Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

Kakšne so pa krvne grupe?

No resnica tako ali drugače sama najde pot, težko je tu svetovati.

Mislim, da ti mož ne bi oprostil in bi s sinom stala sama…

Ja, kaj naj rečem, je kar je, prej je treba….glavo…

Mogoče je dobro da poveš in greš pošteno naprej….Če bo zvedel, ko bo sin imel 20 let, po kakem naključju spleta okoliščin ali kasneje…ko bo imel lasne otroke in se kaka kri ne bo poklopila…ali kaj drugega, potem te bodo pa vsi grdo gledali, res vsi….

laž ima kratke n…

Resnica pa dolgo pot potrebuje ampak vedno pride ven…tako ali drugače…če ne prej čez sto let…

Odgovor na objavo uporabnika
grize me in grize, 04.03.2023 ob 05:57

Ne morem spat, jokam,sedim v kuhunji , mož in sinko spita in ne najdem pomoči.

Poročena sem tri leta, imam sinčka ,z možem sva bila prej eno leto skupaj. Je bil  naš sosed ,zdaj sva se preselila v hišo njegove babice precej daleč stran, tu imava vse lepo urejeno,živimo dobro.

Le jaz ne. Žre me moja prevara malo  pred poroko. Imeli smo obletnico mature,tam je bil tudi moj fant iz šolskih časov,lep,kot takrat.Beseda je dala besedo, kozarček  še enega, peljal me je do domačega kraja, jaz sem možu rekla,da bom,če bom malo spila prišla s taksijem,avto pa pustila pri gostilni. Ja,in se je zgodilo,danes mi je strašno žal za to , grize me, sram me je.

Ja, in potem sem bila noseča. Moj mož se je tako veselil,kmalu potem sva se poročila.

Vem, da sinček ni njegov, ne vem pa, kaj naj naredim. Ko bo sinko večji, ne bo vedel, da njegov očka ni njegov očka,mož pa ne,da to ni njegov otrok. Ne vem, ali si  bom sploh mogla odpustiti to ,kar sem naredila mojemu možu.

Kaj bo,če bo kdaj prišlo ven? Mali je zdaj še podoben meni, kaj pa, če se spremeni?

Ah, samo napisat sem hotela, vsaj to. Povedati sploh ne smem in ne morem nikomur,ki ga poznam. Žre me.

A si ziher, da je otrok tvoj?

Tako zblojeno pišeš, da dvomim tudi v to. 😁

Sem pacifist ampak da me ženska izigra za krvnega potomca in me pusti garbat službo 25 let za tujega pankrta pa ni milosti. Oba vaju pospravim tako kot v živalskem svetu.

Vsak si zasluži vedet resnico!!!!

Če si imela “muda”, da si varala imej še “muda” oziroma hrbtenico, da poveš oziroma da poizkusiš popraviti napako.

Verjemi, da bo veliko huje, če se to razve čez npr. 20 let, kot sedaj.

KURBA…

Tocno tako,ce se je gonila,bi vsaj splav naredila!fuj sus babji

Eno samo sranje, 04.03.2023 ob 06:39

Budala, pismo a zenske drugo kot varati in kurbati se brez sramu ne znate vec ? Ne potem jokat tukaj, kot da se bo vas vsak usmilil. Ne bo se. Pika.

Pa dobro, a se vi v redu počutite? Izbirajte svoje besede. Sramota, kako se ljudje ne znajo obnašati.

Stvar je taksna. Moški smo taksni, preprosti. Veze ne potrebujemo. Noben moški je ne potrebuje. Z njo le ustrezemo zenski. Imamo pa 2 potrebe in skrbi.

– zesnko in otroka hocemo zascitit in zavarovati. To izhaja iz tega, da zascitimo svojega bioloskega otroka oz da zascitimo zeno in teren in s tem zagotovimo, da je otrok res nas, moj.

– seks…strastni seks. To mora biti. Predvsem iz zenske strani. Mora se prepustiti in v njem uzivati in tudi delari cuda. Amoak ne zaradi mene, ampak zato, ker ona sama to hoce. S tem dokaze, da me je izbrala kot moskega in ne le kot providerja. To pa zagotavlja kvaliteten odnos, kvLiteto zivljenja in verjetnost, da se bo z mano reproducirala. Kot placilo ali povracilo ji nudim vezo in skrb zanjo in moje bioloske otroke.

