Moja beseda …
Torej … zdej bom pa jst neki napisala … ja ja … tko … čist na kratko …
Kletka smo: Sprevržko, Razočaran, Alt, Since, SončeK, Žverca, Helčika, Mishika, Zvezdica (ko bo enkrat nazaj), moja malenkost in že davno izgubljene Poletka in Trilči …
Da ne bo pomote … Tisti, ki pridejo v kletko v miru in so pripravljeni biti prijatelji z nami, so dobrodošli … za ostale pa me boli K**** in jih je za dat na IGNOR!!!!
Špikanje, serjenje čez drugega, pljuvanje, kamenjanje ali karkoli takega podobnega je tukaj STROGO PREPOVEDANO. Dovoljena je dobronamerna zajebancija (ki privabi nasmešek na obraz … ne pa solze), dovoljeno je pisanje kar tja nekam brezveze … dovoljeno je fakanje … in razne take brezvezno simpatične zadeve …
A ja … še neki … Zgoraj napisani kletkaši smo nedotakljivi … zato … če kdo napade na kakršenkoli način enega od zgoraj naštetih … naj se pripravi na vojno … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsi za enega … eden za vse … A ne kletka???
Tko … Bgv je spregovorila …
Lp, Bgv
Tha Cage & Tha Untouchables!!!!
WE RULE!!!
YEAHHHHHHHHHH!!!
Don`t mess with us suckers or you`ll be fucked up!!!!
Evo, Bugi – samo mama mora prit in nas vse enkrat za uhe, pa smo si že “dobri” :))))))))…. Hehehe… Lepo napisano :)))))). Je bil pa res že zadnji čas, da nekdo s krepko roko udaril po mizi. Tako.
Evo, enga cmoka na bauheka (pa da si ne bodo dedci kaj mislili! – je za malo pikico 😉 ).