Moja hči si piše z žensko
dobra mama, 20.12.2022 ob 21:34
Moja ne preveč pametna najstniška hči je že vse možno nakuhala. Spiranje želodce, pijančevanje, kajenje, razno razne žurke, problematični fantje, bila je skupaj z dilerjem, s poročenim, ni da ni. No in en par dni nazaj pa mimogrede izvem, da si dopisuje z žensko???!!! kaj? pa pravi, da sploh ni lezbika, da ji je ta ženska samo mentalno zelo všeč in jo zato privlači. Kao da nista imeli nič intimnega, da samo uživata, ko se skupaj družita, hodita na kosila, kavice, sprehode, se objemata in pogovarjata. Izvedela sem, da je ženska ODRASLA, pač mojih let, 40 in nekaj let stara ločenka… kaj??? In ta mala pravi, da je polna keša in da ji kupuje darilca. Ohohoh kam smo prišli. Kako naj najbolj svinjsko kaznujem hči, če je polnoletna? Prej kot gre njena nova simpatija spat vidim sporočilo (telefon je slučajno pustila v kuhinji) “srček moj, lahko noč, rada te imam zapomni si to” ma bruuuhaš, da odrasla baba take piše. Pa da ji hoče plačat nek drag študij v tujini, pa prvi auto bla bla, da ji bo pomagala neke investicije delat. K vragu vse skupaj, zakaj sem sploh imela familjo???
Dobro pofukana bo tudi večkrat kot ti in to je tvoj problem!
…zakaj si zavozila svojega otroka?…ce ta oseba dobro vpliva na njo in jo drzi vstran od drog,alkohola in ostalih bedarij…ocitno dobro vpliva na njo…in popravlja tam,kjer si ti zajebala…
Mi ne vemo zakaj si se odlocila za familijo,oce otroka te verjetno ni prisilil v materinstvo..tvoj otrok pa ni sam kriv,da si ga prisilila na ta svet…si egoisticna oseba,ki se zanima samo za svojo rit…in zdaj te daje ljubosumje…da se nekdo trudi tam kje si ti popolnoma pogrnila…takim,kot si ti,,navidezni starsi” svetujem,da se zascitite…ubogi otroci…
Jahman, 27.12.2023 ob 18:08
Kje je pa oče v tej zgodbi? Spet ena samska mama ter bodoča mlada kurba.
Jahman…nehaj vpletat oceta in vlogo ocetovstva…so 90% otrok brez te vloge oceta… normalno odrasli v normalne osebe…prevec meces ven to vrednost oceta pri vzgoji…50% ocetom dol visi za potomce…20% se mogoce minimalno prisotni..30% ocetov je krs…
Oce enak ,kot ta mati…oba zavozena
Dolgonoga, 28.12.2023 ob 00:51
Jahman…nehaj vpletat oceta in vlogo ocetovstva…so 90% otrok brez te vloge oceta… normalno odrasli v normalne osebe…prevec meces ven to vrednost oceta pri vzgoji…50% ocetom dol visi za potomce…20% se mogoce minimalno prisotni..30% ocetov je krs…
Oce enak ,kot ta mati…oba zavozena
….30% ocetov so pravi ocetje svojim otrokom..in mlade generacije ocetov sodelujejo in vzgajajo svoje otroke….
Pod prvo, familijo imamo zato, da imano z njo sitnosti in stroske, zenske daste vse od sebe najprej za svoje otroke, potem se za vnuke, zivljenje tece si star od lajfa nimas nic, si samo vezni clen.
Pod drugo; nagoni jo od hise naj se sama brihta in nedaj boze, ko ji zagusti, da jo vzames nazaj. Naj se prekali v realnem lajfu !
zelo enostaven odgovor. ker si totalna luzerka, lolika bolika, totalna nula od nule. od tebe ni nič. verjetno ločena, moža ne znaš obdržat, enga kurca ne znaš pofukat da bi te prenašal. verjetno sep ač počuti tebi nadrejeno , ker je ima pač pr svojih 17 pač več izkušenj kot ti. tko je. v njenem pogledu, smislu, te je prehitela. tko je mamica. če že nimaš mož, pa is ne znaš nekega 20 letnika pripeljat za fukanje domov. pa bi obe pofukal. črnega tiča za obe. ja ne znaš, vzpostavit povezave z svojo malo divjo hčerko. nisi ji kos. če bi ti bila neka športnica dobra, znala ućivat v liafu, bi še šlo nekako. pač te ne jemlje resno.