moj sin želi postati glasbeni producent
živjo,
sem že nekoliko obupana in ne vem več kaj točno naj naredim, zato vas prosim za nasvet. moj 16 letni sin sanjari, da bi postal glasbeni producent. bolj kot mu govorim, da je za njegov uspeh manjša šansa kot, da bi zadel na lotu, bolj rine v to.
takšne glasbe sploh ne razumem, pa je tudi v sloveniji do pred kratkim ni bilo, sedaj pa se pojavljajo njegovi “vrstniki” v tej trap sceni. ampak producenti se doslej niso javno izpostavljali sedaj pa se je pojavil tale fant: https://www.tiktok.com/@dystr3ss in sin mi ga je dva dni nazaj porinil kot zgled jaz pa se kar križam. zgleda kot, da ga bo pobralo, poženščen do konca… groza. nevem kako naj sinu dopovem, da to ni realno življenje, da rabi na faks in da rabi izobrazbo, če ne bo gnil pod mostom in da so tipi kot je ta dystr3ss propad in dekadenca.
pomoč prosim.
čebelica maja 🙂
Oh, mami, ne bremzaj sina! Mene, tipično družboslovko, je mama zrinila na ekonomski faks. Nikoli ga nisem dokončala v celoti.
Moj sin je približno v taki starosti kot tvoj začel sanjati o muziki. Bolj sem mu dopovedovala, da v tem ni zaslužka, bolj se je upiral. Seveda sem jaz popustila. Danes je malo didžej, večinoma pa organizator glasbenih dogodkov in neizmerno uživa v tem. Od enega dogodka potegne v povprečju 5000-6000 eur čistega. Kaj še hočeš več od otroka, kakor da je zadovoljen z delom, pa še zasluži dobro.
Pusti tvojemu, naj poskusi. Lahko mu bo šlo, lahko se bo pa sčasoma preusmeril v kaj drugega. Le priložnost mu daj in ga podpri.
čebelicamaja848, 26.11.2024 ob 16:24
živjo,
sem že nekoliko obupana in ne vem več kaj točno naj naredim, zato vas prosim za nasvet. moj 16 letni sin sanjari, da bi postal glasbeni producent. bolj kot mu govorim, da je za njegov uspeh manjša šansa kot, da bi zadel na lotu, bolj rine v to.
takšne glasbe sploh ne razumem, pa je tudi v sloveniji do pred kratkim ni bilo, sedaj pa se pojavljajo njegovi “vrstniki” v tej trap sceni. ampak producenti se doslej niso javno izpostavljali sedaj pa se je pojavil tale fant: https://www.tiktok.com/@dystr3ss in sin mi ga je dva dni nazaj porinil kot zgled jaz pa se kar križam. zgleda kot, da ga bo pobralo, poženščen do konca… groza. nevem kako naj sinu dopovem, da to ni realno življenje, da rabi na faks in da rabi izobrazbo, če ne bo gnil pod mostom in da so tipi kot je ta dystr3ss propad in dekadenca.
pomoč prosim.
čebelica maja 🙂
Sin in tudi ti se prvo prepričajta, kaj sploh počne glasbeni producent!