Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj tip ma mehkega

Moj tip ma mehkega

Za lazje tezave je  Kamagra, ki jo das na 4 dele, ce imas viagro ali vizarsin ( za ta dva rabis recept) pa das na 6 delov. Zagotovo deluje, Ne vzet polno dozo na startu, ker je prehudo, to je za one, ki jim je že gotov prijateljcek.

Moj pravi,  star 43:”

Ti pišeš o njegovi težavi z mehkim,  ne svoji. Mimo kemikalij mu pri dosedanji erekcije ob pravilni uporabi lahko pomagajo tudi obročki (cock ring). Če te zanima kaj več,  vprašaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Pišem po nareku moža 😀, 18.08.2022 ob 12:28

Moj pravi,  star 43:”

Ti pišeš o njegovi težavi z mehkim,  ne svoji. Mimo kemikalij mu pri dosedanji erekcije ob pravilni uporabi lahko pomagajo tudi obročki (cock ring). Če te zanima kaj več,  vprašaj.

Pardon…  Pri doseganju erekcije…  Takoj je našel napako,  hehehe

123stoji, 18.08.2022 ob 12:13

Za lazje tezave je  Kamagra, ki jo das na 4 dele, ce imas viagro ali vizarsin ( za ta dva rabis recept) pa das na 6 delov. Zagotovo deluje, Ne vzet polno dozo na startu, ker je prehudo, to je za one, ki jim je že gotov prijateljcek.

V kolikem času pa to začne delovat?

Pišem po nareku moža 😀, 18.08.2022 ob 12:30

Pardon…  Pri doseganju erekcije…  Takoj je našel napako,  hehehe

Pa ne da matra tudi njega pri teh letih?

Razum, 18.08.2022 ob 08:56

Obupana Jegulja, 16.08.2022 ob 19:37

Res je da gre proti 50, ampak jaz sem 40 in me še vedno razganja. Sva komaj pet let skupaj in že peša v postelji. Postaja siten in zatežen. Pustila ga ne bi. Kaj naredit?

MOj nasvet je da si poiščeš pomoč. Jaz sem okoli 40 in imam še vedno trdega.

Če te zanima pošlji kak mail.

Strojnik1982@yahoo.com

Đizus saj jih nimaš 80.40 niso nobena leta

Prej bi bilo treba razmišljat, da je iz več vidikov bolj dobro, če si ženska izbere kakšno leto ali par let mlajšega.

Lahkoo prides….🤣😃🤣😃

To je naravno staranje. Seveda nihče ne bo priznal.

Obupana Jegulja, 18.08.2022 ob 12:32

Pa ne da matra tudi njega pri teh letih?

Brez fausarije bo za vse dovolj….

Uf ne,  čeprav bi mi včasih pasalo,  da ja,  heheh

Pogovorite se z njim in ne po medijih.

Pelji ga v hribe, da dobi mišično maso in kondicijo. Ko bo imel več mišic na celem telesu, bo tudi srednja mišica se bo ojačala. Vaje za medenično pomagajo tudi, če jih dela moški. Moška dela, štihanje. Pol nabavi razne začimbe dvigujejo libito. Sebi namaži prsa z oljem od mareličnih pešk. Nabavi si sexy spodnje perilo in migaj z rito pred njim. Zašejka j oprsjem.

Endini pravilni odgovor…

Pridi k meni imam 45 in vedno trdega

15..30 min, 3 dcl vode, pa ne na poln zelodec..k pol manj deluje, gre pocasneje v kri ….

8

Anonimno 2067, 18.08.2022 ob 09:55

Moj tudi že peša nekaj let. Občasno se dam dol s sodelavcem, doma pa je tako vse ok…..ne kompliciraj

Super ko slišim to se počutim odlično, seveda ni problem, moški damo sušit cunje damo prat cunje, zlikamo, seveda se da umazano posodo iz pomivalnega in v pomivalni, peljemo otroke kjer rabijo, naredimo zajtrk, kosilo, večerjo. Super!

Ales892, 18.08.2022 ob 21:15

8

Super ko slišim to se počutim odlično, seveda ni problem, moški damo sušit cunje damo prat cunje, zlikamo, seveda se da umazano posodo iz pomivalnega in v pomivalni, peljemo otroke kjer rabijo, naredimo zajtrk, kosilo, večerjo. Super!

In seveda moraš biti Roco Sifredi v postelji

Lahko se javis meni..dikretno

Sem nezatezen in z obratno od mehko

mujstang90@gmail.com

Najdi si pomoč, 17.08.2022 ob 09:37

Tvoj dec je majster, 17.08.2022 ob 07:58

Vsaka čast tvojemu možakarju. On je pravi mojster, saj zna fukat z mehkim. S trdim lahko vsak fuka.

Pač si najdi pomoč😉🤔

In ja seveda prav je da te razganja in tako mora biti tudi čez 15 let drugače si zaključila.

Mi2 z mojo sva še boljša kot pred 35 leti!

Če želiš kaj več pa napiši na pelke.p@gmail.com

Jaz jih imam tudi bliz 50 pa mi še včasih rata 3x na dan 4do 6 pa na teden. Veš to je vse v glavi.

Ti se potrudi, pomagaj mu. Trening naredi mišice. V vrtu se tudi prevel sam ne počisti, treba je zavihat rokave, vložit malo truda, da se vse uredi in potem vrt “vzdrževat”. Poskusi. Vsepovsod je potrebna pomoč in pa trening ter vztrajnost.

Kupi si plastičnega

Malo tobasca na prst in v ritko, mu bo stal več ur. Preverjeno.

Pustila ga nebi, ker? Če ljubiš njega, ok. Če ljubiš njegov denar, pa naj te bo sram.

Moj je več časa gor kot pa dol. Tudi ko je mehak imam gor usmerjenega, drugače ves čas nekaj popravljam.

New Report

Close