Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

moj mož ne ve,mene boli ,a ne smem

Odgovor na objavo uporabnika
zuiop, 07.03.2023 ob 13:32

Kakšne so pa krvne grupe?

No resnica tako ali drugače sama najde pot, težko je tu svetovati.

Mislim, da ti mož ne bi oprostil in bi s sinom stala sama…

Ja, kaj naj rečem, je kar je, prej je treba….glavo…

Mogoče je dobro da poveš in greš pošteno naprej….Če bo zvedel, ko bo sin imel 20 let, po kakem naključju spleta okoliščin ali kasneje…ko bo imel lasne otroke in se kaka kri ne bo poklopila…ali kaj drugega, potem te bodo pa vsi grdo gledali, res vsi….

laž ima kratke n…

Resnica pa dolgo pot potrebuje ampak vedno pride ven…tako ali drugače…če ne prej čez sto let…

Odgovarjam na zadnji stavek: resnica pride vedno ven, četudi čez 100 let.

Kako zelo to drži. Mi smo točno po 100 letih izvedeli za eno tako stvar. Težka zadeva, potomci so čisto iz sebe, gospa, ki ga je sračkala, pa je pokojna. Imela je 5 otrok in tretji ni bil od moža. Natančno čez 100 let smo slučajno zvedeli preko 23andme.

Če je zgodba resnična, ne da ti ne oprosti, ker si, če si zanosila z drugim ampak samo dejstvo, da si ga prevarala pred poroko. To je dejstvo-resnica in mimo tega ne gre. Torej si varala, obstaja možnost, da ni oče vašemu sinčku, vse skupaj še lepo tajiš možu in otroku. Dejstvo je, da si varala, zaščita gor ali dol, se še poročila. Ni prvic, ko nekaterim zašpila pred ali v zakonu, pa imejte jajca in prevzamte odgovornost na ta način, da omejite nastalo škodo. Ni ga denarja, da sem v tvoji koži.

Jaz pa mislim, da te ne žre slaba vest. Žre te to, ker je prišlo do nekih okoliščin, ko je realna možnost, da tvoje podtikanje pride na dan. In te duši panika.

Varanje je težka izdaja, da pa vzgajaš in si trgaš od ust za otroka drugega je pa milo rečena svinarija. Npr. 10 let, delaš vzgajaš otroka in nato izveš, da sploh ni tvoj, ker te je žena izdala že v začetku… ti pa posledično 10 let starejši in mogoče več ne moreš / zmoreš imeti otrok… pa ne samo da ti je varalica uničila zakon, še življenje ti je.

Povedat čimprej in naj se sam odloči kako bo naprej, mogoče mogoče pa mu pomeniš toliko, da bo to spregledal…. samo bo vsekakor čudno, ker mu bo tamal prej al slej omenil, nisi moj foter, ne boš mi ukazoval:)

LP

Odgovor na objavo uporabnika
grize me in grize, 04.03.2023 ob 06:55

tudi sama ,ko berem podobne zgodbe,vedno mislim, da so izmišljene. Srečne te,ki si jih izmišljajo,resnica je hujša pokora. Vse bi dala, da bi tudi jaz lahko rekla,da se šalim, vse. Saj bom šla naprej. Podtaknila ? O bog, saj nisem mislila tako.

Jaz kaj takšnega še verjeti ne morem, da se lahko zgodi. Ne bi mogla nekomu podtakniti otroka.

Pri nas se je sosedi tako  zgodilo. Saj ne bi nihče nič vedel, samo njena mama ni mogla biti tiho. Bila je na službeni zabavi, napila se je, in z enim moškim tudi spala. Mama je govorila, da otrok ni od njenega  fanta. Kako je točno vedela, da ne, ne vem. Tudi ne vem, če moški ve, da ni oče otroka, kot pravi njegova mama ali vemo to samo vsi okoli njega. Reče seveda nihče nič. Res pa ne vidim tega očeta, da bi se ukvarjal s tem otrokom. Sem pa prepričana, da se njena mama ni šla izmišljevat takšne zgodbice. Menda je bila čisto hin, ko je to pripovedovala v službi in menda je mislila, da bo hčerka itak naredila splav. Pa ga ni.

New Report

Close