmenita kako bosta razdelila premoženje.

Biti tolazilna nagrada nekomu,  ne hvala!

Good story 👌

maa, če primerjam tisto v katero sem bil v o.š. zaljubljen s tistimi, ki sem jih imel v odrasli dobi.., ne bi bil nič hepi, če me bi prišla po toliko letih prost za ples, 1x sem jo po dolgih letih videl iz avta, ob meni pa sedela avion od ženske, nisem niti hotel reč, da sem bil kot otrok  zaljubljen v tisto zunej……

On ti je vsaj iskreno povedal, večina moških pa skrivaj vzdihuje za nikoli pozabljeno ljubeznijo, medtem ko ima doma ženo, ki pedena njune otroke in njega. Takšno je pač življenje. Upam si trditi, da je največ 10% zakonov oz zvez sklenjenih iz resnične, iskrene ljubezni, ostali so skupaj iz drugih razlogov (materialnih, statusnih, ker so želeli otroke, da ne bi bili sami,…) in sanjajo o nedosegljivih osebah.

Pizda kaj komplicirate life

V navalu custev ti je povedal, da je bil druge vesel, ko je prisla ponj za plesat. To ni nikoli dobr.

Oprosti nima te resnicno rad.misli da te ima, ker noce ostat sam, ampak tebe tako vesel ne bo nikoli.da je nekdo tako vesel, ko pride stara ljubezen ponj. Hm. Po kolkih letih. 10 20 . Kolk let je minil od oš.

Tale tvoj moz ima tebe za norca. Grem stavit, da je med vama prepad in slejkot prej bosta sla narazen. Tule ni kruha.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 16.11.2023 ob 10:04

maa, če primerjam tisto v katero sem bil v o.š. zaljubljen s tistimi, ki sem jih imel v odrasli dobi.., ne bi bil nič hepi, če me bi prišla po toliko letih prost za ples, 1x sem jo po dolgih letih videl iz avta, ob meni pa sedela avion od ženske, nisem niti hotel reč, da sem bil kot otrok  zaljubljen v tisto zunej……

MEne pa zanima tvoje mnenje glede te teme.

Si le moski.

Wauuuu kako se je izdal.izdal, da razmislja o bivsih.

Kaj bos naredila. Si ze razmisljala. Ne pusti tako, ker od zdaj ti vec ne bo povedal nic . Sej ne recem, da te vara. Ampak on te custveno vara.

Sklepam da sta skupaj ze leta in leta. Recimo 20let. In da je dve leti nazaj, se pocutil hepi, zaradi druge zenske, to ni nikoli ok.

Mam obcutek, kot je  ze ena napisala, da si mu prisla prav takrat, ko je iskal druzico.. lahko cist da te je imel rad a le ne tako kot to iz mladosti.

Bog ve, kaj se mu plete po glavi. Je moglo bit pa mocno tole, da ti je sel to govorit.

O bog, babe a ve to resno? Tolk vas prizadene to? Noo, k jst mam tud polepšan dan ko unega ta prvega mojega mojega srečam. Pa čist nič hudega s tem ne mislim in ne ogrožam ne mojega, ne njegovega zakona. Pač, fajn se mi zdi, da se se zmer znava nasmehnit en drugemu in kako rečt.

Takle, 16.11.2023 ob 13:45

O bog, babe a ve to resno? Tolk vas prizadene to? Noo, k jst mam tud polepšan dan ko unega ta prvega mojega mojega srečam. Pa čist nič hudega s tem ne mislim in ne ogrožam ne mojega, ne njegovega zakona. Pač, fajn se mi zdi, da se se zmer znava nasmehnit en drugemu in kako rečt.

POvej to mozu .Pa napisi kaj je rekel.

14 let ? Pa to je ja zastarelo. Za fanta je bila to otroška zaljubljenost in jo je podoživel za trenutek. Kje je tu greh ? Meni je to tako nedolžno, kot bi podoživljal, da se je z vlakci igral. Spomini pač, ob katerih se nesmejiš.

Erika iz lj, 16.11.2023 ob 14:09

POvej to mozu .Pa napisi kaj je rekel.

Tebe ne more prizadet, ce ti to delas. Ta tvoj nasmeh bivsemu, je cist drugacen kot ga das mozu.

Zamisli si. Da ti moz rece, kako se mu lepo zdi, da se z bivso lepo nasmehne in mu popravi dan.

Obrazi ostarijo/so neprepoznavni, oseba pa še drži tvoje srce in hrepeni po njem.

Ni fer do tebe, če je nikoli ni pozabil, a ja tudi mene bi zelo motilo. Pravzaprav, ko vidiš, da ima “tvoj moški” tako simpatijo do druge/flirta/jo drugače gleda, v bistvu vidiš, da nikoli ni bil “tvoj”. Moški se v družbi žensk ne znajo obnašati in to, da popolnoma pozabi nate, ko je ona zraven pač res ne bi moglo biti slabše. Glede na to, da ti je povedal pa kaj več zagotovo nimata.

