Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja ljubica….

Moja ljubica….

….ki to ni,ker noče bit ljubljena….mi je pravkar rekla,da me ne mara več!
Konec!Umrl bom!
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Sp

???????????? A se ti to hecaš?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma ne boš umrl ne…….te bom jaz crtala……….

Pol umrem še prej!
😉
Sp

Zakaj? A me ne maraš???!!!

Hecam?
neeeeeeeeeeee,smrk,smrk!
🙁
Sp

Pa kaj jo je pičlo????????????????????????? A ima PMS?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kdaj bo pogreb…pridem…sigurno…hihiih, mater ej…a ti tole resno…ma pozabi jo, te ni bila vredna,hiihhi;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja,na to pa res nisem pomislil!Upam,da je sam to.
Sp

Ma ne!!!!Sem se v svoji žalosti sam narobe izrazil.Sorči!
Veš,da te maram…sploh zdaj,ko sem spet prost na borzi…
😉
Sp

Mogoče pa tudi njo cvetni prah daje … :(((( … sej vidiš kaj dela z ženskami na tem forumu … :(((((

lp, Bgv

Ma čaki………a resno? Te ne mara več???

Ma kr je bila pa taako fejst!Ona me je edina razumela.
Jaz jo ljubim še vedno….čeme bere naj se premisli,prosim!
Smrk
Sp

Se smejim, ker ti nič ne verjemem in zato te tudi tolažila ne bom, bravo ljubica…tko je treba, naj se ve, kdo je šef…in kdo cmera…hihihihi;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Če bi jo res cvetni dajal,bi se vsedla v avto pa k meni pridivjala,tako mi pa reče…smrk…da me ne mara več!!!
Jaz bom kar tulu………..Smrk!
:-(((
Sp

Smrk!
🙁
Sp

Eh … kar tako ti ne more rečt, da te ne mara več … in če je res … jo pa klinc gleda … tko!!!!

:)))) Sicer pa … sej veš da imaš tudi kar nekaj žensk, ki te mamo rade … tko da … ena gor ali dol … :))) ;)))

Cmoooooooooooooooooooooooooooooooka … :-***

Lp, Bgv

moških, ki se smilijo sami sebi…bljak,hihihihihi

Dejstvo je, da bomo vsi umrli – eni prej, drugi kasneje….. da bi pa umrl zaradi ene usrane zavrnitve – ne, potem si pa bolj plitek od luže…. žal.
N’č cmoka, že itak se sam sebi preveč smiliš.
Pa vesel bodi, če te res tako je*e v glavo, da ne bo nikoli tvoja! Ga vsaj do konca ne boš naje*al. Al’ pa se zje*al. Kakor pač hočeš (bereš)!!!

Ej stari, pa ja imaš še kakšno železo v ognju, no…..

Ja kira bo pa hotla seksat z mano,kr ste vse neki oddane,smrk?
😉
Sp

Nimam!
🙁
Sp

mam rešitev zate…………….

poglej in če hoičeš naslov:

za frenda vse…samo povej….ampk meni jo boš tudi mal posodu…..

ej……pa kaj če te mare…si je pač slabo nateg………..

leta letijo - iščem stevardeso.....

hahahhah

saj nisi dobro prebrala….

mislim, ko je sprevržko ne bo več hotel, JA KDO ZA BOGA MILEGA JO BO PA ŠE HOTEL……………BABNCO FRIGIDNO……….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Bravo razo!
saj sem vedu,da se lahko na frende zanesem!
Pa še Since in Hribuc,če dodata kako besedo….pol bom pa sploh spet v sedlu!
😉
Sp

New Report

Close