To deluje kot dogovor. Ampak ni. To so pozdavestni vzorci in vzgibi, ki nam jih je dala evolucija. Avtorica, ne vem kaj bi ti pri tem predlagal. Verjetno ti veza s tem moskim ne pripada. On bo porabil svoj cas, svojo pozornost in rusurse za obvarovati in vzgojiti in razviti svojega otroka in mamosvojega otroka. V bistvu pa to ni njegov otrok. Verjetno si je otroke zelel. Ampak jih nima, ceprav misli, da jih ima, kar je se huje. Glede na to, da ti veza ne pripada, mu daj vsaj proste roke. Naj dejta se ostale zenske. Z njimi ima spolne odnose. Poizkusaj ga zadovoljiti. Predlagaj trojcka, ali cetvorcka s 2 ali 3 zenskami. Ce mu ze ne poves, postani odprta..  VplivJ na to, a postane alfa samec pripelji mu naslednjih30 let zenske v posteljo,da jih nabrise mocno in po moskom cim vec. Ti pa nobeneva, le njega. Bodi resnicno ponosna na njega, kakrsen je. Upaj, da se katera od teh zensk zaljubi v njega in ima z njim otroka. Ti pa bos nudila vso podporo in tega otroka obravnavala kot mama. Ljubeca mama. Zanj bos dala svoj cas, custv, denar in ostale risurse. Tako kot on za tvojega. Prav imeli boste razsirjeno druzino… In s tem boste na istem. Meni se zdi to najmanj kar lahko naredis za moskega, ki bo zivljenje prezivel v lazi. Bo pa vsaj prenesel svoje gene dalje in videl svojega otroka.

Druga moznost je, da mu pac poves resnico. Verjetno te bo zasovrazil kolikor se da. Ne samo on, ampak mogoce tudi otrok, ki bo z to izvedel. Plus slaba karma..

Kako se ti zdi?

Se mi kdo kdaj smeje, ko pravim, da če bi imel otroka bi šel delati DNK test za vsak slučaj!
Potem se pa ljudje čudijo, ko se kakšnemu moškemu zmeša in naredi kaj, ker res ni za narediti! Potem pa mediji pišejo, da je bil bolno ljubosumen. Ne napišejo pa kaj je bil razlog za to bolno ljubosumje.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Izmisljeno ali ne.

Kakorkoli.

Otrok in mož imata pravico vedeti resnico. Prisla bo na dan. Kasneje..tezje bo.

Povej sedaj. Povej da si ga varala. Pa naj naredi DNK test ocetovstva. Pa se nato sam odloci po rezultatu. Pravico ima vedeti in se odlociti kaj bo. Otrok ni igraca. Bo pac kot posvojenec pa imata se kaksnega. To ni zdaj huudo stanje. Sam pac resnica mora biti. Varamo vsi kdaj. Otrok je pa druga zadeva.

Tomaz.Gorec, 16.03.2023 ob 13:29

Se mi kdo kdaj smeje, ko pravim, da če bi imel otroka bi šel delati DNK test za vsak slučaj!
Potem se pa ljudje čudijo, ko se kakšnemu moškemu zmeša in naredi kaj, ker res ni za narediti! Potem pa mediji pišejo, da je bil bolno ljubosumen. Ne napišejo pa kaj je bil razlog za to bolno ljubosumje.

pa ti si res eno skrajno bolno bitje. HB nobena ni tako neumna, da bi se ti pustila oploditi. Otrok je otrok in tista vaša semenčica pri vsem tem ni tako blazno pomembna.

Fajn Si si zagodla življenje. Vendar vedi to ( ker si še mlada in neizkušena) da vsaka laž, prevara pride na dan prej ali slej. Tvoja napaka je velika ne ogromna tajiš zelo pomembno OTROKA. MORAŠ mu povedati nujno dokler je še čas nujno. Ker ga je vzljubil bo lahko ostal pri vaju, če pa ne boš povedala te bo krivda uničila. Vso srečo.

Ne jokaj, je kar je.

Prej bi mislila in šla zaščitena v odnos, saj nisi iz neke zabačene vasi, da ne bi vedela kako se to dela, ali pač?

Brez zaščite it v varanje je pa res zelo “brihtno”, pa alkohol gor ali dol nooooo

Tudi tabletka postkoitalna obstoja!

Jaz tudi ne bi mirno spala, grizlo bi me zelo.

Če nočeš spravit v nesrečo familjo, ostani TIHO.

Pošteno ni, ampak saj tudi prej nisi bila poštena, torej?

Če bi mi ženska to naredila,.. Vem kaj bi ji naredil!

Nič se nebi na njo pizdil, če bi mi povedala,.. pa da greva narazen,.. Da mi pa podtakne otroka,.. Potem se pa čudite, da se dogajajo tragedije.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Jkikorat sze se sanes zlagLi.

Pokaži možu ljubezen, 04.03.2023 ob 07:23

Če bi bil jaz tvoj mož, bi mi bilo vseeno, kdo je biološki oče otroka. Če bi bil ljubljen s tvoje strani, bi ti hitro odpustil nezvestobo. Kaj bi dal, da ne bi bil osamljen, večno samski in bi imel priložnost vzgajati otroka, četudi ne bi bil moj. Čeprav bi to trajalo le kratek čas in bi si našla novega, bi ti bil večno hvaležen, da bi lahko bil ljubljen vsaj enkrat v življenju.

Kaj čakaš, zakaj pa tako samevaš?

Procenŕ je oŕitnih. Good ĺùck.

Si sigurna?

No takole je, jaz bi povedala kdo je biološki oče, to ima pravico izvedeti oče in seveda otrok. Sedaj dokler je otrok še majhen. Predvsem se mi zdi pomembno, da ima možnost videti, ga vzgajati očka.

