moj mož je……
Moj mož je za moje pojme sex idiot. Vse obrača na sex – z mano, prijatelji, sodelavci, sodelavkami,… ni važno kdo. No, otroci so izjema.
Tudi če kdaj rečem da sem se udarila, me kaj boli – vse je zaradi premalo sexa, naj bo še ne vem kakšna tragična zadeva z bilo kom – vse obrne, da na koncu je sex. Poln kufer ga že imamo vsi, nihče več ne pride k nam, mi ne gremo,… totalno je postal brezobrazen. Še huje, če kaj popije. Pa sem mu že rekla, tudi drugi, ampak… njegov izgovor je, da je življenje že tako težko, in ga je potrebno popestriti. Drugače je egoist, vse bi se moralo vrteti okoli njega, svet je on. Pa včasih ni bil tak, sedaj pa je iz meseca v mesec huje. Zato sva že tudi imela ogromno hudih ur in minut. Mislim, da je nekaj zelo hudo narobe v njegovi glavi. Kaj storiti, kajti resno razmišljam, da grem od njega, ker to ni več hec. In ja – z njegovim obnašanjem je res manj sexa (kar sem mu rekla!). Potem pa sem čudna in nesramna – jaz!
Moj tast je tak in ga imamo tudi vsi počasi polno kapo. Moj mož, se pravi njegov sin, je sicer tudi mahnjen na seks, ni pa vulgaren, sploh pa ne pred drugimi, in mu gre fotr zelo na živce.
Ma iste fore ima, pa pred celo žlahto sprašuje o najinem seksu, recimo, pa včasih med kosilom tašči navrže, ti, a danes bo kaj seksa, pa tiste njegove teorije, kako bi se mladina morala zdivjat … nagravžno res, te čisto razumem.
Moj mož mu samo reče: ne bodi tako prostaški, ker nisi nikomur simpatičen s tem. Potem je mir kake pol ure, potem pa spet – a vidva danes sta kaj in podobne neumnosti.
to se še najbolj obnese. obnaša pa se tako, ker tako vedenje vsi tolerirate. staruh se slini po vseh, ve pa kot nedolžne neveste zardevate, namesto da bi poslale v k……[/quote]
se strinjam
pa ni manijak – samo zelo slab/nerazgledan smisel za humor ima
Vrni mu na njegovem nivoju pa bo hitro nehal. Preizkušeno in deluje! Je bil kolega pol pridn k mucek
Glede na to kako so ga ženske popljuvale tukej s tabo vred (avtorica), se, če je možno že jutri loči od njega. Navsezadnje tukaj samo iščes potrditev tega. Mi je pa smešno, kam gledate take kot si ti na začetku veze, saj je znano kako ste ženske previdne kar se kretenov tiče. Važno je, da se živi dobro na zunaj, intima pa itak pregori po določenem času.