Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

to se pa res ni za sekirat, sploh če je mož jalov in je na ta račun prišel do otroka. Kmalu spet organizirajte šolsko obletnico, da ne bo prevelike razlike v letih.

Življenje je prekratko, da bi zadevo premlevali. Zdravi ste, mož in otrok Vas imata rada. Sreča Vas je obiskala in naj bo z Vami vse življenje. Ostalo pozabite!

Tej avtorici se reče kurba,ali kuzla,ali psica,lahko tudi cipa.

Saj kot so že omenili tu, kmalu bo verjetno naslednja obletnica,ali osnovne šole,ali srednje in bo prišlel naslednji otrok,ker avtorica še ni slišala za zaščito,ali jutranjo tableto.Ima rada svojega moža za copato.

Brez skrbi, da bo sinko zvedel, da ni njegov. DNK testi bodo kmalu zraven pralnega praška.

Ženske zmešane, moški copate, ni čudno da dva ne moreta skupaj.

Baba glupa… a za olagumi pa se nisi slisala???

Eni so pa res biser inteligence…

Kakšne veze ima kdo je spustil seme. Oče je tisti pri katerem je otrok in ne bluzi ,ker boš vse onesrečila brez veze.

Sam ni mi pa jasna ženska pamet,da gre fukat in za vsak fuk zanosi ,a ne obstaja kakšna zaščita?

Odgovor na objavo uporabnika
Firbčna, 04.03.2023 ob 06:03

Ne kompliciraj si življenja. To je zdaj vajin sin in zadevo zadrži zase. Možu nikoli ne povej. Predvsem pa pojdi spat in si ne izmišljuj zgodbic.

Kurva prizadeta, crkni

Poslušaj sebe, kaj ti govori tvoj notranji glas. Tudi če je to težja pot moraš izbrati tisto kar ti govori notranji glas. Samo tako boš dosegla notranji mir.

Pred tem vsekakor naredi test očetovstva. Na ta način lahko postaviš vsa dejstva na mizo.

Odgovor na objavo uporabnika
grize me in grize, 04.03.2023 ob 05:57

Ne morem spat, jokam,sedim v kuhunji , mož in sinko spita in ne najdem pomoči.

Poročena sem tri leta, imam sinčka ,z možem sva bila prej eno leto skupaj. Je bil  naš sosed ,zdaj sva se preselila v hišo njegove babice precej daleč stran, tu imava vse lepo urejeno,živimo dobro.

Le jaz ne. Žre me moja prevara malo  pred poroko. Imeli smo obletnico mature,tam je bil tudi moj fant iz šolskih časov,lep,kot takrat.Beseda je dala besedo, kozarček  še enega, peljal me je do domačega kraja, jaz sem možu rekla,da bom,če bom malo spila prišla s taksijem,avto pa pustila pri gostilni. Ja,in se je zgodilo,danes mi je strašno žal za to , grize me, sram me je.

Ja, in potem sem bila noseča. Moj mož se je tako veselil,kmalu potem sva se poročila.

Vem, da sinček ni njegov, ne vem pa, kaj naj naredim. Ko bo sinko večji, ne bo vedel, da njegov očka ni njegov očka,mož pa ne,da to ni njegov otrok. Ne vem, ali si  bom sploh mogla odpustiti to ,kar sem naredila mojemu možu.

Kaj bo,če bo kdaj prišlo ven? Mali je zdaj še podoben meni, kaj pa, če se spremeni?

Ah, samo napisat sem hotela, vsaj to. Povedati sploh ne smem in ne morem nikomur,ki ga poznam. Žre me.

KOt bodoča žena si tega ne bi smela dovoliti  ko vino govori ti popuščajo zavore???

To, da žensko drugi nafila niti ni taka redkost, kar številne ženske veste in pridno skrivate. Kar je bolj problem, je to, da se recimo loči s tem človekom, ki kot priden ptič vzgaja “kukavičje jajce”. In tako človek, ki vzgaja kukavičje jajce plačuje celo preživnino za froca, ki sploh ni njegov. Zdaj pa poskusi, kdor seved more, pojasniti babnci, zakaj se za žensko ne spodob, da se žge okrog po svetu.

Zadrži zase, imej rada moža in sina.

Gonicke kot vsaka, se pojaha, boli jo k. za vse, samo, da dobi tica med noge, sory.

Obstajajo biološki in obstajajo krušni starši ter oboje v enem. Kaj je bolj starševsko?  Začel se je čas, ko otroci preverjajo biološke starše z analizo DNK. Počakaj, da se otrok osamosvoji, morda testira DNK in če slučajno potrdi tvoje pisanje, te bo mož lahko nagnal iz bivališča.

Morda te je zapeljivec namerno opil, da je lahko izkoristil tvo nemoč v opitem stanju in uresničil željo. Ampak v pisanju si navedla sama, da boš verjetno opita???

Vsaka laž se nam nekoč, slej ko prej, kruto maščuje. Vam se je, da nikoli več ne boste mirna. Za vašo dušo in za moža ter sina bi bilo veliko bolje, če bi takrat možu povedali. Če bi vas zaradi tega zapustil, pač bi vas.  Bi vsaj živeli dalje mirno in bi vas morda izučilo, da naslednjič ne bi ponovili napake.

Jaz bi mu povedala, pravico ima vedeti, tako on, kot tudi sin. Res je, da boste s tem oba hudo prizadeli a kaj pa, če nekoč izvesta? Takrat bo še huje. Ampak vaše življenje je vaša odgovornost in samo na vas je kaj boste storili.

Naredi DNK test… Ne boš mirna drugače, nikoli. Sem bila na istem.

Naroči test domov, pa naj ga naredi tisti s katerim si bila takrat (če sta v stikih) in tvoj otrok. Če ne, boš pač morala vzeti vzorec možu…

S palčko podrgneš noter v ustih, pri strani, pa reči da boš test za kaj drugega naredila. Nekaj si izmisli… da delaš kakšne hormonske teste, karkoli.

Ker te bo vedno bolj dušilo, vsaj mene je. 9 let sem zdržala.

Na rezultate čakaš 1 mesec. Mislim da pride test cca. 250 eur.

Jaz sem bila v naprej odločena, da ne enemu ne drugemu ne govorim o rezultatu, kakršenkoli bo, prevelika škoda bi bila, kljub temu da z očetom od otrok nisva več skupaj.

KAKSNE KUR.BE STE ZENSKE…TUDI TISTE, “NE POVEJ MU”,…NI CUDNO, DA SVET PROPADA…

New Report

Close