Moj otrok ne bo cepljen
Ni problema, bomo se mi namesto vas, z veseljem! Ker niti slučajno nočem še enkrat zbolet. In hvala bogu, da se tvoji otroci ne bodo cepili, morda jih ne boso sprejeli v vrtec in se moj otrok ne bo družil z otroci, ki imajo tako neumne starše!
Pa čimveč se naj vas ne cepi! Bomo imeli spet mir na morju! Hvala vam!
Kako bo cepivo dolgoročno delovalo, ne moreš vedeti. A kakšne posledice bo na dolgi rok pustila bolezen, pa veš? Tudi ne. Torej oboje je loterija. In to, da sta prebolela, ne pomeni prav nič. Nekaj časa bosta imuna, po parih mesecih pa spet lahko zbolita tako, kot vsi ostali. Situacija je pač taka, da karkoli narediš, ne veš, kaj in koliko tvegaš, zato je popolnoma brez veze tole ravsanje, kdo ima prav in kdo ne. Ker v bistvu ne vemo in še kako generacijo ali dve ne bomo izvedeli.
Da si vsi adilci zdravljenje pljučnih bolezni sami plačajo iz svojega žepa in da ne dobijo plačane bolniške. Enako za pijance in heroinski odvisniki si naj sami plačujejo metadon. Zavedam se, da primerjava ni ustrezna, ker se zgornji prostovoljno zastrupljajo, necepilci pa ne želijo tujkov in nevarnih snovi (delov mRNA Covid virusa) v svojem telesu.
Da si vsi adilci zdravljenje pljučnih bolezni sami plačajo iz svojega žepa in da ne dobijo plačane bolniške. Enako za pijance in heroinski odvisniki si naj sami plačujejo metadon. Zavedam se, da primerjava ni ustrezna, ker se zgornji prostovoljno zastrupljajo, necepilci pa ne želijo tujkov in nevarnih snovi (delov mRNA Covid virusa) v svojem telesu.
[/quote]
Od kadilcev in pijancev pobere država vsaj nekaj denarja, od zdraharjev pa prav nič.