Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Moj otrok ne bo cepljen

Moj otrok ne bo cepljen

Tudi jaz ne, moj mož in se pet otrok.. Veliki Ne!!

Lov u…

Naj se sami jebejo s tem strupom.

Ni problema, bomo se mi namesto vas, z veseljem! Ker niti slučajno nočem še enkrat zbolet. In hvala bogu, da se tvoji otroci ne bodo cepili, morda jih ne boso sprejeli v vrtec in se moj otrok ne bo družil z otroci, ki imajo tako neumne starše!
Pa čimveč se naj vas ne cepi! Bomo imeli spet mir na morju! Hvala vam!

koga briga, če se tvoje frocovje ne bo cepilo?

In zakaj je treba to pisat? Saj ni obvezno. Ne se cepit in pika. Ni treba tega razglasat naokoli. Ne vem od kje vam anticepilcem ta potreba, da to povsod pisete in potem se napadate drugace mislece…

Tudi moja najstnika se ne bosta cepila s komaj narejenim cepivom nikoli ne veš kako bo dolgoročno vplivalo cepivo na otroke.Tudi midva z možem se ne bova saj sva prebolela….

HB da ne bos cepila otrok. Seveda ne. Tudi midva z mozem se ne bova.

Saj ni treba. Če pa bom presodil, da me kdo od vas okužil, vam necepljenje ne bo pomagalo. Že imate plac na Žalah ali pač tam kjer ste?

Ti pa nisi prav brihtna. Saj cepljeni isto zbolijo kot necepljeni.

Blesavo debilna ovca.

Kaka glupa primitivna. Da bog da krepala od cepiva.

Kako bo cepivo dolgoročno delovalo, ne moreš vedeti. A kakšne posledice bo na dolgi rok pustila bolezen, pa veš? Tudi ne. Torej oboje je loterija. In to, da sta prebolela, ne pomeni prav nič. Nekaj časa bosta imuna, po parih mesecih pa spet lahko zbolita tako, kot vsi ostali. Situacija je pač taka, da karkoli narediš, ne veš, kaj in koliko tvegaš, zato je popolnoma brez veze tole ravsanje, kdo ima prav in kdo ne. Ker v bistvu ne vemo in še kako generacijo ali dve ne bomo izvedeli.

Edino pravilno in fer, do vseh bi bilo, da bi si moral vsak, ki se noče cepiti, ob morebitni okužbi, sam plačati stroške zdravljenja in bolniško odsotnost v službi.

Se stoprocentno strinjam!

Da si vsi adilci zdravljenje pljučnih bolezni sami plačajo iz svojega žepa in da ne dobijo plačane bolniške. Enako za pijance in heroinski odvisniki si naj sami plačujejo metadon. Zavedam se, da primerjava ni ustrezna, ker se zgornji prostovoljno zastrupljajo, necepilci pa ne želijo tujkov in nevarnih snovi (delov mRNA Covid virusa) v svojem telesu.

Pošteno. Enako velja za vse ostale, ki ne pazijo na lastno zdravje. Recimo za kadilce in tiste, ki so na junk foodu, debeluharji. Vse bolezni povezane s to razvado naj si sami plačajo.

Nora baba si, glede na to da imas 5 otrok. Se bolj nora si pa zato, ker se nocete cepit. Iz katerega hriba si se vzela, da nam pametujes ?

Ali cepivo sciti od okuzbe?
Ali preprecuje sirjenje okuzbe v druzbi?
Varnost in učinkovitost pri nosecnicah in otrocih?

Da si vsi adilci zdravljenje pljučnih bolezni sami plačajo iz svojega žepa in da ne dobijo plačane bolniške. Enako za pijance in heroinski odvisniki si naj sami plačujejo metadon. Zavedam se, da primerjava ni ustrezna, ker se zgornji prostovoljno zastrupljajo, necepilci pa ne želijo tujkov in nevarnih snovi (delov mRNA Covid virusa) v svojem telesu.
[/quote]

Od kadilcev in pijancev pobere država vsaj nekaj denarja, od zdraharjev pa prav nič.

Od kadilcev in pijancev pobere država vsaj nekaj denarja, od zdraharjev pa prav nič.
[/quote]

Nima stroškov, res je.

Nima stroškov, res je.
[/quote]

Imaš težave s funkcionalno pismenostjo.

Imaš težave s funkcionalno pismenostjo.
[/quote]

Da ni obratno?

ampak — ne hodite med ljudi .. niti z maskami NE.

ampak — ne hodite med ljudi .. niti z maskami NE.
[/quote]

Saj boste cepljeni zaščiteni. Ne razumem v čem je point. Obrazloži.

New Report

Close