Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj prijatelj

Moj prijatelj

…ki se je vrnil iz Kosova je izjavil:
Prej,ko nisem bil dol, se mi je zdelo, da mi je v sporu med Albanci in Srbi vse jasno. Zdaj pa ,ko sem bil dalj časa dol,ugotavljam, da mi je vsak dan manj jasno.
Neki podobnega se dogaja z mano.Sicer ne v razumevanju njihovega spora,ki me en dreki peki briga, ampak v nekem drugem odnosu……
????????????

Sp… Ne toliko glavce mučit – bo še bolj sivela, rit pa še bolj norela ;). Pol bo šele sranje… :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A tebi se pa hoče danes,kaj?
Te P.-ju zašpecam,da te vsaj en mesec pr miru pusti!
😉

Hehe, je poskušal, pa je po dveh dneh odnehal 😉 :)))). Nič ne pomaga – mishike se ne da vzgojit ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Za vsako rit raste palca v grmu,za vsako Mishiko se najde tič!
😉

Ptiče mi pa Micka preganja ;).

So tud take vrste tiči, ki tud mačke položijo……

Orli, sokoli, štorklje… 😉

Mogoče…..

New Report

Close