Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj partner so je umislil psa

Moj partner so je umislil psa

Moj partner si je umislil psa. In o.k. jaz sem se strinjala. Naj poudarim, da je pes njegov, jaz pa pomagam, če je treba. Se pravi, če je on v službi, jaz peljem psa na sprehod.
Po nekaj dneh sem ugotovila, da ne bo šlo. Ampak nimam besede pri tem.
Hiša ni moja. Pes si dovoli vse. Točno sva ji določila, kje je lahko, ona povsod. Ne maram, da pride v spalnico, je pa problem, ker vsako noč uhaja skozi “umetno ogrado”, ki ločuje stopnišče.
Potem kot drugo, mislim, da je premalo na sprehodu. Recimo, da grem z njo eno uro na sprehod, on jo pa na par ur pelje na WC.
En dan sem šla jaz dvakrat po eno uro na sprehod z njo in tisto noč sem spala, sploh je ni bilo slišat, ker je tudi ona celo noč spala. Moj je delal.
On pravi, da ni premalo s prehoda krivo, da uhaja.
V bistvu se je najin odnos še poslabšal, odkar je ona.
Sem rekla, da ni šans, da spi pri nama v postelji; še tako ne sexava nič, zdaj da bi pa še pes spal v postelji.
In o.k., se je strinjal.
Jaz sem bolj groba do psa, on jo pa ljubkuje in razvaja. Mislim, da to ni prav, ker ona to izkorišča.
Res nimava več nobenega odnosa s partnerjem, in mislim, da je sedaj s psom še slabše.
Ja, nisem mu prepovedala psa, nisem rekla, to pa to, pač naj ga ima. Za moje pojme pa je preveč odsoten in na delu, da bi imel psa, ker ko je prost, se mu ne ljubi ravno.
In sem vedela že prej, da če hoče migat, ne rabi psa za to in glejte, ravno to se je zgodilo, da moram jaz večkrat peljati psa na dolg sprehod kot on.

Če tole ni provokacija… takole. Psa je treba vzgajat, se z njim ukvarjat, ga miselno zaposlit. Ni dovolj da se ga pelje na sprehod kjer pes dela vse po mili volji. Je se mladicek ali odrasel pes? Pojdita v malo solo. Dnevni je reba delat z njo, jo ucit sedi/pristor, samokontrole. Najlazje s pomocjo pozitivne motivacije. Instruktorjev je v Sloveniji veliko, obstajajo tudi webinarji, izgivotov da jih ni v domačem kraju, torej ni.

Kar se doma tiče. Pes še ne ve, kaj sme in česa ne. To traja nekaj časa. Če bosta OBA dosledna in vztrajna, uspeh ne bo izostal. Vzgajajta jo na dnevni bazi, ne kadar se komu zljubi. Če v določene prostore ne sme, ji to fizično omejita, zaprita vrata. Za čas ko sta odsotna, naj ima na voljo dovolj grizal, igračk, da se ne bo lotila pohištva ali recimo čevljev.

Na koncu pa…, kako poteka sicer vajina komunikacija? Živita skupaj? Odločitve bi morala sprejemat skupaj. Torej odločitev za psa bi morala biti skupna. Kako dolgo sta se odločala za psa? Sta premislila kako jo bosta vzgajala, kdo bo skrbel zanjo v času vajine odsotnosti ipd.

Malo hecno se mi zdi, ko omenjste da partnerju psa niste prepovedali… saj mu ne morete, je odrasla oseba. Prepovedujemo otrokom. Kakšen je vajin odnos, če se ne poslušata in upoštevata?

Nikoli sploh nisem hotela biti z njim. In zdaj si še bolj želim narazen.
Pes je bil napaka. Tudi zanj. Jaz vem. V njegovi službi sploh.
Ne vem več kako naj naredim konec.
Zdaj se on name jezi zato ker kregam psa.

pozdravljena…
pošlji ga nekam-Njega in Psa in….
pridi kdaj pa kdaj k meni…
tudi jaz v taki vezi,ki je sama sebi namen
da dol padeš.
Prijavi se tu in te poiščem ali pa daj ti mene.Lp-M2

Verjetno si že prej vedela, da je lenuh prve klase, zdaj imaš še potrdilo. Ja, s psom se je treba maksimalno ukvarjat, z mladičkom še sploh. Jaz imam psa in ti lahko po 15-letnih izkušnjah z vsakdanjimi sprehodi na različnih krajin na različnih koncih Slovenije zatrdim, da se tri četrtine psov sprehaja z ženskami, le četrtina je zunaj z moškim. Torej ženske v Sloveniji očitno prevzemajo tudi večji del skrbi za domače živali, ne samo za družino in gospodinjstvo. Glede tega je pri vama čisto tipična situacija.

In zakaj ga ne zapustiš, če nočeš biti več z njim?

Evo ti odgovor: “Sem rekla, da ni šans, da spi pri nama v postelji; še tako ne sexava nič”

Če bi mu ga redno potegnla on nebi nikol o psu razmišlju.

Lp

Kuracuusta!

What? 😀 zakaj pa potem si?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close