Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj rok uporabe

Moj rok uporabe

…je potekel. Lepo se imejte na tem forumu še naprej.
Posebne pozdrave Lepolaski in frutku.

Nikoli vaš, sveželočen. 😛

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Samo, da ne boš še 10 let nazaj hodil tako kot frutolino.

Aja, pa srečno:). Fuzbal me iritira:)).

Škoda, si bil zanimiv za brat občasno.

Lepo se imej. 🙂

Ali ti…

In kam odoh on?

…in se je opekel, kot zgleda :)))
“brez zamere” mu je dala vetra, pa se je ustrašil :)))

http://med.over.net/forum5/read.php?124,10512199,page=4

s teboj sem bila na pijači pa lahko rečem le, da si zelo ozkogleden. seveda si na široko razdelil ženske, ki no go zate.. skromno pa pozabljaš dodati, da si sam tudi en blefer, bogat na besedah, ki si pravzaprav zveze niti ne želi, čeprav trdiš tako ;))).

No ja, moje sodelovanje na forumu se je zaključilo rabil sem cel vikend, da sem se vseeno odločil napisati tole:
Res je, da sem ozkogleden za marsikoga, ki ima drugačna načela, ampak ta načela so moja in po njih se ravnam. Če ti moja načela niso všeč, pač greš naprej.
Sicer pa je tale zgornji tekst itak vzet iz konteksta, šlo je za misel o ženskah na portalih kot so twoo ipd.
Na twoo sem doživel to kar sem napisal tam, od kder je bil ta tekst vzet.
Razloga, da je moj rok trajanja na tem forumu potekel pa sta dva in sicer, da se ne počutim več sveže ločenega in drugi, da sem srečal mlajšo žensko s katero bi morda preživel naslednjih 30 ali več let, morda imel celo popravca iz “družine”.
Čas bo prinesel nova spoznanja in morda se celo vrnem na ta forum, morda pa ne.

Lepo bodite, nikoli vaš Sveželočen.

Tudi na starševskem ni ravno blestel:

ni več tako sveže ločen, le še vedno precej govori o bivši. ko sva bila midva na pijači, je res veliko govoril o njej in nekako pozabil mene kaj o meni vprašat. razen to, ali smučam hehehe.. lej, mene je povabil na Monu in tudi že kar nekaj povabil sem zasledila z njegove strani tudi drugim. Obvezno moraš smučat, ti pa praviš, da smučaš. jaz ne, pa sem zvisela, kot očitno tudi ostale. mogoče pa tiste, ki smučajo, še preveč primerja z bivšo ;). Drugače pa ni slab za pogledat ;).

Cela tema:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10941675,10942440#msg-10942440

O, tole je bila pa hitra igra, glede na to, da si 8. marca še iskal po forumu kako kandidatko. Danes smo pa katerega … niti en teden pozneje že govoriš o zvestobi do groba.

Sploh ne gre za to. Napisal sem, da sem spoznal eno tako, s katero bi morda preživel naslednjih 30 ali več let.
…in njej se bom zdaj posvetil.

Pa ne bit fouš, ni lepo. 😉

Ja, bo kar držalo, kar že dve zgoraj navajata. Ta sveželočen ne zna drugega razpravljati kot o svoji bivši. Me je takoj minilo.

Tudi na starševskem ni ravno blestel:

ni več tako sveže ločen, le še vedno precej govori o bivši. ko sva bila midva na pijači, je res veliko govoril o njej in nekako pozabil mene kaj o meni vprašat. razen to, ali smučam hehehe.. lej, mene je povabil na Monu in tudi že kar nekaj povabil sem zasledila z njegove strani tudi drugim. Obvezno moraš smučat, ti pa praviš, da smučaš. jaz ne, pa sem zvisela, kot očitno tudi ostale. mogoče pa tiste, ki smučajo, še preveč primerja z bivšo ;). Drugače pa ni slab za pogledat ;).

Cela tema:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10941675,10942440#msg-10942440%5B/quote%5D

Kaj pa ima tale tema z mano skupnega, razen to, da ste ma malo obirali? :)))))

Jah… tema je bila načeta. Sem jo načel jaz?

…mah, brez veze. Še malo obiranja in neproduktivno razmetavanje s časom.

Lepo bodite, nikoli vaš Sveželočen.

A si še tle?

A si še tle?[/quote]

Ma ja… :))))
So me sprovocirale tele monke. :)))
Se pa ne bom več pustil in se vrnem morda čez kakega pol leta ali leto, morda nikoli več v tem virtulanem agregatnem stanju.

