Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moj tip je sestrin lupček

moj tip je sestrin lupček

Bom kratka.
On je star 20, jaz bom kamlu, njegova sestra pa 27, brez otrok, ima pa tipa.
Sestra mu je čez vse: če se pogovarjava po telefonu, me takoj sknesla, če pride sestra na obisk ali se pogovarja z njo, ko me ima na liniji, ona ga vozi k zdravniku, vse ji zaupa, z njo se je vedno pripravljen pogovarjat, vse ji pove, celo moje osebne težave ji je šel razlagat, vedno ima čas zanjo, kar naprej si delata “uslugice”, če mora koga poklicat in se kaj dogovorit v 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naredi to ona, ko je izbiral obleko za maturanca, je bila spet sestra glavna, vedno naredi vse po njeno, če je v dilemi in vpraša sestro in mene, upošteva sestro… Se je zgodil tudi že prepir, nekaj smo se dogovorili, pa je prišlo do napačnega razumevanja z obeh strani, ne jaz, ne ona nisva tega naredili namreno, enostavno sva se narobe razumeli. No, kakorkoli, ona je to vzela za hudo, se znašala nad mojega tipa kakšno punco da ima, mene takrat ni bilo zraven, tip je bil pa čisto zmeden, ko me je klical in povedal, kaj je bilo, sem kar prepričana, da ni stopil na mojo stran… Ko sem sva se naslednjič srečali, pa ni nič vedela, kaj se je zgodilo. Šlo se je pa za okrasno vrtno cvetje – za moje pomoje ne vredno krega… Zadeva se je itak uredila, ampak od takrat naprej me vsa ta njena vtikovanja, pametovanja jezijo, vse mi gre na živce. Ne maram njene družbe in zelo me pogreje, ko me fant skesnla, ko pride na obisk (je pa itak na obisku 6 dni na teden, ker ne kuha kosila in si ne pere cunj, ampak vse prinese mamici)…
Sploh ne vem, kaj naj, kako naj o tem govorim s fantom, ker je to ena izme stvari, kjer je najbolj občutljiv….

ti pa si omisli, enega bratranca, takega sexy. al pa reči, da je en hud tip, tvoj frend tvoj nek bratranec daljni. pa je. pa hodi z njim ven pa se dajaj dol z njim. pa govori veliko o njem pa isto delaj kot tvoj fant. pa je!!!

Sprejmi ta odnos ali pusti, spremenila jih itak ne boš oni pa se imajo v takem odnosi fino pa morda ni s tem nič narobe, narobe si ti ker si tujka in hočeš spremeniti njihov odnos. Mislim, da te bo fant skenslal ker je že začutil, da ne prenašaš njegovih.

Ma povej mu, kaj se ti zdi narobe, če ne bo razumel, škoda izgubljati čas zanj.

Veš… 20 si šele stara. Do poroke, boš lahk zamenjala še 1000 tipov. Pri teh letih.. če nas nekaj moti… pač iščemo boljšo možnost. (seveda najprej poskusiš s pogovorom). Menim pa, da ne boš ničesar spremenila.

Poskusi sprejet stvar, ali ga pusti. So ti že svetovali tako.

NIKOLI PA NE HODI ČEZ SEBE. TI SI NAJPOMEMBNEJŠA. TISTO, KAR TEBI PAŠE, JE ZATE NAJPOMEMBNEJŠE. TI SI TI, Z NJIM, ALI BREZ NJEGA.

New Report

Close