Moj problem in ta tema ni fake, preberite in mi pomagajte
Stara forumašica, 27.02.2024 ob 21:42
Še sreča, da nisi moja snaha.
Tole, ta izjava ni smešna, je zelo primitivna in zdaj si se pokazala taka, kot v resnici si.
In strinjam se tako s taščo kot tudi z možem, da je dobro, da se kar nekaj časa ne prikažeš tam. In ko se boš, se res iskreno opravičiš.
Zavedati se moraš, da si ti prišlek v družino, ona pa je hčerka, del družine.
Pri moji tašči je pa tako zet bog in batina sama hvala….je podjetnik pa z rokami ne zna narediti popolnoma nič ga samo gobec in bahanje.
Kupil si je novega BMW za 70K €
Zadnjič me je tašča prosila če bi lahko tudi njim z mojim avtom in prikolico pripeljal gnoj za vrt da bi tudi oni radi kaj posadili.
Jaz pa svoji pametni taščici rečem kako to saj podjetnik ki ima precej več denarja kot midva z ženo pa ne zna z novim avtomobilčkom pripeljati gnojčka za vrtička…. Konec koncev pa lahko tudi nekoga plača da ga pripelje.
Zadeva je bila v momentu zaključena….
zafrknila, 27.02.2024 ob 20:57
Moja tašča ves čas hvali svojo hčerko in jo povzdiguje v nebesa, čeprav je ženska res glupa ko noč in čist nič posebnega. Nima ne dobre službe ne tipa, niti ne zgleda, sam zoprna je pa še doma živi in nikamor ne gre. No in vnedeljo na kosilu spet oh in ah in gor in dol kako je super duper in se nisem mogla več zadržat in mi je zletelo Ja res je super, sam boljš bi bilo, če bi glavo zelja rodila, bii vsaj lahko sarme nardila.
Potem je bila taka tišina in je tašča rekla Prosim, kaj pa to pomeni, una miš je pa sam buljila z odprtimi usti, jaz sem se začela nekaj na silo hihitat in sem rekla, da sem se hecala, da sem to foro slišala na radiu ena ampak mi zgleda noben ni verjel in je bilo potem zelo neprijetno in smo potem hitro šli, mož mi je rekel, če mi je bilo tega treba in včeraj ga je tašča klicala in mu najedala zaradi mene tako da je rekel, da boljše, da nekaj časa ne gremo tja.
Kaj naj zdaj, pokličem, se opravičim ali se delam, da ni nič bilo? Sam men se še vedno zdi dobra fora ne morem pomagat. Se kar smejim, ko se spomnim njihovih zgroženih fac haha
Hahaha ja pac nisi mogla vec zdrzat te debilnosti. Ni poti nazaj. Zdej vsaj vedo kaj si mislis. In ne mores tega popravit.