Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moja največja sreča…….so……..

moja največja sreča…….so……..

Mi reče tamal sinek..mami sem se nekej zmislu,ne morem spat.To seveda,ko je ura že skoraj pol desetih in ko njegova mama uživa noč v gledanju filma-čeprav njeno srce ne prenese solzavih filmov…..
skratka pride,se za nekej časa usede k meni in se stiska v moje naročje.pOčasi ugotovi,da so igrače lepo pospravljene in mi zauga in reče…želim,da so igrače zmeraj tako pospravljene..hehehehe ti naši sončki so pa res od sile in se samo z nasmeškom odzovem tej njegovi izjavi,saj sem sama namreč maloprej klečala na kolenih,ko sem pospravljala goro igrač,rasuto vsepovsod po sobi…………
Potem pa me zmoti spet nekaj čisto njegovega….Mami a veš da te imam rad!Pa mi pritisne enga najlepšega lupčka na lička…..Pa mu rečem:jojjj jaz te bom kar pojedla..)))) pa mi odvrne,ne mami to me bo bolelo…..
Nadaljujem z mislijo in čustvom,ki me prepravljajo ob pogledu na korenjaka,ki bo čez pol leta dopolnil cela 4 leta.Spet ne morem bit tiho in mu rečem…a ti veš,da si bil tukajle (pokažem na trebuh) notri…zdaj si pa že tak fant……Pa mi odvrne…ja mami saj vem..pa z lapatulo sem se igral…(ropotuljico)…ampak a veš,jaz nisem zdaj nič zaspan….
Ampak spat je treba,zunaj je noč…mu odvrnem..vsi otroci že spijo….Pa mi odvrne..veš mene nekaj čudno trebušček boli….in če te trebušček boli,to pomeni da je treba nekaj jest…heheh
Ojej ostanem brez besed in seveda………..odhitim v kuhinjo……Ahhh postaneš čisto nemočen……..))))))))))))))))))))))))

Kot bi vedela,čutila da se nekaj pripravlja….
tamal in tisto o trebuščku je bila le uvertura v bolezen…
Ponoči je bruhal,spet ves vročičen..skratka noči ni bilo, le pretirana skrb za tisto vročina..rasla je hitro,tamal je drgetal,vmes bruhal….in zjuraj smo bili že na urgenci ob 7….
Tak da me čakajo spet pestri dnevi…aleluja…..:))))):((((((((((((((((((((((((((

kot bi lastno “zgodovino” brala…..
rada bi ti pomagala….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ooooo kako lepo. Komaj čakam, da začne moj govorit kaj več kot: pa-pu in padu :)).

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

čakaj hehe,ko bo prletela tud takšna zarad katere se boš sesedla…al pa globoko zamislila…Šit,pa fak…..pa a ne mami kurba je grda beseda….itd..itd…
Moj je zadnjič izumil tale stavek…
Ati na lička ti bom nalimal selotejp.zato da se bom potem jaz nanj z ličkom prtisnu in bova zalepljena..potem se bova pa sam lupčkala in crkljala….

Na drugo stran lička,pa bom zalepu mamico in sestrico..ekola..pa si lahko sam tih…..

in zdejle ima nesteto sočustvovanj in fraz kot..ane črnčki pa nimajo dovolj za jest,so lačni….jokajo…

he tanajbolj je pa frajer,ko smo v petek sli po nakupih..In je bil v trgovini dokaj glasen,kar nam ni v navadi….
In si je izbiral eno igračo.Al bi avto,al bi kamion..ma potem pa zagleda eno pištolo (mami jih ne sme videt seveda)..jo vzame v roke..začne merit v ljudi po trgovini…potem se ustavi na meni..in reče..Hasta la vista bejbi!! in bummmmm kao ustreli…hehehehe mož je skor dol padel od smeha in tele njegove predstave…..jaz sme pa sma grdo pogledala seveda…..

Najhuj je pa tale zadnja pogruntavščina,da ko bo velik bo kmet.da bo imel konjičke,pa zajčke,pa kokoške,pa peteline,pa kravice in celo 4 (pokaže na prste) prašičke…..pa da bo vozil traktor..itd itd….Skratka moj sine bo Kmet-blagor se meni..hehehehehe

.-))))
to so tiste radosti, ko ob njih ženska pozabi na vse neprespane noči, nočne more, jok…………

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close