Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Moj otrok ne bo cepljen

Moj otrok ne bo cepljen

In zakaj avtorica tako poudarja nepripravljenost družine za cepljenje? Saj jih nihče ne sili. Pač se bodo morali non-stop testirati in/ali izkazovati s potrdili o prebolelosti, če bododo hoteli izvajati večino družabnega življenja izven najosnovnejših socialnih stikov. Aja, pa tudi kakšno Ustavno sodišče jim ne bo pri tem pomagalo, če bi slučajno mislili, da bodo spet težili na tem zadnje čase tako priljubljenem nabiralniku iz naslova kakšne diskriminacije, pravic in svoboščin…

Saj boste cepljeni zaščiteni. Ne razumem v čem je point. Obrazloži.
[/quote]

Point je, da se cepijo debili zato, da bodo lahko šli na dopust, ne pa zato, ker bi bili zaščiteni ali zdravi. 🙂

Itak bo počasi postalo cepljenje obvezno. Morda ne uzakonjeno, pa vendar. Ne boš smel tega in tega, če ne boš cepljen in počasi bodo sigurno prevalili stroške zdravljenja na pleča tistih, ki ustvarjajo gonjo proti cepljenju. Tisti, ki ne bo cepljen, bo pač slej ko prej zbolel. Tako bomo vsi na istem, tisti s protitelesi od cepljenja, ali pa tisti s protitelesi po prebolelem Covidu.

Saj boste cepljeni zaščiteni. Ne razumem v čem je point. Obrazloži.
[/quote]
Tudi mene zanima.

Point je, da se cepijo debili zato, da bodo lahko šli na dopust, ne pa zato, ker bi bili zaščiteni ali zdravi. 🙂
[/quote]
Debili? Kaj so pa potem anticepilci. Popolni idioti z IQ-jem do 20?

Kaka glupa primitivna. Da bog da krepala od cepiva.
[/quote]
Katastrofa od človeka. Gnus. Sam/a delaj kar hočeš. Ostale pusti pri miru!

Tudi mene zanima.
[/quote]

Tudi mene.Upam,da odgovori:)

New Report

Close