Dokler s tabo spi in seksa, je za mizo s teboj, s tabo hodi okoli, ima tebe rad!  Ostalo so prijetni spomini na preteklost.

Čisto vseeno, če bi bil tiho. Biti iskren brez potrebe, ni neka kvaliteta, prej neumnost.

Lenka se seta, 16.11.2023 ob 14:12

Tebe ne more prizadet, ce ti to delas. Ta tvoj nasmeh bivsemu, je cist drugacen kot ga das mozu.

Zamisli si. Da ti moz rece, kako se mu lepo zdi, da se z bivso lepo nasmehne in mu popravi dan.

A ne ne, ko pa moj sreča bivšo, mora pa v tla gledat 🙂

Res mate nore, ni čudno da se jih držite ko klop, če se še znancu ne smeš nasmehnit in je pol doma ogenj v hiši in bi se že skor ločevale, pa govort kako ste nadomestki, zaradi ene mladostne zacopanosti pri 14letih.

Moj točno ve, da se s prvim nasmehneva in kako rečeva. Saj to nardiva tud, ko smo vsi štirje skupaj. Big deal. In jst imam samo ene sorte nasmeh. Širok 🙂

Takle, 16.11.2023 ob 15:02

A ne ne, ko pa moj sreča bivšo, mora pa v tla gledat 🙂

Res mate nore, ni čudno da se jih držite ko klop, če se še znancu ne smeš nasmehnit in je pol doma ogenj v hiši in bi se že skor ločevale, pa govort kako ste nadomestki, zaradi ene mladostne zacopanosti pri 14letih.

Moj točno ve, da se s prvim nasmehneva in kako rečeva. Saj to nardiva tud, ko smo vsi štirje skupaj. Big deal. In jst imam samo ene sorte nasmeh. Širok 🙂

PA picko mas tud na sirok za bivsga.

Pa njo tud, 16.11.2023 ob 15:24

PA picko mas tud na sirok za bivsga.

Nobl izrazoslovje.

Pri 14nisva seksala, niti kasneje nikol. Boste preživel? In morda razumel kaj pomeni mladostna ljubav

Nekatere ste bolane. Ne samo bolano ljubosumne.

Jaz sem vesela vsakega, ko ga srecam, ce sem si bila z njim v dobrih odnosih. Naj bo zenska ali moski. Naj bo na cesti, v sluzbi, ali trgovini. Naj bom sama ali z mozem.

Niti ne rabim povedat  da sem hepi, ko koga srecam. To jasno pokazem tudi.

In tako isto mi je jasno tudi pri mozu. Ja valda je vesel, ce sreca nekoga po dolgem casu. Ce nebi bil, bi se mi zdelo, da je sociopat, brez custev.

In uganite kaj? To, da si nekoga vesel, ne pomeni, da bi se z njim dol dajal! Ali pa da obzalujes svojo poroko, svoje zivljenje!

Jaz ima svojo nekdanjo ljubezen v mislih že skoraj 28 let, klub temu, da imam sem poročena. Jaz bo ba tudi hepi, hepi, če bi me povabil na kavo.

Verjetno čutiš, da je vajin zakon na trhlih temeljih, zato te je prizadelo. Priznaj, da to ni prvič, da si se vprašala, če te ima mož sploh rad ali si mu samo gospodinja servis. Dokler ne dobiš dokaza pred nos, se lahko slepiš. Če bi bil vajin zakon v redu in bi čutila, da te ima mož rad, bi bila tole taka simpatična prigoda, ob kateri bi bila oba hepi. Če je problem tvoja samozavest, delaj na tem, če je problem v pomanjkanju moževih čustev do tebe, potem pa se boš morala odločiti, ali želiš še naprej živeti v praznem zakonu.

TI SI ŽIVO TELE

Ne otežuj si življenja s tem, odmisli.

Marika836, 16.11.2023 ob 09:36

Sediiva z mozem, in mi pove, kako zelo je bil pri 14 zaljubljen v eno punco. Pisal ji je sporocila in vsi so vedeli, da je cist nor na njo.

Ona ga ni jebala pet posto.

Pred 2leti sta se srecala na veselici in je ona prisla po moza za ples.

In moz mi pove.. ko je prisla pome za ples, sem bil ves hepi.

Jaz nisem vedla kaj naj recem ni mi bilo vseno. Pred 2leti je bil ves hepi,da je prisla punca ki jo je imel rad, ponj za ples.

A jz pretiravam , ker mi ni bilo prav, to mi povejte.?

TO JE NJEGOVA PRVA IN EDINA LJUBEZEN, NISI TI.

TAKŠNI SMO MOŠKI, JAZ SEM SPOZNAL SVOJO, KO MI JE BILO 7 LET, NISEM JE NIKOLI POZABIL, BILA JE 15 LET STARJEŠA, IMELA FANTA, POTEM MOŽA, ŠELE KO  SE JE LOČILA SEM PRIŠEL NA SVOJ RRAČUN. BEDAK KOT SEM SE SI JO ZAJEBU IN OSTAL BREZ NJE. LIFE IS SUCK

New Report

Close