Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moja ginekologinja

Moja ginekologinja

Kakšne izkušnje imate z ginekologinjo dr. Dimnikovo v ZD Bežigrad? Ne vem, a samo preveč kompliciram ali tudi vam ni ok?

Jaz imam zelo dobre izkušnje z njo. Prijazna, razlozi vse kar jo vprasam… Kaj je pri tebi problem?
lp. m

Hmnja, meni tudi zaenkrat zelo v redu. Pa še koga bi lahko našla, ki bi mi pritrdil.

Ja, saj je prijazna, ampak… že nekajkrat sva se “zataknili” pa ne vem a je problem v meni ali … Nazadnje, ko sem ji povedala, da me nekaj boli (in boli me že 2 meseca) je npr. rekla, da sem preobčutljiva. Pa še nekaj takih stvari, ki pa jih ne bi rada tu gor pisala. Saj vem, da je najbolje, da se z njo zmenim, ampak me vedno prav na hitro odpravi. No ja, izgleda, da imate ostale drugačne izkušnje, kar je prav fajn.

Najprej sem mislila, da je super, saj je res zelo prijazna pa to, ampak med nosečnostjo se mi je malo zamerila… Ne bi pisala zakaj.

Ja, deluje ful prijazno, ampak v resnici zna kar dobro “špiknit” in to ni prav nič fajn. Pa tud časa si ne vzame, vsaj zame si ga ni. Prav ta njena navidezna prijaznost me je zavedla, da sem mislila, da je z mano kaj narobe, da se mi ne zdi ok.

Dimnikova je bila moja prva ginekologinja. Zaskužna je za to, da sem bila na gin. pregledih morda petkrat vsega skupaj, ker sem se vedno znova počutila ogabno. Šele ko sem jo zamenjala, sem ugotovila, da jemanje brisa ni boleč postopek. Da tipanje jajčnikov ne boli itd… Skratka, groba in prijazno molčeča. Ko pa kaj zagusti, te pošlje k dežurnemu. Tako je naredila moji sestri v rizični nosečnosti.

Dimnikova je tudi moja G. Imam jo že več kot 8 let in nimam nobenih pripomb – niti sedaj, ko sem noseča. Meni je v glavnem SUPER

E tako, ja! Zna na prav prijazen način (z nasmehom) koga že kar užalit. Vsaj pri meni je bilo tako. Po tistem pregledu, na katerem sva se skregali, sem dobila občutek, da me je ženska nekako speljevala na to, da bi jaz dala otroka v posvojitev. In to samo zato, ker sva bila oba s fantom študenta!

Meni je super.

Mislim, da ni čisto normalna.:)
Jaz že dolgo časa premišljujem o zamenjavi. Tudi meni je rekla, da sem občutljiva (po tem, ko mi je vzela bris – do krvi seveda, poleg tega sem čutila žgočo bolečino v spodnjem delu telesa); potem sem ji tudi povedala, da imam zelo boleče spolne odnose in me je napotila k psihiatru??? Tja hodim samo še po kontracepcijske tablete!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close