Moj smotani dec mi rutino kvari
Imela sem rutino, zjutraj lepo pogledam v miru Sulejmana, nato grem na tržnico, soseda mi pride na kavo….lepo preživet dopoldan. Sedaj je že drugi teden kar je ostal brez šihta, samo pred tvjem leži, nič da bi zase naredil, prav živce mi para. Ne vem, takšnega ga ne mislim prenašati, sicer se ne mislim ločiti, ampak ne vem no…tole nikamor ne pelje, samo dan mi kvari, tudi če pride soseda se ne morem sprostiti ker je oni konj da rečem v bajti, kaj naj storim, a je še katera v podobnem položaju?
Ja službo najdi, pa delat.
Tako bo družinski proračun zmoglivejši, pa si bosta umislila še en TV.
opcija 1: zamenjaš z možem, greš v službo, on pa kofetka s sosedo
opcija 2: zamenjata s sosedo, greš ti k njej na kavo, namesto ona k tebi
Ta konj ti je verejtno naredil hišo v kateri si ti ratala rutinerka. Spremembe je pač treba znat sprejet. Tudi sam jih težko, če gre na slabše. Za kofetaknje v kafičih je pa treba imeti keš in takšne kolege, ki ga kakšen pošten delavec, ki je ostal po nesreči brez zaposlitve pač nima.
Službo si najdi. Živel feminizem.
To si tist bolnik Volk zmišljuje zgodbice spet.
To so teme iz starševskega čveka, ki so že potonile v pozabo. Nič bat.
Da tale čvek ne zamre povsem, ga filajo s temami iz drugih forumov. Namesto, da bi pustili, da forum pač crkne.
Barabe nesramne in pohlepne. Vse to delajo zato, da ljudem raubajo denar!
Moj dedec je pa monovec. Tako, da imam mir pred njim. Cele dneve visi na MONu, jaz pa uživam. Včasiih si kakega loverja umislim. Z mojim itak nič ni, ker ga vzburi le mon.
Ce je nasel zadetek na lotu (tebe) kaj potem se isce na tem forumu ;)? Sladico 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.