moj prvi horoskop
MOJ PRVI HOROSKOP – NOVA POSEBNA IZDAJA REVIJE MAMA
Pričakujete novorojenčka, pa niste prepričani, v katerem znamenju horoskopa se bo rodil? Ali pa že imate naraščaj, pa vas zanima, kako se boste z njim razumeli? Ali vaš otrok, mož, vi ali kdo drug včasih ravnate drugače, kot bi pričakovali glede na njegov značaj?
Če verjamete, da je naš značaj zapisan v zvezdah, je ta knjiga pravo čtivo za vas.
Že tisočletja se ljudje ozirajo v zvezde, planete, v prostrane globine neznanega, da bi bolje razumeli sebe in svojo okolico. Astrologija se je razvila na vseh straneh sveta in se obdržala do danes, čeprav so ji mnogi skozi stoletja in tisočletja nasprotovali in jo skušali razvrednotiti.
Moj prvi horoskop je namenjen vsem, ki horoskopov ne zavračate povsem in ki vas morda zanima, kako so usodo iz zvezd razbirali drugod po svetu.
Predvsem pa je namenjen vsem tistim, ki naraščaj šele pričakujete. Tistim, ki vas zanima, ali bo mala kepica dobrovoljna ali bolj zamišljena. Bo marljiva ali igriva? Bo raje tičala med knjigami ali bo igrala nogomet?
Se boste zaradi svojega horoskopskega znamenja z njo lepo ujeli, ali bo morda potrebno vložiti malo več energije in pokazati več razumevanja, da bo vaša hiša polna smeha?
Moj prvi horoskop odgovarja na vse to in še na marsikatero drugo vprašanje.
Na več kot sto straneh lahko preberete, kakšni ste sami in kakšni so vaši najdražji, če gre verjeti klasičnemu horoskopu, kitajskemu horoskopu, pa tudi egipčanskemu, keltskemu in indijanskemu, kako vas zaznamujejo posamezni planeti, kako človekov značaj na podlagi dneva rojstva razbirajo v Aziji, Južni Ameriki …
Moj prvi horoskop je najbolj zgoščena zbirka različnih horoskopov, ki vam bodo krajšali čas in vas morda kaj novega naučili.
Cena: 1.390 SIT / 5, 80 E + poštnina
Naročite na 01 521 10 18, revija.mama@siol.net ali urednistvo@mama.si