Partnerja ne moreš izigrati, enostavno ne moreš na takšen patetičen način… Druga stvar je naprimer, da ne bi mogel imeti otroka. Lahko si zelo želi svojega. Če te ima partner rad, te bo sprejel tudi v tem primeru, pravtako otročka. Vajin odnos čaka izziv, mislim pa da je bolje tudi za tvoje zdravje, da se pogovoriš o tem z njim. Si predstavljaš po desetih letih naprimer, da babica in dedek izvesta neresnico,morda otrok sam začne sumit?? Mene bi razžrlo.

Raje povem resnico in zadeve se sčasoma poklopijo na svoje mesto. Ampak tako bi ravnala jaz.Vse dobro ti želim.

Biološki oče je dajalec semena. Oče je tisti, ki otroka vzgaja in skrbi zanj. Tvoj mož je otrokov oče. Pika.

A vsi, ki ste tako moralno vzvišeni, pa nikoli niste varali? Ženski se je to zgodilo enkrat, to ni isto, kot če bi fanta (moža) varala na dolgi rok. Je naredila sranje, ja, ampak ubila pa tudi ni nikogar, lahko je še vedno dobra mama in žena. Če bi ji mož odpustil, je odvisno od njegovega karakterja in tega, koliko se imata rada in si zaupata. Vprašanje pa je, če bo lahko verjel, da je bilo to enkrat in edinkrat. Večina moških ne bi. In zelo bi ga bolelo, da mu nisi povedala. Naredi test, mogoče je otrok le možev. Ne vidim pa lahke rešitve. Če poveš, boš zelo prizadela moža in otroka, če ne poveš, se boš žrla še naprej in morda od slabe vesti celo zbolela. Pogovori se s psihoterapevtom. Mogoče ti bo on znal kaj pametnega svetovati.

Svija nemarna…DOLZNA SI MU POVEDATI RESNICO!!!

Pri takih zgodbah, nima veze, če so resnične, je zanimivo videti, da toliko žensk meni, da bi morala ženska v takem primeru možu zamolčati resnico in praktično tri ljudi obsoditi na lajf v laži. Da to nekako bolj pije vodo, ponavadi dodajo, da je kao vseeno, kdo je oče, pač tisti, ki skrbi za otroka, kdo je dal seme, pa niti ni tako važno.

Žal ni tako preprosto, v evolucijskem smislu je za moškega največji poraz, da ves svoj čas, energijo in resurse nevede namenja otroku, ki ni njegov, biološki imperativ je replicirati svoj genetski material, to je na temeljni ravni smisel našega obstoja, taka prevara invalidira tvojo celotno eksistenco in identiteto.

Ženske to najbrž težko razumejo, ampak za moške je nek biološki prastrah tako kukavičje jajce, obratno tega ni, moški ne more eni drugi narest otroka in ga podtakniti svoji ženi, gre za veliko asimetrijo moči, zato tudi vse kulture na svetu bistveno strožje obravnavajo žensko nezvestobo, ker moška nezvestoba nima tako usodnih, v evolucijskem smislu, posledic.

Težka etična dilema, ženska v taki situaciji je razpeta med svojimi, interesi otroka in moža, najbrž je človeško, da so moževi v tej enačbi najmanj pomembni, ampak to je tako velik nož v hrbet, še veliko večji kot prevara, da bi ženske ne samo morale biti iskrene v takem primeru, ampak bi morale obstajati tudi resne pravne in materialne posledice take laži.

Ker to pravno gledano je prevara, nekoga je spravila v zmoto, da bi sebi ali komu drugemu pridobila materialno ali drugo korist, in če sankcioniramo vse druge goljufije, ne vidim razloga, zakaj ne bi tudi te glede na to, da zdaj imamo tehnologijo, ki omogoča hitro in enostavno preverjanje očetovstva.

Če bi po defaultu ob vsakem rojstvu delali teste očetovstva, bi to najbrž zmanjšalo število prevar in kukavičjih jajc, da ne omenjamo človeških tragedij ob kasnejšem razkritju komplota.

Kij te reš

Nehaj s traparijami. Drži jezik za zobmi in srečno živite naprej. Otrok ima očeta, mož ima sina in tako naj ostane. Joj si trapasta, če boš zaradi svojega jezika in neumnosti razdrla družino. Mogče si domišljaš, da bo očetovstva vesel tvoj enonočni ljubimec? Ne bo. Če bi mislil nate te že 3 leta nazaj ne bi izpustil. Pa še to- joj tepke, da se spuščaš v avanturo brez zaščite. Skratka, drži jezik za vedno za zobmi in otroku in možu ne uniči tega kar imata sedaj.

Nimam pravega odgovora ali pač, moli in ljubi, mogoče boš nekoč našla odrešitev.

grize me in grize, 04.03.2023 ob 06:55

tudi sama ,ko berem podobne zgodbe,vedno mislim, da so izmišljene. Srečne te,ki si jih izmišljajo,resnica je hujša pokora. Vse bi dala, da bi tudi jaz lahko rekla,da se šalim, vse. Saj bom šla naprej. Podtaknila ? O bog, saj nisem mislila tako.

A obletnic mature ni več. Še je šansa za drugega otroka. Sedaj je treba slediti toku.

New Report

Close