Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Moj zaročenec

Moj zaročenec

Včeraj si je moj zaročenec kupil srajco in se oblekel (vse razen kravate). Moram povedati, da sem po 12 letih ljubezni, na frišno zaljubljena!!!! Res mu paše in komaj že čakam, da se poročiva.

ja in ???

A ni to super! Lepo je slišat, da te po 12 letih lahko partner s kakšno stvarjo “vrže iz tira” (v pozitivne smislu seveda). Želim vama lepo poroko.

lp Vesna

Uf Miša, vem kaj misliš, pri mojem je blo tud tko, sam de sem ga jest skoraj v tgovini …

Res me je vrglo iz tira in to še kako. Ob pripravah imam včasih že vsega dovolj, pa pogledam njega in si ga predstavljam na poroki in vse je OK.

Vesna, hvala za lepe želje.

Jaz sem vsako nedeljo, ko se moj mož lepo obleče in greva k maši, na frišno zaljubljena. In to traja že ohoho let! Všeč mi je, če je moški lepo urejen, da se s ponosom pokažeš z njim! – Le glej, da ga boš na to navadila! – Želim ti zelo lep poročni dan in vso srečo!

HVALA.

Spoštovana gdč.Miša
Zasledili smo da ste se ponovno zaljubili.Vsaka bi morala svojega dragega še enkrat pogledat in se bo zaljubila tako kot Vi.Maslo heca ni preveč, včasih je pa res tako.
Vabimo vaju da se oglasita v našem Poročnem salonu Lady, svetovali in pomagali Vama bomo.Več pa si lahko o nas pogledate na našem iskalniku za mladoporočence http://www.e-poroka.com.
Srečno pri brskanju, lahko pa nas pokličete in se dogovorimo za obisk pri nas.
Osebje Poročnega salona Lady

New Report

Close