No, zdaj pa zares – Bilo mi je v čast debatirat z nekaterimi, z nekaterimi manj, poučili ste me o marsičem, o čemer prej še pomislil nisem in Imejte se lepo še naprej!

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

A mu kdo verjame? Tisto o eni mlajši :))).

Tole sem pa jaz ušpičila.. sori, samo ko si pisal, da so tiste ki želijo resno zvezo v podnu ali pa jih je strah, da bodo same ostale.,, se mi res ni zdelo fer. Osebno ne spadam v nobeno teh kategorij in verjamem, da še kakšna s katero si bil na pijači, ne spada v te kategorije, ki si jih naštel.
Tako si ves ta čas videl ženske, ker nisi želel resne zveze. Tvojih povabil po Monu je veliko in verjamem ,da si bil z precej ženskami zunaj. A ne verjamem, da vse te, veliko jih verjetno tudi smuča, ne bi bile primerne za resno zvezo. Ti sam resne zveze ne želiš, zato posldično vidiš le to kar si videl. Samo toliko, zakaj sem napisala, kar sem napisala. na ta nedosegljiv način se ubistvu izživljaš nad ženskami in kaznuješ ženske, ker te je bivša izigrala. Zato tudi pripis nikoli vaš sveželočen. A pa veš, da mi res dol visi za to.

Ampak važno , da si morda spoznal eno tako, s katero bi … samo njej tudi omeni ta morda, da bo točno vedela, v kaj se spušča. Pa srečno z morda izbranko ;))).

Lahko je res mlajša.
Ampak če je razlika prevelika, lahko dobi zopet popravca pri varanju ;).
Mlajše zagotovo rabijo več fizične obdelave, kot njegove vrstnice.
Aja, pa že jaz sem skoraj deset let mlajša od njega.. pa se mi je zdel malo prestar, za vse to, kar si pa jaz želim znotraj zveza. Ampak on je itak večino časa klepetal o bivši, tako da mi je bilo škoda časa, ki sem mu ga namenila. Jaz tudi enkrat nisem spregovorila o bivšem, ker je preteklost, ki sem jo prebolela. Ko greš na zmenek, bivših s seboj ne vlačiš. Ja, lahko kaj omeniš, ampak da postane rdeča nit srečanja pa ne more tako. Se človek res ne počuti prijetno.

In zakaj mu ne bi verjela da je dobil “eno mlajšo”? saj po napisanem je čisto vredu, pač bil malo razočaran a se pobira..

Sveže ločen spremeni nick v Sveže zaljubljen in ajmo naprej 🙂

Vse, ki se zdaj oglašate delujete rahlo razočarano in iščete nek vzrok, zakaj ne bo ponovnega snidenja. Če ti za nekoga ni, ga ne opravljaš in obiraš nadalje v virtuali. Zaključiš in greš dalje.
Sveželočen, meni pa si deloval kul. Navsezadnje, če se pobiraš po neki vezi in greš z neko neznanko na pijačko, še ne pomeni, da že zvonijo poročni zvonovi.

Po dolgoletni vezi se preboleva toliko časa, da se preboli. Šele potem se gre vabit ženske ven in spoznavat nekoga drugega. Ne pa da izkorišča ženske v ta namen, da ima zastonj psihologa, ki bo poslušal njegove samogovore čez bivšo.
Tole ni nobeno razočaranje z moje strani. Povedati sem hotela le to, kar se bere tu. če bi to vedela prej, bi njegovo povabilo zavrnila. On je v temi o 25 letnicah pluval čez ženske, pa sem jaz samo izrazila svoje mnenje, ker dejansko ne spadam v nobeno od teh naštetih. In verjamem, da jih veliko takih ni bilo. Luštna takoj reče za 200 evrov? Sori, sem luštna, pa sem si sama plačala pijačo, ne pa zahtevala, da mi karkoli da… eno navadno natolcevanje čez vse ženske, ker še ni prebolel. Mogoče kakšni mončici prihranim čas…

Točno tako! Hvala za fer in vzpodbudne besede.
Tudi nova “morda moja” je izdatno seznanjena z mojimi nameni , tudi z “morda” (ta je obojestranski), z mojim življenjskim slogom in načinom razmišljanja.
Nič bat, kar bo pa bo. Mogoče se pa vrnem čaz kakega pol leta ali leto, morda prej, morda nikoli več.
Tako, zdaj pa imam res dovolj, ker mi re tole že malo na živce, saj veste…. Life is tough, tougher if you’re stupid.
L.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close