Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja beseda …

Moja beseda …

HOHOHOHO!!!!!
Kak lep izraz za lempo!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Lempo? :)))))))))))))))))))))))) hehehe… to pa prvič čujem :))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši?
A ti meni pokažeš tvoj bauhek..pa še en štuk višje…pol jaz tebi lempo…pa pritličje?
;-)))))

😉 :))))))))))))))))) Ja, ja… Spet pobožje sanje… če pa me poleti zalotiš, pa ti rade volje vse pokažem 😉 :)).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

MIŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paparazzi!velika nagrada!
Za najbolj odprto Miši prispeva moški del kletke special award!
;-)))

Kaj pa jaz dobim? 😉

Čast in slavo te kletke!!!!!
🙂

Eh to… Se ne splača. Če ne pade najmanj pršut (ali dva, ali trije…) in kila kokic… ni vredno 😉

Hm takole:dva pršuta imam!Levega in desnega.Laahko se zvrnem…..ti pa lahko na meni tisti kukurus grizeš.Če bom pa jaz premalo….paa še prjatu Razo svoja dva prispeva.Bo OK?
😉

:))))))))))))) ne, ne… pršut od pujsa… (no, še v tej kategoriji ne padeta, hehehehehe 😉 )… tistega roza, ki se po blatu valja (no še za koga drugega to velja)… pa ima rilec in rep (oboje 😉 ). Pol pa je tako lepo na vetru sušen in osoljen… Mmmmnjam!

Žena mi včasih tud prasec reče…torej izpolnjujem ta pogoj!
Ko sem bil še mlad prasec…sem se tud po blatu valjal kar naprej(priča mi je mama!)
Rilec je še kar razvit…o repu…hmm…baje da je to najboljši del….;-))))
Burja me že nn let lepo suši…..če me pa poližeš,boš ugotovila,daa sem kar lepo slan!
Bo zdaj OK?
Al se spomniš še kaj?
;-)))

Hmmm… “Pomije” ste baje tudi v vojski dobivali – torej tudi tu ustrezaš. Kosmate uhe tudi najbrž imaš. Pa dlake po telesu tudi 😉 :))).

Tisto z rilcem mi sicer ni najbolj jasno, rep pa mora rasti od zadaj. Aja: pa kastriran pujs mora bit :))))))))))))))))))))) – a še vedno vztrajaš? 😉 :))))))))

Za tvoja dva joška videt…pa res nimam namena postat človek!!!!
Tko!
;-)))

:))))))))))))))))))))))))))))

Se mi je zdelo…da se je kar jošk na ekranu malo napihnu,ko sem to prebral!
E ti naš mali črnuh!
;-)))))))

New Report

Close