Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja bivša

Moja bivša

Srečal sem svojo bivšo…wtf?ženska žari,prav vabila me je k sebi z svojo energijo,ob njej pa nek debelinko,ki meni no nog ne seže.

Ko je moja bila,je bila brez energije,neurejena,tečna…Ves čas nekaj potrebovala od mene.takšna bi morala bit z mano,ne pa z njim

kdo bi jih razumel

Očitno ji nisi dal to, kar bi ona potrebovala in bi se trudila zate.

Odgovor na objavo uporabnika
Bogdan706, 21.11.2024 ob 17:16

Srečal sem svojo bivšo…wtf?ženska žari,prav vabila me je k sebi z svojo energijo,ob njej pa nek debelinko,ki meni no nog ne seže.

Ko je moja bila,je bila brez energije,neurejena,tečna…Ves čas nekaj potrebovala od mene.takšna bi morala bit z mano,ne pa z njim

Bajs nima cure , ima pa denar, kamor se je prilepila tvoja, hvala Bogu , bivša. Že velikokrat videno , ne sekiraj se, žensk, seveda dobrih je okoli še in še , vreča špeha, pa tudi ne bo vedno zanimiva.

Lahko da si ji pobral vso energijo, ta debelinko ji pa pusti dihat.

Lahko imaš vse, lahko si ne vem kaj, a nisi ta pravi.

Ne zanjo.

Zaželi ji srečo in se sprijazni s tem, ker to pomoeni, da tudi ona ni tvoja ta prava.

S tabo je bila takšna, ker si iz nje izsesal vso življenjsko energijo …

Ženska je odsev moškega s katerim je…

Sebe vprašaj,zakaj je bila takšna

Če je nekaj potrebovala od tebe in tega kljub prošnjam ni dobila ne bodi presenečen,da si dobil na koncu eno tečnobo

Zelo dobro mnenje imaš o sebi. Lahko ima ta moški malo več kilogramov, ampak je v redu človek, spoštljiv do nje, ne manipulira, je odgovoren in skrben ter zanesljiv.  Ti lahko imaš lepso fasado, znotraj je pa vse gnilo. Domnevam. Ampak moški se preveč porajtate glede postave, ki nam ženskam ne pomeni tako veliko , več nam pomeni, da je moški na primer zvest in stabilen kot da ima raven trebuh

Ki ji je všeč, da je moški malo bolj poln. Zihr se rada stiska iz zato rabi nekoga, ki je kot medo.

Saj so mišice fajn, a najboljši filing je ko se priviješ in crkljaš. Popolnjeno, mišičasto, nima veze, le koščeno ne.

Jaz tudi žarim po bivšem. Pa ni bil kriv novi debelinko, ampak veselje, da sem rešena bivšega zajedalca in lažnjivega manipulatorja. Sedaj po nekaj letih, če bi me srečal bivši z novim partnerjem, bi se isto spraševal kot ti avtor, ker se preveč visoko nosi – lepa fasada, pa gniloba od znotraj. Moj sedanji res ni top model po izgledu tako kot jaz ne, me pa spoštuje, ceni, je iskren, predan, me iskreno ljubi, me vzpodbuja, se veseli mojih uspehov, me potolaži v svojem mehkem objemu, me zasipava s poljubi in pozornostjo, me razveseljuje z malenkostmi in mi daje vse kar potrebujem in si želim za razliko od bivšega. Si pogosto rečem, da je on nagrada po bivšem, kateri mi je skoraj izpil vso življenjsko energijo.

Rad je, pa tvojo bivšo preliže in poje vsak večer. Kako ženska pri takem ne bo žarela?

Daje ji tisti,kar ji ti nisi…seveda bo žarela

New Report

Close