Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja beseda …

Moja beseda …

Torej … zdej bom pa jst neki napisala … ja ja … tko … čist na kratko …

Kletka smo: Sprevržko, Razočaran, Alt, Since, SončeK, Žverca, Helčika, Mishika, Zvezdica (ko bo enkrat nazaj), moja malenkost in že davno izgubljene Poletka in Trilči …

Da ne bo pomote … Tisti, ki pridejo v kletko v miru in so pripravljeni biti prijatelji z nami, so dobrodošli … za ostale pa me boli K**** in jih je za dat na IGNOR!!!!

Špikanje, serjenje čez drugega, pljuvanje, kamenjanje ali karkoli takega podobnega je tukaj STROGO PREPOVEDANO. Dovoljena je dobronamerna zajebancija (ki privabi nasmešek na obraz … ne pa solze), dovoljeno je pisanje kar tja nekam brezveze … dovoljeno je fakanje … in razne take brezvezno simpatične zadeve …

A ja … še neki … Zgoraj napisani kletkaši smo nedotakljivi … zato … če kdo napade na kakršenkoli način enega od zgoraj naštetih … naj se pripravi na vojno … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsi za enega … eden za vse … A ne kletka???

Tko … Bgv je spregovorila …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Aleluja.

Če ne bi bilo male bugy bi te peljal na 4 viskije, tko maš pa v dobrem eno pepsi

samo nekaj bi pripomnila – dajmo uporabljati samo NAŠE nicke – drugače bomo spet na istem – in sumili drug drugega… Prav?!

Peace, brothers and sisters?! :-))

Niti pepsi ne smem … :((((( Bom pa z veseljem spila s tabo en kakavček … ob priliki … ;))) :)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tako ja … evo … Ni se nam treba skrivat pod drugimi nicki … saj smo ponosni na naše … a ne? :))) ;)))

lp, Bgv

čaki.mal…………………………..razopotreben….vsaj danes..no…prosim…….

leta letijo - iščem stevardeso.....

hehehe…no zdaj ko si se napupcala….bi jaz jaz kaj za ugriznit….

daj no mala moja…pa tak si bila živahna….nekoč………………..a te je res minilo…….jaz sem pa še hujši???

A si za…..

Ti kakav jaz pa kofe.

Deal.

Hm … sej živahna sem še vedno srce zlato … sam v drugi smeri … ;))) :))))

Jah ne … maš prov … sem ratala prov en dolgcajt … :((( Groza … :((((

lp, BGv

a se srečava????’hehehehe……boš grozna še bolj…hihihi

zakaj pa se ti to dogaja?

;)))) :))) Evo … tko ja … :))))

Lp, Bgv

Hm … zakaj? Pa bemu … če bi vedla, bi kej nrdila da ne bi blu taku … sam ker ne vem … je pej hudič … orka la pippa … :((

Lp, Bgv

alora mala….zdaj je pa zadnji čas, da se srečava….drugače se boš postarala…………in ne boš več hotla take lepe stvari počet…..

mater a sem se res zaman trudil in te učuil???????????grrrrrrrrrrrrrrrrrrr….daj no bugi……..spomni se malo….novo leto se bliža…hihihihiihih

Uf!
Helmets on!Machineguns,weapon!
Torej je res treba…….Bugico zafehtat še za eno fotko joška!!!!
Dej plizzzzzzzzzzzzzzz!
Kr si tako moja,moja!
Cmoka obema!

Evo mene tud kle..in se NIKI je nasa…in se nekateri, ki se vrnejo slej ko prej..nekega dne…da pa smo nicki..kot vedno..je samoumevno…lubckam vas..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Še ena je čisto naša – NIKI!!!!!

Banda – je tako ali ni??? Hura za Niki!!!

:)))))) Sam glej da me spet ne presenetiš tako kot si me lani, ko me je kmali fršlok zadel … :))))) ;)))))

Lp, Bgv

Tha Cage & Tha Untouchables!!!!

WE RULE!!!

YEAHHHHHHHHHH!!!

Don`t mess with us suckers or you`ll be fucked up!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Kej ma pa to veze????????????????? :))))))))))))))))))))))))))))

Slikce pa ne dobiš … sej veš … Lahko prosiš in po trepalnicah skačeš če češ … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Ja ja … ohjoj … Niki … pa Pippo … pa … … a je še kdo??

NIKI … ponižno se oproščam, ker sem te spustila … joj joj … Majke mi …

lp, Bgv

Ja vem … pozabila sem jo … Zdej se pa sam bojim, kdaj bo ta post videla … Pol jih bom pa slišala … :))))))))))))))

Lp, Bgv

Evo evo … tko … :))))) ;))))

Lp, Bgv

Sam naj mi do proba mojga vzet,jebem mu jarca svetskega!

Hmmmm…upam,da mi ga bo poskušala kaka vzet,no?!

;-)))

Ko so putke zdražene…se ne pustijo petelinčkom gazit…hehe!
;-)))

Desanka,moj frend,desanka!Ta je edina ženska,ki nikol ne razočara!
;-))

Evo, Bugi – samo mama mora prit in nas vse enkrat za uhe, pa smo si že “dobri” :))))))))…. Hehehe… Lepo napisano :)))))). Je bil pa res že zadnji čas, da nekdo s krepko roko udaril po mizi. Tako.

Evo, enga cmoka na bauheka (pa da si ne bodo dedci kaj mislili! – je za malo pikico 😉 ).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close